Opublikowano 11 października 20168 l (pipi)a Krychowiak przez specjalistów na świecie określany jest jako WORLD CLASS, jeden z kilku najlepszych dmf, a ci się dziwią czemu odszedł z dobrej Sevilli do jednego z kilku najlepszych klubów na świecie, który jest skupiskiem największych gwiazd piłki nożnej. Trzymajcie mnie xdd No nie wiem, słyszeliście o czymś takim jak ambicja? O czymś takim jak chęć bycia najlepszym? Edytowane 11 października 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 11 października 20168 l Transfer do lepszego klubu bo ambicja xDDDD Jak mu ja mierzyli? Cyrklem?
Opublikowano 11 października 20168 l No mógł nigdy nie wyjeżdżać ze swojej wioski tylko wygrać z nią mistrzostwo polski
Opublikowano 11 października 20168 l Dokładnie, albo iść do Chrobrego Głogów i przyjaźnić się z grzybiarzem.
Opublikowano 11 października 20168 l Przeciez krychowiak to jest lebioda straszna. Nic nie pokazal na euro, nic nie pokazuje w eliminacjach. Nie kumam jego fenomenu. Nie wiem jak trafil do sevilli, pewnie dlatego ze powiedzial ze by bardzo chcial i jest ambitny, to go wzieli.
Opublikowano 11 października 20168 l PSG jednym z najlepszych klubów na świecie? Kto to ustalał? Przecież oni nawet nie potrafią awansować do półfinału LM xD I to ileś sezonów z rzędu. Z tymi gwiazdami to też bez przesady, dogorywający Thiago Silva, Verratti, Di Maria i od biedy Cavani choć coraz mniej osób traktuje go poważnie. To nie jest normalne że przez jakiś czas piłkarz jest uważany za jednego z najlepszych DPM świata a potem w meczach z Kazachstanem i Armenią jest praktycznie najgorszy na boisku. Edytowane 11 października 20168 l przez c0r
Opublikowano 11 października 20168 l Ok. e: sie c0r wrypal Edytowane 11 października 20168 l przez Mejm
Opublikowano 11 października 20168 l Mejm, ale poważnie, pamiętam, że Krychowiak miał naprawdę bardzo przyzwoite Euro, a jego występ z Niemcami to była absolutna klasa przecież.
Opublikowano 11 października 20168 l Z Euro pamietam Pazdana, nietrafiajacego Milika, Kapustke. Krychowiak mi nie utkwil w glowie. A zawsze na niego patrze bardziej bo ciekawi mnie ta jego obecnosc w lidze hiszpanskiej i powod dla ktorego tam trafil. Nie mowie, ze mecz z Niemcami mial slaby, po prostu ja go nie pamietam juz. Trzy mecze eliminacji na jesien i tez niebardzo.
Opublikowano 11 października 20168 l Ale bzdury. Akurat Krychowiak jest zaje.bistym defensywnym pomocnikiem, a jak jedyne mecze Grześka, jakie oglądasz, to 8 spotkań kadry w ciągu roku, to wypowiadanie się o jego umiejętnościach nie jest miarodajne.
Opublikowano 11 października 20168 l To nie jest normalne że przez jakiś czas piłkarz jest uważany za jednego z najlepszych [POZYCJA] świata a potem w meczach z [NIBY SŁABY TEAM 1] i [NIBY SŁABY TEAM 2] jest praktycznie najgorszy na boisku. Kibice każdej reprezentacji po niezadowalającym meczu. No nie no, nie jest w idealnej formie, przez lata był, także w kadrze której był najlepszym graczem na Euro, teraz przez miesiąc nie jest - to już cofamy, zawsze był beznadziejny. Najgorszy piłkarz Reims i kadry w każdym meczu, przypadkowy szacun na Zachodzie bo wiadomo, oni tam głupi. Nagłówki w prasie oczywiście muszą teraz być "KRYZYS KRYCHOWIAKA!!! CO POCZNIEMY???". Przynajmniej chłosta by mu się przydała za taką zdradę narodu. Edytowane 11 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 11 października 20168 l Ale bzdury. Akurat Krychowiak jest zaje.bistym defensywnym pomocnikiem, a jak jedyne mecze Grześka, jakie oglądasz, to 8 spotkań kadry w ciągu roku, to wypowiadanie się o jego umiejętnościach nie jest miarodajne. A czy to jest temat ligi czy reprezentacji? No wlasnie. - Wysoki sadzie? - Podtrzymuje.
Opublikowano 11 października 20168 l Z Euro pamietam Pazdana, nietrafiajacego Milika, Kapustke. Krychowiak mi nie utkwil w glowie. Innymi słowy: nie znam się na piłce, Euro pamiętam z memów.
Opublikowano 11 października 20168 l Nie ma co sie oszukiwac nasz team wrocil do formy z przed lat. Nic tylko szybko trzepac kase z reklam poki sa na fali wygrania euro, potem mecz o wszytko i jakos to bedzie.
Opublikowano 12 października 20168 l (pipi) Krychowiak przez specjalistów na świecie określany jest jako WORLD CLASS, jeden z kilku najlepszych dmf, a ci się dziwią czemu odszedł z dobrej Sevilli do jednego z kilku najlepszych klubów na świecie, który jest skupiskiem największych gwiazd piłki nożnej. Trzymajcie mnie xdd No nie wiem, słyszeliście o czymś takim jak ambicja? O czymś takim jak chęć bycia najlepszym? Ambicja xD przeciez on z sevikla by wiecej osiagnal niz z psg. Zawodowy sport to praca, zaproponowali wieksza kase, to przeszedl po co doszukiwac sie czegos czego nie ma.
Opublikowano 12 października 20168 l wieksza kasa, stolica mody, jego laska tez sie bawi w modelling, do tego trenerem jego dotychczasowy trener z sevilli wiec pewnie liczyl, ze dzieki temu z miejsca bedzie miec pierwsza 11
Opublikowano 12 października 20168 l Mialem taka sama kurtke w bloodborne old hunters. Krychowiak wie co dobre . Bardzo dobrze chroni przed tepymi uderzeniami
Opublikowano 12 października 20168 l Krychowiak - super stylówa. Kocham A co do Teo, to Nawałka na konferencji dzisiejszy mecz tak podsumował: "Nie mam zastrzeżeń, jeśli chodzi o podejście zawodników podczas zgrupowań. Porównując dwa ostatnie mecze - z Danią i Armenią, wystarczy spojrzeć na skład. Brakowało nam dwóch kluczowych zawodników. Dlatego ta jakość była zupełnie inna. Zawodnicy, którzy pukają do reprezentacji, muszą cały czas pracować nad tym, aby zaistnieć w drużynie. Dzisiaj wyglądało to źle. Wydawało się, że grając dwójką napastników będziemy stwarzać więcej zagrożenia pod bramką - zakończył"
Opublikowano 12 października 20168 l Zszokowal też trochę Kapustka, wszedł i nic, tragiczny fizycznie, przepychali go jak chcieli, grał praktycznie na stojąca, zero szybkości. Mam nadzieję że dopóki nie ogarnie gry w klubie to nie dostanie powołania.
Opublikowano 12 października 20168 l Kapustka to akurat młokos, ma czas na ogarnięcie, Lewy też grzał ławę w Borusii na początku. Co innego Grzegorz.
Opublikowano 12 października 20168 l 2-1 z Armenią która grała w 10 i jeszcze miała dwie setki na koniec. Kazachstan to nie był przypadek i mogę spokojnie wszystkich uspokoić, że wracamy do starej formy. Wilczka to nie powinni wpuszczać na murawę za samą twarz bo bo budzi śmiech w przeciwnikach xd.