golab 1 670 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 Wawrzyniak to solidny poziom na tle reszty kopaczy i jedyny nominalny lewy obrońca w tej kadrze zaraz się okaże, że wszyscy będą grać z kontuzjami, więc będzie wymówka dla pompujących balonik Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 O huy ale tu niektorzy pyerdola kocopoly xDDDD druzyna roziego ktora juz wieszalaby naszym kopaczom medale i to najlepiej zlote vs druzyna duposciskow weganow niejanuszy i innych wynalazkow ktora pilke zna z pesa. Fakty sa takie ze juz niedlugo przez miesiac bedzie trwalo swieto. No nie sa to moze MŚ ale i tak pilka reprezentacyjna i te najwieksze turnieje to <3 Juz nie moge sie doczekac, bo na lige mistrzow i inne barcelony z realem to juz bym sie wylac nawet nie chcial. A co do reprezentacji pzpn to: - napewno lepsi pilkarze niz na euro2012 ale grupa trudniejsza - napinka podoba jak 4 lata temu wiec jak to wszystkie yebnie to chce zobaczyc te wasze miny drodzy patrioci xDDD - stac ich na wyjscie z 2 miejsca ale tyle razy dawali dupy ze trzeba miec guwno w glowie zeby tak bardzo w nich wierzyc No ale zamiast sie cieszyc ze przez miesiac beda graly prawie dzien w dzien najlepsze reprezentacje (kolo huja mi lata ze polska awansowala bo to na razie zaden wyczyn) to robicie z siebie debili PS. Niech ktos odpali forumowego typera tak jak przy okazji ostatnich turniejow 4 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 (edytowane) Smieszne jest to ze w temacie o Euro 2016 Francja jest poziom, mozna wejsc i poczytac ciekawe posty a do tego tematu wchodza same Janusze futbolu o zerowym pojeciu o reprezentacji i pilce ogolnie. Zamiast sie cieszyc ze Euro, atmosfera w druzynie, przygotowania ida swietnie, pilkarze sa wybierani do 11 w swoich ligach to te cymbaly tu wchodza i pisza ze Polska przegra. No boli mnie to i irytuje. Proponuje ten temat zmienic na Reprezentacja Polactwa. Edytowane 28 maja 2016 przez Szejdj Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 Turniej jak turniej, wszystko jest możliwe. Możemy zająć czwarte miejsce w grupie, a możemy dojść nawet do finału, bo czemu niby nie. Nie takie rzeczy się zdarzały w piłce nożnej. Mamy 5-6 world klasa graczy, do tego drugie tyle średniaków i jeśli wszyscy dadzą z siebie wszystko plus wyleje morze farta i może być świetny wynik. Z drugiej strony Irlandii i Ukrainy nie traktuję jak ogórków, więc czwartego miejsca w grupie nie wykluczam, nawet ich specjalnie hejtowac nie będę. Grunt, że dużymi krokami nadchodzi wielkie piłkarskie święto i będzie mnóstwo emocji, zabawy itp. Byle zamachów nie było. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 @Szejdi, Janusz futbolu już wyciąga zestaw biało-czerwonych farbek licząc na finał. To, że ktoś podchodzi do tematu pesymistycznie i nie subskrybuje kanału Łączy nas piłka nie czyni go ignorantem. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 Byle zamachów nie było. W świetle tego co obecnie dzieje się we Francji, to kwestia zamachów terrorystycznych wydaje się być drugoplanowym problemem. To w ogóle jest niezły motyw, bo ludzie i polskie media już są nakręceni na Euro, podczas gdy na dzień dzisiejszy ta impreza nie jest w stanie zostać przeprowadzona w tym kraju w sposób niewadliwy. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Chryste, Rybus nie jedzie na EURO. A wy chcieliscie Wawrzyniaka zostawić. Cytuj
Croc 79 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 ja tam bardzo chętnie czytam bóldupki polskich januszy którzy się gotują jak obrazisz reprezentacje jaki ty jesteś beznadziejny Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Beznadziejny to jesteś ty. Biegasz za nim po całym forum i się dopyerdalasz na siłę. Dorośnij. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 sypie się coraz lepiej. Rybus raczej bez szans na Euro. Czyli łatwo będzie skreślać: Wszołek, Tytoń, Rybus, Dawidowicz. Oby się już nic nie posypało, bo będzie bardzo nie wesoło na nie których pozycjach. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Rybus po dobrym Euro mogl zalapac sie do jakiegos zayebistego klubu a tu lipa W dodatku dobry zawodnik na lewa obrone do ofensywy albo ewentualnie na skrzydlo. Lipa fhuj. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 No beznadzieja z tą absencją Rybusa, pewnie Jędrzejczyk wskoczy na lewą obronę. W ogóle jeśli chodzi o bocznych obrońców to wybór jest już strasznie okrojony Cytuj
Croc 79 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Beznadziejny to jesteś ty. Biegasz za nim po całym forum i się dopyerdalasz na siłę. Dorośnij.nie na siłe. Ten koles to jakis zakompleksiony hipster ktory po tym jak przeszedl na weganizm i ubral rurki to wszedzie widzi polaczków i januszy to zreszta połowa jego postów. Yakubu dobrze pisze np. Ci ktorzy pisza acha na pewno nie wyjdziemy z grupy to ja nie wiem jacys wieczni pesymisci. Moze wyjdziemy moze nie, turniej ma dosc łatwe ramy (np awans z 3 miejsca), skład Polski najlepszy od lat i co? I chu.j juz na pewno nie wyjdziemy jedzmy ku.rwa do domu nim kopniemy piłke. Jak ja nie cierpie takiej postawy wieczni narzekacze przez ktorych w Polsce zyje sie ciezko. Zawsze nie i ku.rwa nie nic sie nie sa. Gardze Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 (edytowane) rybus mega strata, zawsze to byla ciekawa opcja w obronie, obronie jaka mamy od zawsze przecietna, a teraz to w ogole trzeba miec modlic o brak kontuzji bo nawet za duzo opcji na rotacje w niej juz nie zostalo Edytowane 29 maja 2016 przez Ficuś Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Rybus ma gotowy kontrakt z O. Lyon juz wiec o jego przyszlosc nie martwil bym sie. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Jak tak dalej pójdzie to nie bedzie miał kto grac Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 patrząc na to ile dramy narobiły kontuzje wszołka i rybusa, to wyobrażacie sobie co by było gdyby wypadł lewandowski? te czarne żałobne paski lecące w TV i transmisje live z helikoptera nad arłamowem Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Jak tak dalej pójdzie to nie bedzie miał kto grac Jeszcze sie okaze ze Peszko pojedzie xD. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 No ale Peszko serio pojedzie xD Abstrahując od tego że jest kolegą Lewego to Nawałka go lubi, bo jak wchodzi to lata po całym boisku jak poeabany i czasem mu coś wyjdzie w defensywie. Prędzej Starzyński albo Mączyński nie pojadą. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Yakubu dobrze pisze np. Ci ktorzy pisza acha na pewno nie wyjdziemy z grupy to ja nie wiem jacys wieczni pesymisci. Moze wyjdziemy moze nie, turniej ma dosc łatwe ramy (np awans z 3 miejsca), skład Polski najlepszy od lat i co? I chu.j juz na pewno nie wyjdziemy jedzmy ku.rwa do domu nim kopniemy piłke. Jak ja nie cierpie takiej postawy wieczni narzekacze przez ktorych w Polsce zyje sie ciezko. Zawsze nie i ku.rwa nie nic sie nie sa. Gardze Nie wiem ile ty masz lat ale ja juz troche hajpu na reprezentacje przemaglowalem w zyciu. A to awans od x lat na MS, a to pierwszy awans na Euro, a to Engel fotografuje sie z pucharem, a to Smolarek i Olisadebe nas poprowadza, a to Euro u nas, a to grupa smiechu. I co? I ch.uj. Takze pozwol z laski swojej, mi i innym podobnym osobom wykazac jednak troche pesymizmu. Dziekuje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Przez takich jak ty mejm w polsce zyje sie cienszko!!11 Cytuj
Croc 79 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Ale ja jestem realistą i wiem ze z Niemcami bedzie 3-1 dla kogo mówic nie musze a dwa pozostałe mecze nie bedą lekkie i moze sie zdarzyc klops. Moze ale nie musi mamy kilka fajnych grajków przeciez po co siac defetyzm jak to znow nie wyjdziemy? Takie pyerdolenie zeby pyerdolic. Pamietam dobrze kadre Engela nie udalo sie i ch.uj ile lat temu to bylo, teraz jest teraz i jest szansa realna podkreslam ze sie uda. Tyle. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 Jak dla mnie realna szansa byla tez w 2012. Takze tego. Cytuj
Croc 79 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 No byla i nie wyszlo. Choc bylo trudniej bo Portugali lepsza niz teraz chyba i gospodarz. Tylko chodzi mi o ta mentalnosc: czaje gdyby w grupie obok Niemiec byly dajmy na to Anglia i Portugalia. Gdyby ktos wtedy mowil damy rade Lewy i hejooo to zgoda. Ale tak? Gramy i walczymy, patrze z optymizmem na wynik. Szansa jest niemała. A ten polski pesymizm to mnie strasznie wkur.wial zawsze. Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 29 maja 2016 Opublikowano 29 maja 2016 No byla i nie wyszlo. Choc bylo trudniej bo Portugali lepsza niz teraz chyba i gospodarz. o co tu chodzi? a co do tego pesymizmu to wolę być tutaj pesymistą niż później się w(pipi)1ać. co turniej jest tak samo. bądź co bądź mamy chyba najlepszą kadrę od czasów Leo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi