Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

:D :D :D

Ja pier.dolę, parodyści futbolu znowu pokazali klasę :D Przez 10 minut jugole nie potrafili dość do piłki, jedna akcja i w pi.zdę :D Mistrzowie.

EDIT: Ładnie ich Lewandowski wykiwał ;]

Edytowane przez [InSaNe]
Opublikowano

No, no. Nie spodziewałem się takiej dobrej gry. Poprawić skuteczność i może wrócimy w okolice 50 miejsca w rankingu!

Opublikowano (edytowane)

Cóż za dramat. Pięć dobitek i bramka nieuznana... w ostatniej sekundzie. Można wymyślić coś straszniejszego?

Komentator chce się zastanawiać nad czymś, oczywiście spalony ewidentny.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Mierzejewski :D

Uwielbiam jak bardzo ten koleś nic nie wprowadza do drużyny.

Opublikowano (edytowane)

Ja myślałem, że tam odgwizdali niebezpieczną grę przy tej przewrotce. Ale wcześniej przekręcili nas na karnego gwiżdżąc spalonego Błaszczykowskiego, który nie uczestniczył w akcji.

No to eliminacje do tyłu. Jedyny plus, że był to pierwszy mecz kadry od czasu Anglii, który dał się oglądać. 

Edytowane przez Tokar
Opublikowano (edytowane)

Spalony był, ale wcześniej nie przyznał nam karnego! Zbóje!

Edytowane przez kaz_
Opublikowano

Jeszcze pajac trybuny wycisza :) niech ginie

Zachowanie 100% bardzo dobre, na pohybel znafcom, którzy przyszli sobie na mecz z Danią i o piłce wiedzą tyle co nic i postanowili sobie pogwizdać.

Opublikowano

I dobrze w sumie. Mundial papa a tak by jeszcze media sztuczny hype robily, ze jest szansa, ze matematyka, ze polska wierzy i flagi tyskiego na balkonach.

Opublikowano

Ja myślałem, że tam odgwizdali niebezpieczną grę przy tej przewrotce.

Może to jest możliwe, nie wiem, tak czy siak spalony w tym momencie oczywisty.