Kaczi 821 Opublikowano wczoraj o 00:24 Opublikowano wczoraj o 00:24 czy ja wiem czy miotać, próbuje różnych wariantów innych niż poprzedni selekcjonerzy. Dziś do wyjściowej 11 nie ma co się czepiać bo się obronili grą, jakby w tym kierunku kadra szła to i kiedyś zaczęłoby wpadać. Przy takiej jak w pierwszej połowie to nawet i ten Betoniarek daje radę Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano wczoraj o 06:18 Opublikowano wczoraj o 06:18 6 godzin temu, ścierpła mi noga napisał(a): no jak się nie gra w klubach, albo w ligach z mchu i paproci to starcza z takim rywalem max na jedną połowę. Żeby oni chociaż z takimi Szkotami wytrzymywali i zapier*alali 90 minut to by jakoś to było. Organizacyjnie PZPN wraca do czasów Laty, zaczyna się Probierz miotać za bardzo. Drużynę trzeba budować na EURO2028 i zapomnieć o MŚ 2026 bo nie sądzę żebyśmy tam pojechali. Jedzie 48 drużyn, 12 grup od A do L. Jest w ogóle tyle państw na świecie? Cytuj
Rash 239 Opublikowano wczoraj o 06:33 Opublikowano wczoraj o 06:33 Zadowolony po pierwszej połowie usnołem w przerwie...Budze się po 12 patrzę wynik... Aha Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano wczoraj o 06:34 Opublikowano wczoraj o 06:34 Dobrze, że wjebali 5 bo gdyby tylko 2 to podniecaniem się pierwsza połowa nie było by końca. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano wczoraj o 06:39 Opublikowano wczoraj o 06:39 @ścierpła mi noga to samo było przed euro24. Fuksem pojechali i kompromitacja była. Cytuj
kanabis 22 459 Opublikowano wczoraj o 07:01 Opublikowano wczoraj o 07:01 Nie ma jakis mistrzostw pierwszej połowy? Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano wczoraj o 07:15 Opublikowano wczoraj o 07:15 Może coś wykombinują, jak da się na tym zarobić. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano wczoraj o 07:16 Opublikowano wczoraj o 07:16 Piękne te piłkarskie pizdeczki. Zesrali się na 5 do 1. Cieszy mnie przegrana tych frajerów. Mam nadzieję, że nie pojadą na mistrzostwa. Miejsce dla takich frajerów to tylko okręgówka klasy b. Jeszcze tylko czekać do poniedziałku, żeby dostać pizdę od szkotów i święta uratowane. Cytuj
Czoperrr 5 083 Opublikowano wczoraj o 07:22 Opublikowano wczoraj o 07:22 Za późno te mecze robią przy 3 do 0 już spałem, rano wynik mnie rozbawił. Śmieszy tym bardziej gdy sobie przypomnę komentarz w pierwszej połowie że zaskakujemy Portugalię i gramy jak najlepsza drużyna Europy Ostatnie wyniki kadry, może probierz poleci na święta a cykl selekcjonerski zacznie się od nowa. Cytuj
PiotrekP 1 761 Opublikowano wczoraj o 07:28 Opublikowano wczoraj o 07:28 Na 8 spotkań, 1 zwycięstwo i 2 remisy. Jest moc! Kiedy ludzie zmądrzeją i oleją ten cyrk? Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano wczoraj o 07:30 Opublikowano wczoraj o 07:30 Dlaczego dwa razy grali z Portugalią? 1 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano wczoraj o 07:34 Opublikowano wczoraj o 07:34 3 minuty temu, darkos napisał(a): Dlaczego dwa razy grali z Portugalią? Z trybun narodowego pikniku wróciłeś, że takie pytania zadajesz? Cytuj
kanabis 22 459 Opublikowano wczoraj o 07:38 Opublikowano wczoraj o 07:38 Bo po pierwszym 3:1 zażądali nasi rewanzu 7 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano wczoraj o 07:41 Opublikowano wczoraj o 07:41 5 minutes ago, Donatello1991 said: Z trybun narodowego pikniku wróciłeś, że takie pytania zadajesz? Pyta ekspert. ja wiem co to spalony i dwutakt więc proszę o rzeczową odpowiedź. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano wczoraj o 07:41 Opublikowano wczoraj o 07:41 Teraz, darkos napisał(a): Pyta ekspert. ja wiem co to spalony i dwutakt więc proszę o rzeczową odpowiedź. Po dwa mecze się gra. U siebie i na wyjeździe. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano wczoraj o 10:03 Opublikowano wczoraj o 10:03 2 godziny temu, kanabis napisał(a): Nie ma jakis mistrzostw pierwszej połowy? W sumie to może gdyby zrobili mistrzostwa tylko drugiej połowy, to... No dobra, i tak byłaby pierwszą. Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano wczoraj o 10:44 Opublikowano wczoraj o 10:44 Stare to juz forum sie robi jak ludzie zasypiaja przed telewizorem xD A co do kolejnej (bezsensownej) dyskusji o zmianie trenera to chyba juz wiadomo po kilku ich iteracjach, ze nie zmieni to ani techniki pilkarzy, ani ich wydolnosci, ani ilosci minut jakie beda grali w klubach. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano wczoraj o 11:22 Opublikowano wczoraj o 11:22 37 minutes ago, Mejm said: nie zmieni to ani techniki pilkarzy, ani ich wydolnosci, ani ilosci minut jakie beda grali w klubach. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano wczoraj o 11:23 Opublikowano wczoraj o 11:23 Skoro zagraniczni uciekają, a polscy to leśne dziadki to wniosek jest jeden. PZPN komunistyczny do zaorania. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano wczoraj o 12:02 Opublikowano wczoraj o 12:02 No, a potem budowanie nowego związku, razem ze wszystkimi rzeczami z tym związanymi, przez następne 50 lat. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano wczoraj o 12:08 Opublikowano wczoraj o 12:08 a ile okazji do nowych wałków by było, zmienili by tylko "szaty" i karawana/cyrk jedzie dalej Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano wczoraj o 12:30 Opublikowano wczoraj o 12:30 A zwiazki w takich hiszpaniach, portugaliach, niemcach, brazyliach czy argentynach to sami mlodzi, zwinni, dynamiczni, zyjacy sportem i dobrem pilki noznej profesjonalni menadzezy, wstajacy o 4 rano i kladacy sie spac po polnocy? Pewnie tak, pewnie dzieki nim akurat te druzyny narodowe osiagaja takie sukcesy. No nie dotarlo nadal do niektorych, ze problemem nie jest wiesiek kradnacy w pzpn, czy trener z lat 90, tylko mental i wyszkolenie danego pilkarza. A w polsce produkowani sa pilkarze przecietni. I ta przecetnosc wystarcza zeby zarabiac dobry pieniadz nawet w rodzimej lidze. A jak ktorys sie ponad te przecietnosc troche wybije to laduje w klubie zagranicznym, gdzie jest otoczony takim talentem, ze wszystkim sie wydaje, ze jest objawieniem. Potem wpada na kadre i czar pryska. Co roku zawsze mi bylo zal, ze sezon na kadre sie konczy, ze nastepne mecze dopiero w marcu. Ale od roku, moze dwoch, mam juz wyje.bane totalnie na te kadre (wczesniej wyje.bane na to czy sie pokaza na turnieju czy nie). System rozgrywek jest taki, ze pies z kulawa noga sie na nie zalapie, wiec tym bardziej nie widac jakiegos zaangazowania ze strony pilkarzy. Kiedys mialem wrazenie, ze kadra byla pewnego rodzaju scena gdzie mozna bylo sie pokazac zagranicy (bo tam wszyscy chcieli sie znalesc), a dzisiaj wyje.bongo bo w extraklasie placa dobrze a i zawsze jakis skaut sie na trybunie znajdzie. Wiec jadymy na kadre, trening, vlog, odprawa, ch.ujoza na boisku, kocopoly na sciance po i byle do nastepnego. Dziesiec osob popisze te same zale na forum, parenascie na yt nagra se filmik bo sie dobrze klika, kibice i tak zapelnia narodowy bo to zawsze atrakcja dla dzieci. Juz nawet argument o tym, ze kibice wywieraja presje na zawodnikach i oni sie nie potrafia skupic umarl smiercia naturalna, bo ludzi po prostu tak kadra przestaje obchodzic. Nawet na forum ktos sie zorientuje za piec dwunasta, ze danego dnia mecz, inni zasypiaja w trakcie. Czas w koncu pogodzic sie z tym, ze jestesmy druzyna w najlepszym razie przecietna bo zawodnikow mamy przecietnych. Cytuj
Czoperrr 5 083 Opublikowano wczoraj o 13:43 Opublikowano wczoraj o 13:43 Czekam na wpierdol od Szkocji, to będzie piękne. Do świąt Probierz wyleci i cykl zacznie się od nowa tylko nie wiem kto normalny chciałby objąć taką pracę. Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano wczoraj o 14:04 Opublikowano wczoraj o 14:04 Szczerze mówiąc, to ten mecz to chyba nadal była bardziej wstydliwa sprawa dla Portugalii niż dla Polski lol. W jednej ekipie zbawca PSG, zawodnik jedenastki sezonu Ligue 1 oraz Ligi Mistrzów, Vitinha, wchodzi z ławki, i nie ma w tym nic dziwnego, bo obok inni zbawcy, Joao Neves, Bernardo Silva, Joao Fernandes. Przed nimi Neto, Leao i Cristiano Ronaldo, który właśnie pobił rekord na najwięcej wygranych reprezentacyjnych w historii. Wszyscy - jedni z najlepszych na świecie, fani wielkich klubów na nich ogromnie liczą. W drugiej ekipie, przeciętny europejski fan pewnie prawie nikogo nie ma szans nawet kojarzyć z nazwiska; na lidera jak zwykle wygląda Zalewski, który gra naprawdę cienko w dołującej Romie. Oczywiście Zieliński jest w Interze, ale nie wiadomo, czy się tam przebije do pierwszej jedenastki, no i to jest tylko jeden koleś. Przepaść. Mimo to, w pierwszej połowie to Polska wręcz bardziej zagrażała, i szybko dochodziła do bramki rywala. Neutralnie patrząc, ta połowa na pewno musi być większym zaskoczeniem, niż 5-1 w drugiej. Nawet wręcz pierwsze 60 minut, to nie była na oko jakaś lepsza gra. Większe zaskoczenie dla neutralsa, niż to, że potem było 30 minut dominacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi