Tokar 8 268 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Dudeł znudzony wysyła nudesy na łacapie. Chyba Nikoli wysłał. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Nikola strzelił kurwom gola Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Niesamowita ta ostatnia akcja, Bułka miał chyba strzelić w okienko. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października To będzie ta bułka z kapustką w kiwiorze zalewskim? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Chorwaci ostro testują polskie pieczywo. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Oyapierdele dostał 6 na koszulce żeby wiedział na jakiej pozycji gra. Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października W końcu jakiś ciekawy mecz z udziałem Polaków, dzieje się. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Robercik asysta raptem pff Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Lewy znowu na złość wszystkim pokazuje jak bardzo nic nie potrafi. 3 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Nie no, podac potrafi. Dryblowac nie potrafi. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Co za pojebany mecz, czerwona dla Livakovicia xD Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października (edytowane) co za frajerskie wejście, jeszcze zdziwiony za co schodzi Edytowane 15 października przez bartiz Cytuj
Shankor 1 617 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października To jego zdziwienie, szok i niedowierzanie to niezła komedia Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października No na niewiele się ta przewaga zdała. Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Ale rzadko się zdarza, że drugą połowę grają lepiej niż pierwszą. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Powiedziałem sobie przed tym , ze jeżeli przegrają nie oglądane meczu reprezentacji przez rok. Cóż ten remis ich ratuje. Remis nowe nadzieje. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Dużo błędów, ale ogółem było okej. Spodziewałem się wpierdolu. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Piątkowski do podstawowej 11 za tego plastikowego pająka Dawidowicza od zaraz Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października (edytowane) W obronie gra sam plastik muszą się zgrać tylko w reprezentacji to trza nascie meczów.I mnie osobiscie ten bułka jest średni.A ten Oyapierdzile to chyba nie jest wymagany żeby grał jako dodatek ? Edytowane 15 października przez Mecenas Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Byłem dziś na meczu i nie wiem czy tak to wyglądało w tv, ale patrzenie na żywo na to jak gra 39 letni Luka Modric to była sama przyjemność. To jak cały czas podpowiada kolegom, szuka sobie przestrzeni do gry, jakie decyzje podejmuje, gra jakby miał oczy dookoła głowy, a do tego jeszcze cały czas biega ciągle tworząc opcje rozegrania dla kolegów z drużyny. Raz wchodzi w linię obrony, innym razem przesuwa do skrzydła. To są te detale niuanse, chciałbym żebyśmy kiedyś mieli takiego pomocnika. Cytuj
Czoperrr 5 129 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października Piątkowski to był u mnie top obrońca jak prowadziłem Salzburg w FM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi