Yakubu 3 047 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) (pipi)a Krychowiak przez specjalistów na świecie określany jest jako WORLD CLASS, jeden z kilku najlepszych dmf, a ci się dziwią czemu odszedł z dobrej Sevilli do jednego z kilku najlepszych klubów na świecie, który jest skupiskiem największych gwiazd piłki nożnej. Trzymajcie mnie xdd No nie wiem, słyszeliście o czymś takim jak ambicja? O czymś takim jak chęć bycia najlepszym? Edytowane 11 października 2016 przez Yakubu Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Transfer do lepszego klubu bo ambicja xDDDD Jak mu ja mierzyli? Cyrklem? 2 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 No mógł nigdy nie wyjeżdżać ze swojej wioski tylko wygrać z nią mistrzostwo polski Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Dokładnie, albo iść do Chrobrego Głogów i przyjaźnić się z grzybiarzem. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Przeciez krychowiak to jest lebioda straszna. Nic nie pokazal na euro, nic nie pokazuje w eliminacjach. Nie kumam jego fenomenu. Nie wiem jak trafil do sevilli, pewnie dlatego ze powiedzial ze by bardzo chcial i jest ambitny, to go wzieli. 11 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Krychowiak był bardzo dobry na Euro. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) PSG jednym z najlepszych klubów na świecie? Kto to ustalał? Przecież oni nawet nie potrafią awansować do półfinału LM xD I to ileś sezonów z rzędu. Z tymi gwiazdami to też bez przesady, dogorywający Thiago Silva, Verratti, Di Maria i od biedy Cavani choć coraz mniej osób traktuje go poważnie. To nie jest normalne że przez jakiś czas piłkarz jest uważany za jednego z najlepszych DPM świata a potem w meczach z Kazachstanem i Armenią jest praktycznie najgorszy na boisku. Edytowane 11 października 2016 przez c0r Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) Ok. e: sie c0r wrypal Edytowane 11 października 2016 przez Mejm Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Mejm, ale poważnie, pamiętam, że Krychowiak miał naprawdę bardzo przyzwoite Euro, a jego występ z Niemcami to była absolutna klasa przecież. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Z Euro pamietam Pazdana, nietrafiajacego Milika, Kapustke. Krychowiak mi nie utkwil w glowie. A zawsze na niego patrze bardziej bo ciekawi mnie ta jego obecnosc w lidze hiszpanskiej i powod dla ktorego tam trafil. Nie mowie, ze mecz z Niemcami mial slaby, po prostu ja go nie pamietam juz. Trzy mecze eliminacji na jesien i tez niebardzo. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Ale bzdury. Akurat Krychowiak jest zaje.bistym defensywnym pomocnikiem, a jak jedyne mecze Grześka, jakie oglądasz, to 8 spotkań kadry w ciągu roku, to wypowiadanie się o jego umiejętnościach nie jest miarodajne. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) To nie jest normalne że przez jakiś czas piłkarz jest uważany za jednego z najlepszych [POZYCJA] świata a potem w meczach z [NIBY SŁABY TEAM 1] i [NIBY SŁABY TEAM 2] jest praktycznie najgorszy na boisku. Kibice każdej reprezentacji po niezadowalającym meczu. No nie no, nie jest w idealnej formie, przez lata był, także w kadrze której był najlepszym graczem na Euro, teraz przez miesiąc nie jest - to już cofamy, zawsze był beznadziejny. Najgorszy piłkarz Reims i kadry w każdym meczu, przypadkowy szacun na Zachodzie bo wiadomo, oni tam głupi. Nagłówki w prasie oczywiście muszą teraz być "KRYZYS KRYCHOWIAKA!!! CO POCZNIEMY???". Przynajmniej chłosta by mu się przydała za taką zdradę narodu. Edytowane 11 października 2016 przez ogqozo Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Ale bzdury. Akurat Krychowiak jest zaje.bistym defensywnym pomocnikiem, a jak jedyne mecze Grześka, jakie oglądasz, to 8 spotkań kadry w ciągu roku, to wypowiadanie się o jego umiejętnościach nie jest miarodajne. A czy to jest temat ligi czy reprezentacji? No wlasnie. - Wysoki sadzie? - Podtrzymuje. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Z Euro pamietam Pazdana, nietrafiajacego Milika, Kapustke. Krychowiak mi nie utkwil w glowie. Innymi słowy: nie znam się na piłce, Euro pamiętam z memów. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Nie ma co sie oszukiwac nasz team wrocil do formy z przed lat. Nic tylko szybko trzepac kase z reklam poki sa na fali wygrania euro, potem mecz o wszytko i jakos to bedzie. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (pipi) Krychowiak przez specjalistów na świecie określany jest jako WORLD CLASS, jeden z kilku najlepszych dmf, a ci się dziwią czemu odszedł z dobrej Sevilli do jednego z kilku najlepszych klubów na świecie, który jest skupiskiem największych gwiazd piłki nożnej. Trzymajcie mnie xdd No nie wiem, słyszeliście o czymś takim jak ambicja? O czymś takim jak chęć bycia najlepszym? Ambicja xD przeciez on z sevikla by wiecej osiagnal niz z psg. Zawodowy sport to praca, zaproponowali wieksza kase, to przeszedl po co doszukiwac sie czegos czego nie ma. 1 Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 wieksza kasa, stolica mody, jego laska tez sie bawi w modelling, do tego trenerem jego dotychczasowy trener z sevilli wiec pewnie liczyl, ze dzieki temu z miejsca bedzie miec pierwsza 11 Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 ZAKOCHAJMY SIE W PARYSZU Z GRZEGORZEM Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Mialem taka sama kurtke w bloodborne old hunters. Krychowiak wie co dobre . Bardzo dobrze chroni przed tepymi uderzeniami 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Krychowiak - super stylówa. Kocham A co do Teo, to Nawałka na konferencji dzisiejszy mecz tak podsumował: "Nie mam zastrzeżeń, jeśli chodzi o podejście zawodników podczas zgrupowań. Porównując dwa ostatnie mecze - z Danią i Armenią, wystarczy spojrzeć na skład. Brakowało nam dwóch kluczowych zawodników. Dlatego ta jakość była zupełnie inna. Zawodnicy, którzy pukają do reprezentacji, muszą cały czas pracować nad tym, aby zaistnieć w drużynie. Dzisiaj wyglądało to źle. Wydawało się, że grając dwójką napastników będziemy stwarzać więcej zagrożenia pod bramką - zakończył" Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Zszokowal też trochę Kapustka, wszedł i nic, tragiczny fizycznie, przepychali go jak chcieli, grał praktycznie na stojąca, zero szybkości. Mam nadzieję że dopóki nie ogarnie gry w klubie to nie dostanie powołania. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Kapustka to akurat młokos, ma czas na ogarnięcie, Lewy też grzał ławę w Borusii na początku. Co innego Grzegorz. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 2-1 z Armenią która grała w 10 i jeszcze miała dwie setki na koniec. Kazachstan to nie był przypadek i mogę spokojnie wszystkich uspokoić, że wracamy do starej formy. Wilczka to nie powinni wpuszczać na murawę za samą twarz bo bo budzi śmiech w przeciwnikach xd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi