Gość kaz_ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ............................................________....................................,.-‘”...................``~.,.............................,.-”...................................“-.,.........................,/...............................................”:,.....................,?......................................................\,.................../...........................................................,}................./......................................................,:`^`..}.............../...................................................,:”........./..............?.....__.........................................:`.........../............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............/.`~,......`-...............................\....../\.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,.....`=~-,_\_......`\,.................................\...................`=~-,,.\,...............................\................................`:,,...........................`\..............__.....................................`=-,...................,%`>--==``........................................_\..........._,-%.......`\...................................,<`.._|_,-&``................`\ Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 japie.r.dole co za wstyd zremisować z tym śmiesznym zespołem. Dlaczego wstyd? W Moldawii ciesza sie ze zremisowali z tym smiesznym zespolem. BabauahihauhehahahuwehajaniainahahahhahaaajwhueushshAhhahshshahsh o (pipi)a jakie cioty z polamatorami remis ahjajkajajabshshshahahaju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Co za drewna Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Hahahaha oni chcieli na mistrzostwa świata jechać, a z takim ogórami remisują... bitch plizzz. Przed nami liga światowa w siatkę i eurobasket we wrześniu. Wspierajmy tych, którzy coś grają. I przede wszystkim, zmieńmy sport narodowy, do chvja wafla. Bo wstyd. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez krupek1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ważne, że Lewandowski w rankingu Castrola jest na 5 miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 I 4 BRAMKI REALOWI STRZELIŁ Polska Repra[*] Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Czyli musi całkiem nieźle sprawdzać poziom oleju w furze... Cytuj Odnośnik do komentarza
snejk04 413 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Dla przypomnienia: Mołdawia - Ukraina 0-0. Warto sobie przypomnieć, gdzie w piłce klubowej jesteśmy my, a gdzie Ukraińcy. Bo po raz kolejny mamy przerost oczekiwań nie wiadomo na jakiej podstawie, a nasze miejsce w europejskiej piłce jest takie, a nie inne. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez snejk04 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Gikiewicz by dziś hattricka strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 To dzisiaj nawet nie przypominało piłki nożnej. Aż mi trochę szkoda ludzi, którzy śledzą naszą ligę. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dla naszych kopaczy trud skończony. A w sumie po takim meczu to wyprawa do gułagu by im się przydała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nasza ekstraklasa to fenomen w sporcie na skalę światową. Poziom gry w porównaniu z innymi ligami w Europie jest masakrycznie niski, a zainteresowanie medialne i sponsorskie, no i oczywiście zarobki piłkarzy to absurd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 nie jestem zaskoczony. Dokładnie taki wynik obstawiałem. Bardzo mnie on cieszy, im wcześniej wyleci Fornalik tym lepiej. A panu Bońkowi, zostało już tylko pojechać do Francji i przeprosić Obraniaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Tak grać jak nasi też trzeba umieć. Kosecki jest moim ulubionym piłkarzem i jeżeli to jest jeden z najbardziej utalentowanych zawodników polskiej ligi, to ja się szczerze dziwię dlaczego Janusze nie chodzą na ekstraklasę. One man army. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) I spokój będzie z oglądaniem tych patałachów w "zmaganiach". Żałość, 28 wiosen na moim karku i .. 0 osiągnięć w piłce nożnej. 28 lat to mało czasu żeby coś zbudować? kto jeszcze ma ochotę bronić tych frajerów? Piłka nożna to sport narodowy? kuuuu*waaa bitch please. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez ChevChelios 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 przepraszam bardzo....też w tym roku kończę 28 wiosen i był jeden miesiąc w tym czasie gdzie byłem dumny z naszych piłkarzy....Barcelona 1992 i odbywająca się tam Olimpiada...jeden przebłysk na tyle lat taplania się w gów.nie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 A sorry Ficuś, fakt - to było coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Czemu w ogole polacy i cała Polska nie dadza sobie spokoju z tym wszystkim? czy wszyscy zyja wspomnieniami sprzed kilkunastu lat? wczoraj ogladalem ostatnie 30 minut, to jest po prostu wstyd i hanba. I te ciagle gadanie komentatora ' o bo zmeczeni juz sa.' 'widac zmeczenie, no szkoda, troche zabraklo' itd. Marze o dniu, w ktorym w koncu ktos cos zrobi i zakonczy ten smieszny teatrzyk i skoncza sie 'nadzieje' na wystepy czy wygrane. powinienem to napisac w 'co cie wkur,wia' no ale. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 To jest to o czym mówie od dawna, jesteśmy tak wyjątkowo dziwnym narodem, że i tak - mimo lania po (pipi)e, blamażu, jednego, drugiego, trzeciego..., poniżania, całego syfu związanego z PZPNem, no ogólnej (pipi)ozy związanej z piłką - każdy mecz to pełna mobilizacja, stadion na full, miliony ludzi przed telewizorami i te pełne wiary i nadziei wypowiedzi wszystkich naokoło. Mnie osobiście strasznie to w(pipi)ia -_-. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) No wiadomo, że lepiej z góry założyć, że każdy mecz skończy się wpier.dolem dla biało-czerwonych i najlepiej mieć wszystko w du.pie, nie oglądać, stadiony zaorać, a pzpn rozwiązać. A później pier.dolić, że "haha, miałem rację, znowu przegrali!!11 jakie cieniasy, o boże iksde"Mnie osobiście strasznie to wkurwia -_- Edytowane 8 Czerwca 2013 przez kaz_ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nie, stary, po prostu nie robić z tego czegoś super-super. Niech ludzie w koncu zobacza, ze z tego nic nie bedzie i skupią się na czyms innym. W noge jestesmy cienkie bolki i nie ma sie co oszukiwac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ale nikt nie mówi, że jesteśmy mesjaszami futbolu czy coś. Jesteśmy światowym średniakiem i nie zanosi się na to, żebyśmy szybko z tego średniactwa wyszli. Po prostu lubię oglądać kadrę i zawsze liczę, że coś ugramy jak słabi byśmy nie byli, bo to w końcu sport, a w sporcie dzieją się niespodzianki. Jasne, też mnie denerwuje te sztuczne pompowanie przez media, że jacy my to nie jesteśmy zajebiści i w ogóle "mołdawia? wygramy to 5:0 i się nawet nie spocimy!".Ciągły pesymizm jest po prostu bardzo smutny i dlatego mnie wkurwia : ((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) No i tu się z Toba zgodze, mnie tez wkurza to pompowanie przez media i wszystkie z tym glupoty zwiazane. Pesymizm nie jest dobry, ale jakies trzezwe spojrzenie by sie przydalo. Aha i bardziej krytyczne podejscie komentatorow Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 przepraszam bardzo....też w tym roku kończę 28 wiosen i był jeden miesiąc w tym czasie gdzie byłem dumny z naszych piłkarzy....Barcelona 1992 i odbywająca się tam Olimpiada...jeden przebłysk na tyle lat taplania się w gów.nie dodałbym jeszcze eliminacje z Leo Benhakerem. Tam się pojawił zalążek czegoś... tylko PZPN nie zrozumiało czego i wszystko roz**** To jest to o czym mówie od dawna, jesteśmy tak wyjątkowo dziwnym narodem, że i tak - mimo lania po (pipi)e, blamażu, jednego, drugiego, trzeciego..., poniżania, całego syfu związanego z PZPNem, no ogólnej (pipi)ozy związanej z piłką - każdy mecz to pełna mobilizacja, stadion na full, miliony ludzi przed telewizorami i te pełne wiary i nadziei wypowiedzi wszystkich naokoło. Mnie osobiście strasznie to w(pipi)ia -_-. to chyba jakaś skaza genetyczna, pokolenia których ojcowie pamiętają ten cudowny i jedyny remis na wembley Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 To dzisiaj nawet nie przypominało piłki nożnej. Aż mi trochę szkoda ludzi, którzy śledzą naszą ligę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi