Bartg 5 529 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Dobry ruch prodiza dać Zalewskiego na prawa obrone, propsy Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Bez Lewego tej drużyny nie obawia się nawet coraz mocniejszy zespół San Marynarzy. Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Lewego nie było to kogo będa piwne brzuchy obwiniać w komentarzach? Probierz do wymiany? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Pizdeczki przegrali, pięknie, frajery i śmiecie bez honoru i bez miłości do grania w piłkę. Tylko utylizacja pozostaje. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 2 minuty temu, Sep napisał(a): Ahahaha Dywizja B wita Zasłużenie, Szkoci byli lepsi, nie tylko w tym meczu. 2 Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Jakby z lewym tak się skończyło, to "dlatego, że nie ma z kim grać, a probierz do wymiany" Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Zasłużenie, Szkoci byli lepsi, nie tylko w tym meczu. no nie wiem, ustalmy, że było to mega równe spotkanie Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Ladnie sobie Szkoci poruchali Kapitan Zielinski niech tylko sie jeszcze ustawi w kolejce po fotke z Robertsonem i mozna wracac do Mediolanu 3 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Było równe, bo Szkocja to ekipa z dywizji B, w której pewnie wyląduje po barażach. Wszystko się zgadza Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Ja z wrażenia napisałem swoje ahahaha w innym temacie 1 Cytuj
Rash 243 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Mina prodiża po ostatnim gwizdku bezcenna Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 40milionowy kraj + piłka sport narodowy to jest kurwa statystycznie niemożliwe mieć tak chujową reprezentacje, a jednak. 3 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada (edytowane) RE WE LA CJA! Mecz 10/10 Moje oceny: Skorupski 10... cm więcej i grałby w Realu Obrona 10, na zero z tyłu, znaczy się same ZERA zagrały, Piątkowski obniżona ocena za kiks przy strzelonej bramce i złudne nadzieje Moder 10 kiedyś dostanie koszulkę z tym numerem, ale raczej przed 40 stką Zalewski 10... założonych bezproduktywnych siatek Zieliński 10 najbardziej fotogeniczny piłkarz meczu... ba całej LIGI NARODÓW! Świderki 10... aczkolwiek z minusem, niby wybiegany bo wypoczęty, ale jednak widać, że brakuje mu minut Szumowski 10... odkąd wystąpił na zgrupowaniu kadry nikt do tej pory nie wie, że zamienił się z Buksą miejscami Puchacz 10 dałbym sobie rękę uciąć, że to członek sztabu, a nie piłkarz Lewandowski 10... dni LEWEGO L4 reszta 10 za mało grali by zmniejszać ich ocenę Probierz 10, za Nawałki nie do pomyślenia by ze Szkocją mieć w dwumeczu 3 punkty Edytowane 18 listopada przez ścierpła mi noga Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Czekamy niecierpliwie zatem na odcineczek dzieli nas piłka 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Podsumowując tą Ligę Narodów od pierwszej edycji do teraz, zawsze mieliśmy masę szczęścia ledwo się utrzymując, to niemal cud, że Anglicy czy Niemcy potrafili z niej spaść a my nie. Jednak było to raczej glownie szczęście, bo w żadnej nawet nie zbliżyliśmy się do czegokolwiek, może spadek będzie dla Nas motywujący i zagramy z większą liczbą drużyn na naszym poziomie, który co roku bardziej odstaje od czołówki. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Ale pierwsza polowe z portugalia mielismy swietną Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Nie no dobrze grali, następnym razem już się uda Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Mecz na pewno lepszy od Portugalii. Zabrakło wykończenia i czujności w końcówce. Czyli tego co przeważnie pogrąża naszych jak przegrywają jedną bramką. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 8 minut temu, Figaro napisał(a): no nie wiem, ustalmy, że było to mega równe spotkanie Na przestrzeni całej LE, bilans bramek, polot, wola walki itp. My graliśmy u siebie, a była obrona Częstochowy. A trzeba dodać, że Szkocja i Walia akurat nam ostatnio mocno leżały, no nie ma się już co nad naszą kadrą pastwić, to nie przypadek, że nie potrafią od 4 lat zagrać bardzo dobrego spotkania o stawkę. Cytuj
krzysiek923 1 711 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada nowy kontrakt dla probierza za pokazanie pełnego potencjału naszej kadry Cytuj
PiotrekP 1 880 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada @KrYcHu_89 chyba znacznie dłużej. Jak coś im się udawało, to na farcie. No nic, kolejny rok zakończony, a od przyszłego karuzela śmiechu z eliminacjami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi