Zeratul 415 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Dla nas historyczne zwyciestwo dla Niemcow drobne nic nieznaczace potkniecie. 1 9 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) umniejszaj ten sukces jeszcze bardziej xd Edytowane 12 października 2014 przez Yakubu 1 1 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) Dla nas historyczne zwyciestwo dla Niemcow drobne nic nieznaczace potkniecie. Matrin Zeratul max kolonko nju jork maseczjusets Wyjdz stad czleniu Edytowane 11 października 2014 przez tomci23 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 kurde, tak sobie przedwczoraj myślałem, Czechy wygrały z Holandią, Słowacja z Hiszpanią, Rosja remisuje ze Szwedami i reszta słowiańskich brosów, remisy i lub właśnie wygrane, fajnie by było gdyby Polska wygrała z niemiaszkami, i tak sie stało, nie ma wstydu i poszliśmy śladem reszty kurwasów Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 kurde, tak sobie przedwczoraj myślałem, Czechy wygrały z Holandią, Słowacja z Hiszpanią, Rosja remisuje ze Szwedami i reszta słowiańskich brosów, remisy i lub właśnie wygrane, fajnie by było gdyby Polska wygrała z niemiaszkami, i tak sie stało, nie ma wstydu i poszliśmy śladem reszty kurwasów Pepiki to akurat turasów ograły. Holandia długo męczyła się z boratami, ale w końcu dali radę. Na ten moment największą niespodzianką eliminacji Albania, która w pierwszej kolejce pojechała Portugalię, a dzisiaj do 82 min. prowadziła z Danią, ale ostatecznie skończyło się na 1:1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) Podolski jaki cwel niedoruchany. Jak z nami wygrywali to 'Polska moja kraj, mnie boli serce jak strzelam gole przeciwko Polska', a dzisiaj go dupa piekła i bijatyki szukał. Ja pie.rdole. Ma w Polskę w sercu ale to nie znaczy że ma odpuszczać. Jak się przegrywa to oczywistym jest że mogą kogoś ponieść emocje i potrafi się robić głupie rzeczy, oglądaj więcej meczów piłkarskich to się przekonasz że nie jedyny Podolski takim "cwelem". Edytowane 11 października 2014 przez MYSZa7 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Kolejny post krupka po którym chyba muszę go wrzucić do ignorowanych Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 "Ma Polske w sercu" jak mnie śmieszą takie teksty. Jakby miał to by ją reprezentował a nie grał dla Niemiec. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SYVUn3tiV7o + bonus Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 "Ma Polske w sercu" jak mnie śmieszą takie teksty. Jakby miał to by ją reprezentował a nie grał dla Niemiec. No bo to jego wina że nasz związek nie podjął żadnego kroku żeby mógł reprezentować Polskę. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Ale Lewy musiał dostać od Anki gałę po meczu. Historyczne zwycięstwo Polskiej drużyny. W przełom nie wierzę ale jakiś promyk nadziei jest. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Niemcy strzelali w Szczesnego, ale i tez bronil fenomenalnie. Brakowalo Szkopom szszescia. Jednak z taka gra nadal nie mamy czego szukac na turniejach. Takie sa fakty. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 mnie jedynie ciekawi czym im sprycowali przed meczem - nie pamietam, doslownie nie pamietam meczu, w ktorym polscy pilkarze tak dobrze wytrzymali kondycyjnie i tak agresywnie i poswieceniem grali do konca Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Niemcy strzelali w Szczesnego, ale i tez bronil fenomenalnie. Brakowalo Szkopom szszescia. Jednak z taka gra nadal nie mamy czego szukac na turniejach. Takie sa fakty. Nie daje, ale pozwoli poprawić statystyki i pozycję w rankingu. Mam wrażenie, że to będzie takie Wembley XXI wieku Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 mnie jedynie ciekawi czym im sprycowali przed meczem - nie pamietam, doslownie nie pamietam meczu, w ktorym polscy pilkarze tak dobrze wytrzymali kondycyjnie i tak agresywnie i poswieceniem grali do konca imo bardzo chaotycznie bo Niemcy chcieli jeno tylko wcisnąć. Nadal nie widzą partnerów bo nasze grajki muszą patrzeć na piłkę. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Jestem zniesmaczony gra niemcow. Z taka skutecznoscia to sobie nie pradza i z Gibraltarem. Szczesny, fakt, wybronil kilka trudnych pilek ale cala reszta od faszystow to byly jakies farfocle albo chybienia. Liczylem, ze znow naszych pocisna i sie skonczy januszowy hajp a w poniedzialek poczytam mase niewybrednych komentarzy. No coz moze po meczu ze Szkocja. Jak juz pisalem wielokrotnie, mam wyje.bane na tych kopaczy bo za mlodu sie na nich przewiozlem wiec na starosc nie ma zmiluj. Technika nadal jak u trampkarzy, niemcy krecili nimi jak malymi dziecmi. Najgorsze w tym wszystkim jest jednak to, ze za 30 lat (o ile dozyje) nadal bede sluchal o tym jedynym historycznym zwyciestwie nad niemcami, ktore byc moze da nam awans do mistrzostw. Ale, no wlasnie, eliminacje sie jeszcze nie skonczyly. 1 1 Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 najpierw większość była pewna porażki, a teraz marudzą, bo im się styl nie podobał, no (pipi)a. nie spodziewaliście się, że wygrają, ale jak już wygrali to macie pretensje, że nie zrobili tego w stylu czołowych ekip na świecie? opadły emocje i zaczyna się typowe polaczkowate zrzędzenie. niemcy są wściekli, wynik poszedł w świat i gratulują nam ludzie z innych krajów, na fejsbuku nawet 'love poland! <3' często nie gramy piłki na poziomie światowym, co z tego, tym bardziej trzeba cieszyć się chwilą. śmiem twierdzić, że ta wygrana zrobiła nam większy presztiż w świecie piłki niż awans na ME/MŚ z jakiejś nierenomowanej grupy, bo kogo, poza Polską, obchodzą nasze sukcesy? to znaczy teraz musimy awansować, ale gdybyśmy nie wygrali z niemcami i awansowali? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Jezu, jak to oglądałem wczoraj to poczułem klimat Chorzowu jak graliśmy z Portugalią, coś pięknego. Jak garbaty Waldek Kiepski strzelił gola to się tak wydarłem że kaszlałem przez 20 sekund Zagrali chłopaki z poświęceniem i chwała im za to, strzelili 2 fajne gole i wygraliśmy. Swoją drogą co Loew chciał tu osiągnąć wystawiając jakiegoś Kramera zamiast Poldiego, przecież Poldi to o wiele lepszy piłkarz. Ten Bellarabi na plus. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 http://www.weszlo.com/2014/10/12/niemcy-w-ofensywie-do-ostatniej-chwili/ Jestem w szoku. TVN 24 mówił, że tylko w Polsce są KIBOLE. Media kłamią? Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Ta, byłem na stadionie i zaskoczony byłem jak niemiaszki na trybunie się chamsko zachowywali. Nie ma to jak być pierwszy raz na reprze, pierwszy raz na narodowym i trafić na wygraną z Niemcami xD Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 zaraz Cafe Futbol, ciekawe co tam Kowal powie, bo wczoraj zapowiedział że się będzie czepiał Krychowiaka i skrzydłowych:) Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Mieliśmy Szczęsnego i to tyle. Ogrywali nas na naszym polu jak dzieci. Jeden strzał typa w bramkę jak miał koło siebie chyba 4 zawodników. Dwie bramki wjechały i wygraliśmy, ale to Niemcy rządzili na boisku i we wszystkich statsach wygrywali. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 no co ty nie powiesz, z tego co wiem w piłce nożnej nie przyznaje się jeszcze punktów za styl. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Mieliśmy szczęscie - fakt Graliśmy słabo - fakt Niemcy obijali Szczesnego - fakt Niemcy prawie drugim składem - fakt Ale co to (pipi)a ma za znaczenie?. To był historyczny wieczór który bedzie teraz przywoływany w przez nastepne kilkadziesiat lat jak Wembley. Bylismy świadkami meczu który bedzie mozna opowiadac wnukom i żadne pierdzielenie malkontentów tego nie zmieni. Wczoraj pierwszy raz od dawna byłem dumny takiej reprezentacji. 2 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 zaraz Cafe Futbol, ciekawe co tam Kowal powie, bo wczoraj zapowiedział że się będzie czepiał Krychowiaka i skrzydłowych:) jakis stream do cafe futbol ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi