Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, od postów ogqozo zaczynają mi się już powoli przegrzewać zwoje mózgowe, to chyba znak że dość mocno ekscytuję się już tym meczem :D

• Odpowiedzi 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po prostu są tak głębokie że aż nie mam siły zagłębiać się w co autor miał na myśli, bo cały czas myślę o meczu xd

Zasadnicza kwestia - Wawrzyniak czy Jędrzejczyk. Ja bym postawił jednak na tego pierwszego, bo z Litwą wyglądał bardziej niż solidnie, ale to tylko Litwa. Szkoda że nie zagrali po połówce z Holandią, bardziej miarodajne by to było.

Opublikowano

mam nadzieje ze nie bedzie scenariusza:

2min - "gramy u siebie, polacy gramy u siebie"

70min - "jazda z (pipi)mi, polacy jazda z (pipi)mi"

93min - "nic sie nie stalo, polacy nic sie nie stalo"

Opublikowano

W sumie tak jak wspominałem po meczu z Litwą, to jestem ciekaw jak będzie wyglądała koncepcja naszej gry do przodu z Kapustką zamiast Grosikiem, bo to jednak inny rodzaj piłkarzy. No i ciekawe jak Kapustka poradzi sobie fizycznie, bo to jeszcze małolat i dopiero nabierze masy z wiekiem, a w tym meczu pewnie będzie trochę siłowania. W każdym razie fajnie jakby pokazał się na tym Euro.

782.jpg?w=780&q=55&auto=format&usm=12&fi

Opublikowano

Borek jaki zachrypnięty. Albo było pite na rozluźnienie z Kowalem i Dziekanowskim, albo Hajto trochę za dużo fajek przemycił xd