Yap 2 788 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Stawiałem na 4-0 dla nas i kierwa ileż piany wyplułem po tych bramkach Kazachów to ja nie wiem. Jak można partolić takie okazje jakie miał Milik? Yhhhhhhhhhh!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Milik ma juz 23 lata i lepszy technicznie juz nie bedzie, przyebac na sile czy glowa mu latwo, ale pasoweczka uderzyc juz gorzej. Stad raz hattrick, a potem hattrick zmarnowanych szans. Dobrze, ze kuzyni joveticia wyrownali Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Nawałka zapomniał że może dokonać trzech zmian chyba ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 bluber to ze lubisz grac w fife tez nie czyni cie znawca futbolu tego nie powiedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Stanowski po raz ktorys juz w tym roku skompromitowal sie piszac na twitterze, zeby w ogole nie wstawal Teodorczyk. Co za typ, rodzi sie wiekszy oszolom niz Jaroslaw Kaczynski xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Wesoła to będzie grupa eliminacyjna, 95 minuta, karny dla Rumunii i... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Niech ktoś ogarnie Grzesiowi miejsce w tym PSG, bo widać, że chłopak ma w głowie inne problemy niż granie z pasterzami. Bez niego ta repra gra jakby była podłączona do respiratora Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Oby sobie krzywdy nie zrobił transferem do PSG, jednak w Sevilli niekoniecznie miał konkurencję i grał zawsze, a tutaj jednak na środek pomocy jest Matuidi, Motta, Verratti i Rabiot i Krychowiak. Nadzieja taka, że PSG nie zdominuje ligi tak mocno jak zwykle i nie będzie mocnego rotowania składem jak już Krychowiak wywalczy miejsce w jedenastce. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Nie wiem co z tym Milikiem. Czy Nawałka powinien go trzymać i czekać aż się chłopak ogarnie czy zdjąć go na 1-2 mecze, żeby się przestraszył, że traci miejsce. Ile można marnować okazji? Widać, że skilla ma tylko psycha słaba. A co do Krychowiaka to boję się, że tym transferem przegrał sobie karierę Chyba za bardzo chciał mieszkać w Paryżu i względy piłkarskie odeszły na drugi plan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 No Milik słabo, podobno po meczu nie trafił do szatni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Nawalce to się chyba poyebalo jeszcze z Euro i czekał na karne. Ahahahahah xD Piekny tekst, az mi lezka pocieka. xD Ale Glik ładnie próbował pomóc koledze po fachu się podnieść, nie gadajcie. Powinien zamiast klepnac go butem w bark, stanac mu korkami na lbie. Niestety smutna prawda jest taka, ze pilkarze nie powinni sie nazywac atletami tyko boiskowymi ciotami, przynajmniej w 95%. A jeszcze smutniejsza, ze Glik sam by udawal martwego gdyby byl na miejscu czingishana. To lezenie na boisku po lekkim dotknieciu albo doturliwanie sie 5m do pola karnego jest tak zalosne w ch.uj, ze nie mam szacunku do tych kopaczy. Ale wiem, "magia futbolu". Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 nie grali tak zle, pechowe 15 min rozstrzygnelo mecz, taka jest pilka i nie czaje tego linczu januszy futbolu po jednym pechowym meczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 schemat meczu był taki sam jak na euro, nie wyciagneli zadnych wnioskow, w kazdym meczu druga polowa to byla obrona czestochowy, na euro tak samo przestawali grac od 50 minuty i tylko bronili wynikow, nie podoba mi sie to, niech Nawałka coś z tym zrobi bo czarno to widze Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 mi sie bardzo nie podoba brak zmian, to zostalo Nawalce wypomniane po euro i pomimo ze teraz mamy wiekszy wybor na lawce dalej nic sie w tej materii nie zmienilo Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 wejdz na irca to pogadamy a nie na forum przy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Zieliński nie daje rady w ustawieniu obok Krychy, a gdyby tak zagrać na trzech obrońców? Glik, Pazdan, Jedzą, na środku Krycha z Linettym, po bokach na wahadle Rybus i Kuba (nie jest jego pozycja ale w Wolsburgu gra jako prawy obrońca) z przodu nasz duet Milik, Lewy i wtedy na rozegraniu Zieliński albo Kapustka - ten ostatni najbardziej mi się podobał w ostatnim meczu i imo lepiej kreował na skrzydle niż Zieliński w środku pola. Ehhhh A więc tak się czują wszyscy Janusze footballu którzy myślą że pozjadali wszystkie trenerskie rozumy. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Trojka obroncow z tylu to w przypadku naszej repry samobojstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 tylko formacja 3-5-8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 no i (pipi) no i cześć XD Zabiłbym sie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka. Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka. A tak zremisowali z ostatnia druzyna grupy mecz, ktory powinni wygrac. I jeszcze dali sobie do tego strzelic dwa gole z pola. Wpisy w temacie o dobrej grze polakow biore za czyste prowo. Bo jak nie prowo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Ja jednak chcę zobaczyć końcowy rezultat, w sensie jak wypadnie cała reszty grupy po spotkaniach z nimi. Ani mi w głowie cokolwiek usprawiedliwiać, niemniej ludzie kochani, nie wali się konia dopóki się nie wie, który jest czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Mecz był wygrany, ale ze rywal slaby to nasi wyszli pograc na luzie w drugiej polowie. Rybus zawalil z Salmonem, obydwaj ograni przez pilkarzy nomen omen slabych, w sposob dziecinny. Ale choc po Euro i ekiminacjach wierze w trenera, to nie moze on nic nie robic gdy oddajemy incjatywe. Milik dalej z blokiem, moze pora by z lawki wchodzil przez kilka meczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Dopóki Nawałka będzie po każdej strzelonej bramce murował nasze pole karne to będziemy w dupe dostawać, takich Kazachów powinniśmy cisnąć cały mecz. Podczas Euro mogliśmy spokojnie przeskoczyć Portugalię ale znowu zaczęliśmy się bronić i skończyło się jak się skończyło. Oprócz Glika i Piszczka nasza obrona jest przeciętna i stanie na własnej połowie i czekanie co zrobi przeciwnik będzie się często kończyć bramką. Na plus w kadrze na pewno Rybus, Błaszczykowski, Krychowiak, Glik i można spokojnie więcej wymagać od Lewego i Milika bo mają potencjał. Brakuje jakiegoś dobrego środkowego pomocnika który potrafi zagrać dobrze ofensywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Ototo. Nigdy nie zrozumiem taktyki "no, gola mamy to teraz obrona i bedzie git". To sie nie sprawdza nawet w bardzo dobrych druzynach a co dopiero w takich z mega ch.ujowa obrona jak polska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 6 września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 września 2016 Lol ale to nie az takie proste. Druzyna tracaca gola czesto rusza ostro do przodu. Trzeba sie cofnac bo to by przypominalo walke bokserska gdziecidziesz na bezsensowna wymiane gdy prowadzisz. Czaje, ze my faktycznie oddajemy zbyt duza,incjatywe ale tez nie przesadzajmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi