Opublikowano 6 września 201311 l Zieliński się zesrał, Błaszczykowski się zesrał, Sobota się zesrał, no to w końcu obrona się zesrała i 1:0 w pipkę
Opublikowano 6 września 201311 l :D Ja pier.dolę, parodyści futbolu znowu pokazali klasę Przez 10 minut jugole nie potrafili dość do piłki, jedna akcja i w pi.zdę Mistrzowie. EDIT: Ładnie ich Lewandowski wykiwał ;] Edytowane 6 września 201311 l przez [InSaNe]
Opublikowano 6 września 201311 l No, no. Nie spodziewałem się takiej dobrej gry. Poprawić skuteczność i może wrócimy w okolice 50 miejsca w rankingu!
Opublikowano 6 września 201311 l Cóż za dramat. Pięć dobitek i bramka nieuznana... w ostatniej sekundzie. Można wymyślić coś straszniejszego? Komentator chce się zastanawiać nad czymś, oczywiście spalony ewidentny. Edytowane 6 września 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 6 września 201311 l Mierzejewski Uwielbiam jak bardzo ten koleś nic nie wprowadza do drużyny.
Opublikowano 6 września 201311 l dziś widziałem walke, dziś widziałem reprezentacje, mimo dziury wielkości Chin w obronie, dziś jestem dumny z chłopaków. Szkoda tylko, że do takich spotkań typuje się niepełnosprawnych arbitrów
Opublikowano 6 września 201311 l Sędzia główny widział, że Ogquozo napisał "Co za bramka!" i musiał odgwizdać spalonego, żeby Ogquozo mógł edytować.
Opublikowano 6 września 201311 l Skończy się na karze finansowej dla tego bandyty i przeprosinach, a dwa pkty hooj strzelił :potter:
Opublikowano 6 września 201311 l Ja myślałem, że tam odgwizdali niebezpieczną grę przy tej przewrotce. Ale wcześniej przekręcili nas na karnego gwiżdżąc spalonego Błaszczykowskiego, który nie uczestniczył w akcji. No to eliminacje do tyłu. Jedyny plus, że był to pierwszy mecz kadry od czasu Anglii, który dał się oglądać. Edytowane 6 września 201311 l przez Tokar
Opublikowano 6 września 201311 l Spalony był, ale wcześniej nie przyznał nam karnego! Zbóje! Edytowane 6 września 201311 l przez kaz_
Opublikowano 6 września 201311 l Jeszcze pajac trybuny wycisza niech ginie Zachowanie 100% bardzo dobre, na pohybel znafcom, którzy przyszli sobie na mecz z Danią i o piłce wiedzą tyle co nic i postanowili sobie pogwizdać.
Opublikowano 6 września 201311 l I dobrze w sumie. Mundial papa a tak by jeszcze media sztuczny hype robily, ze jest szansa, ze matematyka, ze polska wierzy i flagi tyskiego na balkonach.
Opublikowano 6 września 201311 l Ja myślałem, że tam odgwizdali niebezpieczną grę przy tej przewrotce. Może to jest możliwe, nie wiem, tak czy siak spalony w tym momencie oczywisty.