Czoperrr 5 084 Opublikowano wczoraj o 14:22 Opublikowano wczoraj o 14:22 17 minutes ago, ogqozo said: Szczerze mówiąc, to ten mecz to chyba nadal była bardziej wstydliwa sprawa dla Portugalii niż dla Polski lol. W jednej ekipie zbawca PSG, zawodnik jedenastki sezonu Ligue 1 oraz Ligi Mistrzów, Vitinha, wchodzi z ławki, i nie ma w tym nic dziwnego, bo obok inni zbawcy, Joao Neves, Bernardo Silva, Joao Fernandes. Przed nimi Neto, Leao i Cristiano Ronaldo, który właśnie pobił rekord na najwięcej wygranych reprezentacyjnych w historii. Wszyscy - jedni z najlepszych na świecie, fani wielkich klubów na nich ogromnie liczą. W drugiej ekipie, przeciętny europejski fan pewnie prawie nikogo nie ma szans nawet kojarzyć z nazwiska; na lidera jak zwykle wygląda Zalewski, który gra naprawdę cienko w dołującej Romie. Oczywiście Zieliński jest w Interze, ale nie wiadomo, czy się tam przebije do pierwszej jedenastki, no i to jest tylko jeden koleś. Przepaść. Mimo to, w pierwszej połowie to Polska wręcz bardziej zagrażała, i szybko dochodziła do bramki rywala. Neutralnie patrząc, ta połowa na pewno musi być większym zaskoczeniem, niż 5-1 w drugiej. Nawet wręcz pierwsze 60 minut, to nie była na oko jakaś lepsza gra. Większe zaskoczenie dla neutralsa, niż to, że potem było 30 minut dominacji. Latami będziemy wspominać jak świetnie Polska grała w pierwszej połowie meczu (zakończonej 0 do 0) w piątek 15 listopada 2024 roku. Ale to była pierwsza połowa Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano wczoraj o 14:52 Opublikowano wczoraj o 14:52 29 minutes ago, Czoperrr said: Latami będziemy wspominać jak świetnie Polska grała w pierwszej połowie meczu (zakończonej 0 do 0) w piątek 15 listopada 2024 roku. Ale to była pierwsza połowa Kolejna legenda. Obok Wembley, Księcia Paryża i Panie Turek Kończ Pan Mecz. Łezka w oku się kręci Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 14 godzin temu, Mejm napisał(a): Stare to juz forum sie robi jak ludzie zasypiaja przed telewizorem xD A co do kolejnej (bezsensownej) dyskusji o zmianie trenera to chyba juz wiadomo po kilku ich iteracjach, ze nie zmieni to ani techniki pilkarzy, ani ich wydolnosci, ani ilosci minut jakie beda grali w klubach. Ja już dawno mówiłem że powinniśmy grać bez trenera a skład powinni wybierać internauci albo w głosowaniu SMS. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 10 godzin temu, nero2082 napisał(a): Ronaldo z kibicami to mnie bardziej wku*iło niż wynik, jak byłem za tym by jeden selekcjoner był do euro 2028 tak: - "Lewe" L4 - Świderski i gacie Bułki - milion kontuzji co zgrupowanie - ten bełkot Probierza, który ledwo mówi po Polsku a Cash mu przeszkadza - Zieliński który bez piłki to jest komediant, a nie piłkarz człapiący jakby był najmniej Messim, chwalący się, że go Barcelona chciała chyba na fotografa, bo latał pięknie za Ronaldo, szkoda że po meczu przechyliło szalę na to, że jestem zdania WSZYSCY WON: Od Kuleszy, przez Probierza po fizjoterapeutę i super vlog 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 2 minuty temu, ścierpła mi noga napisał(a): to mnie bardziej wku*iło niż wynik dlaczego? jak taki zalewski był nastolatkiem, to Ronaldo był w prime i z pewnością był idolem jego pokolenia. To trochę jak oburzanie się, że młody aktor robi sobie fotkę z Al Pacino, Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 5 hours ago, Figaro said: dlaczego? jak taki zalewski był nastolatkiem, to Ronaldo był w prime i z pewnością był idolem jego pokolenia. To trochę jak oburzanie się, że młody aktor robi sobie fotkę z Al Pacino, Al Pacino ośmieszył przed chwilą młodego aktora i wpierdolił mu 5 do 1? 1 Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu No bo dla nich to zwykły dzień w biurze a kibice to przeżywają jakby im ronaldo matki obrazil xd 1 Cytuj
Homelander 2 072 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 31 minutes ago, teddy said: No bo dla nich to zwykły dzień w biurze a kibice to przeżywają jakby im ronaldo matki obrazil xd Dokładnie, co ich to obchodzi. Ani im to finansowo nie pomoże ani nie przeszkodzi. Jak się uda zrobić wynik super. Jak nie? Oh well... Edytowane 11 godzin temu przez Homelander Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To już jutro, komplet kibiców na narodowym Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Większa ruchomość Ligi Narodów to jednak kiepska zmiana dla Polski, która trzymała się wręcz heroicznie w najwyższej lidze tyle lat. Teraz zaś trzeba pokonać nie jednego, a dwóch rywali na ogólnie podobnej co Polska półce. Remis ze Szkocją powinien się raczej udać, patrząc na poprzednie spotkania. Ale nawet wtedy, w barażach szykuje się ktoś na poziomie typu Walia, Austria, Albania, Grecja, może Norwegia. Też spore szanse odpadnięcia, u buków takie mecze będą raczej obstawiane na remis. Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 hour ago, ogqozo said: Większa ruchomość Ligi Narodów to jednak kiepska zmiana dla Polski, która trzymała się wręcz heroicznie w najwyższej lidze tyle lat. Teraz zaś trzeba pokonać nie jednego, a dwóch rywali na ogólnie podobnej co Polska półce. Remis ze Szkocją powinien się raczej udać, patrząc na poprzednie spotkania. Ale nawet wtedy, w barażach szykuje się ktoś na poziomie typu Walia, Austria, Albania, Grecja, może Norwegia. Też spore szanse odpadnięcia, u buków takie mecze będą raczej obstawiane na remis. Wpierdol od Szkotów jutro będzie (mam nadzieję). Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nie ma czegoś takiego jak wpierdol od Szkocji lol. Nawet Gibraltar rozwalili 2-0. Co zresztą było jednym z dwóch meczów na ostatnich 17, które wygrali. Z Chorwacją 1-0, ale nie wierzę, że by byli w stanie to wymęczyć, gdyby nie czerwona kartka w pierwszej połowie. Wygrać zawsze mogą, kto wie, ale wpierdol to nie ich styl. Polska to też nic wielkiego, ale przegrać z taką ekipą gdy wynik 0-0 jest na rękę to byłby smutek. Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu same zdjęcia nie są jakąś zbrodnią, jeśli tym konkretnym zawodnikom nie przeszkadza bycie odbieranymi jako goście bez charakteru i sportowej złości, która ronaldo wepchała na sam szczyt 1 Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 14 godzin temu, Figaro napisał(a): dlaczego? jak taki zalewski był nastolatkiem, to Ronaldo był w prime i z pewnością był idolem jego pokolenia. To trochę jak oburzanie się, że młody aktor robi sobie fotkę z Al Pacino, Dobra, Zalewski ok. Ale kurwa xd Dla Ciebie nie ma nic niezrecznego w tym ze po meczu reprezentacji w ktorym dostalo sie w dupe 5:1 jako jej kapitan biegniesz z bananem na gebie jak pierdolona nastolatka na koncercie young leosi po focie z boskim ronaldo? Przeciez to papierek lakmusowy mentalnosci kto tam gra. Przypominam to nie byl mecz klubowy. Mecz z orlem na piersi. 5:1 w pizde. Kapitan. Mecz o punkty. I co to za porownanie z dupy? Jak juz tak porownujesz to moze bardziej oddajac sytuacje. Czaicie jestes mlodym aktorem, grasz z alem pacino w filmie gdzie al pacino wlamuje sie do waszego pokoju, zwiazuje wam rece, zdejmuje spodnie i sra na klate a po premierze filmu wychodzi z wasza narzeczona. Wy biegniecie za nim i prosicie o zdjecie. Bo to przeciez Al Pacino. Wasz idol <3 15 minut temu, krzysiek923 napisał(a): same zdjęcia nie są jakąś zbrodnią, jeśli tym konkretnym zawodnikom nie przeszkadza bycie odbieranymi jako goście bez charakteru i sportowej złości, która ronaldo wepchała na sam szczyt To. Ciekawe ile razy zalewski z zielinskim smiali sie z Cristiano ze znowu plakal bo mecz przegral, haha co za frajer, przeciez to tylko gra 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu "Miałem ochotę, zrobiłem sobie zdjęcie i tyle. Czemu nie wypada? Uważam, że przegraliśmy mecz, ale co? Mam się schować w kącie? Miałem ochotę, podszedłem, zrobiłem zdjęcie. Nie uważam, że zrobiłem coś złego". To odpowiedź Zielińskiego na zdjęcie z Ronaldo. Brak słów, żenada... Przegrałem mecz, ale ch..., co się mam wstydzić i przejmować, zrobię sobie fotkę, wrzucę w media i wywalone, nic się nie stało. Nie dziwmy się, że my z takim mentalem jesteśmy frajerami i przegrywami. 1 Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu nie wymagajmy za wiele Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 24 minuty temu, lukas_k96 napisał(a): "Miałem ochotę, zrobiłem sobie zdjęcie i tyle. Czemu nie wypada? Uważam, że przegraliśmy mecz, ale co? Mam się schować w kącie? Miałem ochotę, podszedłem, zrobiłem zdjęcie. Nie uważam, że zrobiłem coś złego". To odpowiedź Zielińskiego na zdjęcie z Ronaldo. Brak słów, żenada... Przegrałem mecz, ale ch..., co się mam wstydzić i przejmować, zrobię sobie fotkę, wrzucę w media i wywalone, nic się nie stało. Nie dziwmy się, że my z takim mentalem jesteśmy frajerami i przegrywami. Patrz wnuczku, to ja i Ronaldo po meczu hehe przegralismy 5:1, strzelil nam dwie bramki. Wspominalem ze mial wtedy 50 lat? Twoj dziadziuś byl wtedy kapitanem. Bylo ekstra Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Banda mentalnych pizd, ktorym zgrupowania sluza tylko do turniejow w fifie. A zjeby ich broniacy to banda frajerow gorsza od tych co rzucili sie na ps5 pro Sportowo, mentalnie, organizacyjnie to sa czasy Laty, ale tak jak wtedy tak i dzisiaj, jest sporo obroncow. Pamietam jak niektorzy na Euro bronili tutaj stylu i klocili sie ze dostac na kurwe 3:2 > zremisowac 0:0 po autobusie XD O ile kompomitacje organizacyjne sa wkalkulowane odkad disco polowy baron z Bialego dobiera sobie pracownikow po znajomosci tak kopacze... No kopacze po prostu wrocili do starej, dobrej formy i tego co pokazywali przy kazdym selekcjonerze oprocz Nawalki i Beenhakkera. Zesransko od poczatku do konca, nicniedasizm, spuszczone glowy bo limit smieszkow wykorzystany na vlogach podczas tancow do playlisty Puchacza. W ogole ta reprezentacja ma twarz Zielinskiego. Niech on siedzi kurwa w tych Wloszech i zajmuje sie tylko donejtami na domy dziecka w Polsce bo jako pilkarz reprezentacji jest kurwa obrzydliwy pod kazdym wzgledem. Kac po Roberciku ktory nawet jak gra chujnie, czyli w wiekszosci spotkan, bedzie gigantyczny. On nie osmiesza sie jako czlowiek niezaleznie czy po drugiej stronie jest Ronaldo, Messi, Mbappe czy dziady z San Marino. Zielinski tyle lat w Serie A i zachowuje sie jak chlopiec w krotkich spodenkach, kapitan czeka w kolejce do zdjecia z idolem ktory zrobil mu dziecko. No sceny jakby to wlasnie jakies San Marino czy inny Gibraltar gralo z Portugalia. Jeszcze bym zrozumial Mrozka, Kozubala czy Marczuka ale maestro z Zabkowic xddddd Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Lewy przynajmniej udaje ze mu smutno po takich meczach. Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu I o to chodzi. Kazdy normalny wie ze banda multimilionerow ma wyjebane w te mecze o gownostawke, a zgrupowanie to glownie czas na odbebnienie obowiazkow wobec sponsorow i nagrania nowych spotow reklamowych dla Orlenu i inPosta ale milo jakby chociaz udawali. Chociaz z drugiej strony xd jutro znowu 50 kola ludzi pomaluje mordy na bialo czerwono wiec nic sie nie stalo polacy nic sie nie stalo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi