Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle ze to bardzo dobry taktyczny ruch z naszej strony zalac murawe, teraz proponuje wylaczyc anglikom w hotelu prad i wode, niech wstana brudni i niewyspani, potem dac im nieswieze sniadanie i obiad i zwyciestwo mamy w kieszeni.

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro o 17 to ja pracuję. Żal.

ja koncze o 15. Na pohybel pracujacym ponad miare polaczkom!

Niektózy zaczynają o 16 i kończą o 20 :*

Opublikowano

Naprawdę dobrze spędzony wieczór. Sam mecz miałem w du.pie, więc i tak nie zamierzałem go oglądać, ale kiedy ok. 20:30 trafiłem na relację przedmeczową to do tej pory ją śledziłem. Dawno tak się nie uśmiałem. A widząc tego gościa, który spier'dalał przed ochroną po murawie to już płakałem. Świetna relacja.

Opublikowano (edytowane)

W sumie to Janusze obwijaną Lato ,ale przecież wina lezy przy NCS zarządcy-onizatorzy .

Edytowane przez Darude
Opublikowano

Domagam się powołania komisji śledczej w sprawie dachu!!

Wielkie mi teraz zaskoczenie. Przecież nie od dziś wiadomo, ze ten stadion służy do wszystkiego tylko nie do grania w piłkę. Jak nie działa łączność (z powodu takiego wytłumaczenia nie odbył się Superpuchar) tak teraz nie zamknęli dachu. Kto za to odpowiada? Kto tak zadecydował? Kto na tym zarobił? Na te i inne pytania na odpowiedź znajdzie komisja śledcza. Zapraszamy!

Opublikowano (edytowane)

Donald jutro pewnie wyjdzie z szafy i będzie chciał zapunktować i załapać troszkę plusów .Znajdziemy winnych tych od zamykania dachów .

Edytowane przez Darude
Opublikowano

Przypominam tylko, że to FIFA decyduje o zamknięciu/otwarciu dachu stadionu. To tak nawiasem do niektórych wypowiedzi odnośnie tego w jakim kraju żyjemy.

Skoro zadecydowali ze nie jest do otwarcia to jest bubel ,bo jak na razie widać są z nim same problemy .

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

Przypominam tylko, że to FIFA decyduje o zamknięciu/otwarciu dachu stadionu. To tak nawiasem do niektórych wypowiedzi odnośnie tego w jakim kraju żyjemy.

Skoro zadecydowali ze nie jest do otwarcia to jest bubel ,bo jak na razie widać są z nim same problemy .

architekt stadionu stwierdził że jedyna przeszkoda przy poruszaniu dachem to ujemna temperatura, więc mogli go otwierać/zamykać.

Opublikowano

Jak już pada to 'po ptokach', bo nie można wtedy uruchamiać tego mechanizmu całego. Co nie zmienia faktu, że stadion jak na razie ma powody do bycia bublem, przyznaję rację.