Kaczi 829 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada ja zrobiłem bardzo patriotyczny ruch i przez drugą połowę oglądałem YT. Bawiłem się świetnie. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Jak cos to awansowalismy, wyprzedzilismy kazachstan i obok bosni mamy najwięcej straconych bramek w calej lidze narodow Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Tak myślę i cofam się lata wstecz i nie umiem sobie przypomnieć kiedy mieliśmy gorsza obronę niż przez ostatnie 2-3 lata...przecież ktokolwiek przekraczający linie środkowa to już praktycznie pewna sytuacja bramkowa za chwilę Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Walka o 2 miejsce w dywizji B w przyszłym roku też będzie emocjonująca Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada A to w tej dywizji B tylko dwa zespoły łącznie z naszym będą? To mają szansę Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na przestrzeni całej LE, bilans bramek, polot, wola walki itp. My graliśmy u siebie, a była obrona Częstochowy. A trzeba dodać, że Szkocja i Walia akurat nam ostatnio mocno leżały, no nie ma się już co nad naszą kadrą pastwić, to nie przypadek, że nie potrafią od 4 lat zagrać bardzo dobrego spotkania o stawkę. no jak nam mocno leżały. Za Nawałki 2x remis i to my gonimy, za Probierza 3 pkt w dwumeczu i do końca każdego mogliśmy wygrać Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Konfa Prodiża, złoto xd Padło sakramentalne "idziemy w dobrym kierunku" Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Ile razy przez te wszystkie lata takie gadki słyszeliśmy od różnych trenerów? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Prodziż jak mało kto ma obcykane pomeczowe pierdolenie kocopołów, lata blamażów w Cracovii nie poszły na marne. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Jak spadną do dywizji C to już tam na nich czeka San Marino Jednak pójść spać po pierwszej połowie to była dobra decyzja Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Memy z tymi zjebami piłkarskimi i komentarzami szydzących z nieporadności to miód na moje oczy. Mega pizdy. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Dziś słyszymy (cytat z Kuby Modera): - Oczywiście, ten mecz zawaliliśmy trochę ostatnią akcją, na pewno w mediach będzie na nas nagonka, że w taki sposób spadliśmy z tej Dywizji A. Ten mecz z Portugalią trochę to przyćmił, ale myślę, że ogólnie jako drużyna dobrze się zaprezentowaliśmy, może nie w każdym meczu, ale wiele razy walczyliśmy jak równy z równym. No kurwa brawo, gratuluję wam że jako profesjonalni piłkarze milionerzy daliście radę biegać 90 minut po boisku ze Szkotami Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 13 minut temu, Czoperrr napisał(a): na pewno w mediach będzie na nas nagonka Nie bedzie zadnej nagonki. Wszyscy juz maja wyje.bane na to co robicie na boisku i co mowicie po meczu. 2 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada I dlatego oni grają jak grają. Dopóki durni ludzie będą płacić i chodzić ich oglądać to nic się nie zmieni. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 9 godzin temu, Daffy napisał(a): Tak myślę i cofam się lata wstecz i nie umiem sobie przypomnieć kiedy mieliśmy gorsza obronę niż przez ostatnie 2-3 lata...przecież ktokolwiek przekraczający linie środkowa to już praktycznie pewna sytuacja bramkowa za chwilę Mysle se to od czasu kiedy Glik rzucil kwitem. Obrona potrzebuje lidera, nie ma nikogo cos soba reprezentujacego czy umiejetnosciami czy charakterem w tej linii od dłuższego czasu. Wtedy nawet jesli reszta odstaje jakos to wyglada. Przeciez sukces z 2016r to zasluga glownie bardzo dobrej gry obronnej. To jest smutne bo z przodu naorawde nie wyglada to mega zle, tworzymy sytuacje, ze skutecznoscia roznie ale tworzymy. Tak naprawde wyglada to duzo lepiej niz pamietacie slynna taktyke "laga na robercika"? Panowie ta druzyna potrafi strzelic trzy bramki chorwatom. To obiektywnie jest naprawde dobra robota. Tylko co z tego skoro potem w 7 minut potrafimy jak banda nieudacznikow wszystko to zmarnowac. I to nie dzieki przebudzeniu chorwatow bo te bramki to sa prezenty jak na sparingu. Podawalem na ktorym miejscu jestesmy w straconych bramkach, to dramat. Dlatego jesli nic z tym sie nie zrobi to bedziemy caly czas na poziomie dywizji b/c. Moldawia nam strzela trzy bramki. San marino nam potrafi srzelic bramke czy wyspy owcze. To jest kpina. Takze w chuju ze my strzelimy 2,3 bramki bo rywal nam strzeli 4 wszystkie frajerskie. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Panowie dziś w radiu słyszałem, że Puchacz mówił że oni byli wczoraj lepsi od Szkotów i może to nie oddaje wyniku ale oni byli lepsi na boisku 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: uuu czyli wyglądamy nieźle w zestawieniu z tak mocnymi ekipami jak Belgia, Chorwacja i Szwajcaria. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Dobre są te artykuły, gdzie on widzi bolid F1 Cytat Michał Probierz to barbarzyńca w ogrodzie. Nigdy nie powinien zostać selekcjonerem. Nie miał i nie ma ku temu kwalifikacji. Nie wsadza się do bolidu Formuły 1 kogoś, kto nie umie jeździć nawet na rowerze. Ale w PZPN obowiązuje inna logika. https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1157555/reprezentacja-jest-w-ruinie-czas-probierza-dobiegl-konca-opinia Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada W tym Polaczkowie każdy trener który spierdoli kilka meczy okazuje się złym człowiekiem na to stanowisko. Nie ważne czy polski czy zagraniczny. Probierz nie pierwszy i nie ostatni. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Myślałem, że chociaż Probierz będzie ostrzejszy dla tych piłkarzyków, powie im prosto w ryj co o nich sądzi a typ tylko jeszcze bardziej powiększył im ego i wmówił, że grają i są zajebiści. Kapitan też musiałby powiedzieć coś takiego, a nie jak ta pizda Zieliński co bredzi coś o tym, że mogli wygrać 6 do 2. 1 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada Mam wrażenie, że nikt nie potrafi przyjąć tego, że bedzie coraz gorzej. Poziom ekstrakalsy to dno od lat, plus Polaków tam nie prawie. Za granicą Nasi są średnio cenieni. Nawet jak są w dobrych zespołach, to chu'ja tam graja. Co przekłada się bezpośrednio na wyniki kadry. Dodajmy do tego kiespki mental, sr'anie na kadrę, PZPN będący bantustanem. Tego można się było spodziewać. Będzie tylko gorzej. AMEN Ja na chwilę włączyłęm i serio nawet bez wymuszenia kibicowałem Szkotom. Naszej kadry nie da się nawet lubić, a co dopiero kibicować 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada 51 minutes ago, Basior said: Mam wrażenie, że nikt nie potrafi przyjąć tego, że bedzie coraz gorzej. Poziom ekstrakalsy to dno od lat, plus Polaków tam nie prawie. Za granicą Nasi są średnio cenieni. Nawet jak są w dobrych zespołach, to chu'ja tam graja. Co przekłada się bezpośrednio na wyniki kadry. Dodajmy do tego kiespki mental, sr'anie na kadrę, PZPN będący bantustanem. Tego można się było spodziewać. Będzie tylko gorzej. AMEN Ja na chwilę włączyłęm i serio nawet bez wymuszenia kibicowałem Szkotom. Naszej kadry nie da się nawet lubić, a co dopiero kibicować mental oni mają zajebiści, nie widzą u siebie minusów, ego wyjebane w kosmos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi