Sydney 38 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 no to teraz dobić Angoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Bramka w angielskim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 "dziwny jest ten Włoch" xD a ręki nie było, było głowa -> klata Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Szkoda, było blisko. Angole w swoim stylu przyfarcili i mają jeden punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 szkoda tego remisu, bo to był mecz do wygrania. W porównaniu z tym co ten zespół grał pół roku temu, to jest niebo a ziemia. Brawa dla Fornalika! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 dziwny był ten mecz....Polska tak dobra czy Anglia tak słaba...serio jak pisze Ogqozo - z Mołdawią męczyliśmy się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Anglicy zostali oszukani, na koniec pierwszej połowy była ręka w polu karnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) W porównaniu z tym co ten zespół grał pół roku temu, to jest niebo a ziemia. Brawa dla Fornalika! E tam. Z Rosją było podobnie, mieliśmy przewagę, jeszcze lepsze okazje i ich nie wykorzystaliśmy i był remis po stałym fragmencie. A Rosja to jest poziom Anglii albo wyżej. Różnica w grze może taka, że brak Błaszczykowskiego, a jest Krychowiak, ale bez przesady. To nie zasługa Fornalika, że jak cała Francja się jara jakimś zawodnikiem, to ten go nagle odkrywa. Ktoś myśli, że gdyby Reims nie awansowało do Ligue 1, to Krychowiak grając tak samo by został powołany przez kogokolwiek? Ogólnie potwierdza się to, co pisałem, są w tej grupie cztery zespoły na podobnym poziomie. Ale już drugi raz w takim gronie remisujemy, więc szanse na awans niestety lecą w dół. Czyli tak samo, jak na Euro - było blisko, ale bez bonusa. Edytowane 17 Października 2012 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Obraniak, na którym większość wieszała psy dogrywa nam już kolejną bramkę ze stałego fragmentu gry w tych eliminacjach. Cekawostka: Lewandowski nie strzelił gola w reprezentacji już od ponad 600 minut bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Lewandowski bez jaj był najgorszym graczem Polski. To znaczy dobrze ściągał i cisnął, dobrze biegał, ale kurde, no jedną z tych okazji wypadało wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Przy bramce Polaków się zastanawiałem "Gdzie do cholery był angielski bramkarz?" Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Przy bramce Polaków się zastanawiałem "Gdzie do cholery był angielski bramkarz?" To samo mialem, dopiero na powtorce zauwazylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 @ogór: podczas Euro wyglądało to tak że przez pierwsze 15min piłka praktycznie nie wychodziła z pola karnego przeciwników, a później był chaos. Teraz zamiast 15 minut "furii" w ataku, jest 90 minut gry na równym (dobrym) poziomie z przebłyskami fajnych/ciekawych zagrań. To co Grosicki robił z Colem to było coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Grosicki dla mnie najlepszy na boisku ale na uwagę zasługuje też Wawrzyniak...Millner nie istniał Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Nie. Z Rosją cisnęli bardziej w drugiej połowie. W zasadzie to nawałnica z Rosją zaczęła się wtedy, kiedy teraz się skończyła, czyli ok. 60 minuty. Powiedzmy, że 60 minut było dobre, ale to jest ten jeden mecz, akurat był sparing wcześniej, więc był ponad tydzień odpoczynku, byliśmy wypoczęci. Rzadka okazja. Jak w każdym meczu będzie 60 minut dobre, to zaliczymy to Fornalikowi. Edytowane 17 Października 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Lewandowski bez jaj był najgorszym graczem Polski. To znaczy dobrze ściągał i cisnął, dobrze biegał, ale kurde, no jedną z tych okazji wypadało wykończyć. A co się dziwisz murawa była kiepska, więc się bał o kontuzję bo dla Niego liczy się klub a nie Reprezentacja. Widać było to po pierwszej połowie gdzie jak księżniczka liczył na to że piłka sama przytoczy się do niego. Mecz był do wygrania ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Lewandowski gra inaczej w klubie i kadrze, nie widzę sensu ciągłych porównań (Kowalczyka pierwsze zdanie komentarza o całym meczu: oczywiście takie, że Lewandowski nie zasługuje na grę w potężnym Manchesterze United). Tej skomasowanej obrony nie przechodzili Balotelli czy Benzema, porównaj sobie te występy, to zobaczysz jakość Lewandowskiego. Robił więcej, uciekał lepiej. Tylko Zlatan sobie z nią radził, ale on jest wielki, w fizycznym i technicznym sensie. W Manchesterze też nie ma piłkarzy takich jak Zlatan. Edytowane 17 Października 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Glik zapomniał w pomeczowym wywiadzie podziękować Hartowi za udział w zdobyciu bramki szkoda, że farfocel w 30. minucie wpadł z rykoszetu o Piszczka, Tytoń man of the match, uratował dupsko przed 0:2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Przy bramce Polaków się zastanawiałem "Gdzie do cholery był angielski bramkarz?" To jest ANGIELSKI bramkarz, więc choćby nie wiem jaki miał talent, to jak już puszcza gola, to takiego, którego akurat nie powinien. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 dziwny był ten mecz....Polska tak dobra czy Anglia tak słaba...serio jak pisze Ogqozo - z Mołdawią męczyliśmy się bardziej Kij ma dwa konce. Gra sie tak jak przeciwnik pozwala. Spory niedosyt po tym remisie, choc przed meczem z takiego wyniku bylbym zadowolony, Szkoda, ze Angole mieli pol sytuacji i zdobyli gola, Brawa dla naszych za walke i naprawde dobra gre z pomyslem. Bylismy zdecydowanie lepsi, co przed meczem wydawalo sie praktycznie niemozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 na spokojnie z odtworzenia musiałem oglądać mecz, na żywo tylko w radiu ( kompletnie oderwany komentarz od rzeczywistości ). Zero progresu od Euro, ale i regresu też niema, widać, że zmiennicy już tak bardzo nie zaniżają gry naszej kadry. Mecz niemal identyczny jak boje z Grecją i Rosją, znów można było wygrać, ale po prostych błędach w defensywie znów jest remis. Problemem będzie wyjazdowy mecz z Ukrainą i z Czarnogórą u siebie, bo to już nie ta klasa rywala. Na plus, Grosicki, Wawrzyniak, Krychowiak, Piszczek, Obraniak ( mam nadzieje, że skończy się nagonka na niego, bo to jeden z najlepszych naszych piłkarzy, jedyny który potrafi posłać stojącą piłke tam gdzie chce ), na minus Lewandowski ( ciągłe pretensje do kolegów, gubienie piłki, potykanie się o własne nogi ). Duży problem to brak napastnika i niewidać szans by taki się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Fajnie, tylko żeby nie było jak ze Smudą którego chciał cały naród a skończyło jak się skończyło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Boniek przed wyborami mówił, że nie będzie pobierał pensji za bycie prezesem. To już jest plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Fajnie, tylko żeby nie było jak ze Smudą którego chciał cały naród a skończyło jak się skończyło. Smudy to ja od początku nie chciałem i byłem na nie . Wiedziałem ,że to jest stary zadufany w sobie pryk a nie trener na reprezentacje kraju. Jezeli chodzi o kandydatów na prezesa PZPN to byłem za Bońkiem .Człowiek obyty w środowisku piłkarskim ,ma charyzme nie jest stałym "polaczkiem" więc w jakims stopniu jest zdynstansowany od i do tego całego łajna ,które w tym kraju funkcionuje .Ma zapał chce zrobić zmiany ,ale ciekawi mnie ilu mu będzie chciało pod nogi kłody wrzucać:Da zapewne będzie ich wielu . Edytowane 26 Października 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi