Gość Rozi Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Jak wygramy dziś i z Kazachstanem, to wskakujemy na 3 miejsce w klasyfikacji :banderas: Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Niesamowita sprawa, bo ten ranking jest tak miarodajny ze ja pier.dole. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 No nie? Jak byliśmy na 78 miejscu, to się liczył, jak jesteśmy w TOP 5, to już się nie liczy XD Cytuj
Ore 188 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 No nie? Jak byliśmy na 78 miejscu, to się liczył, jak jesteśmy w TOP 5, to już się nie liczy XD Był tak samo rzetelny. Wieszanie psów na ówczesnej reprezentacji było tak samo bezpodstawne jak jaranie się kadrą obecnie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Weź mi rozpisz, czym się mogę jarać. Cytuj
beria 4 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Weź mi rozpisz, czym się mogę jarać. Spróbuj zacząć od dobrej piłki, pączusiu. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) Z różnych rzeczy ten ranking wynika. By być wysoko, trzeba np. nie grać meczów towarzyskich, ale też wygrywać o punkty. Jako się rzekło, seria 15. meczów bez porażki o punkty może być najdłuższą w historii Polski. Może być ciekawie na stadionie, jako że policja faktycznie kontroluje, by przybysze mówiący po polsku nie wchodzili na sektory duńskie. Nawet chowanie symboli Patriotycznych gdzie się da podobno nie pomaga. Przy okazji rozwinęły się też skromne zamieszki na mieście, zatrzymano kilkadziesiąt osób: https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/708394/polscy-kibice-zatrzymani-w-danii-kopali-w-samochody-wszczeli-zadyme Polska w takim samym składzie, jak na Rumunię. Dania zaś to: Schmeichel; Dalsgaard, Kjaer, Bjelland, Larsen; Delaney, Kvist; Jorgensen, Eriksen, Sisto; Cornelius. Nie da się ukryć, kto indywidualnie najbardziej tu zagraża pod każdym względem. Na ataku dwa Rasiaki, a także dynamiczny skrzydłowy Sisto, nic wielkiego. Edytowane 1 września 2017 przez ogqozo Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Ajajaj, dawno nie oglądałem naszych piłkarzyków, jaram się meczem. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Boję się, że ta piękna historia która się pisze dzisiaj będzie miała (pipi)owy rozdział. Ale mocno trzymam kciuki za chłopaków. Swoją drogą, na meczu z Rumunią byłem na Narodowym, dzisiaj siedzę w robocie Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Troche juz wyroslem z rajcowania sie meczami ELIMINACJI ms, ale ciekawi mnie jak zaprezentuja sie mlode gwiazdki i nadzieja calej pilkarkiej polski czyli Linetty i Zielinski. Polsaty, Borki, Weszla juz z nich robia gwiazdy pokroju davida beckhama, ale ja osobiscie lubie jak z cienia wychodza maloznani pilkarze, ktorzy w odpowiednim czasie wejda i zrobia swoja robote na boisku czyli jacek goralski i damian dabrowski. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 No i gwiazda wieczoru, Tomek Hajto, jego również mi brakowało. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Ale Lewy klei tę piłkę, ale on tam robotę robi. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Czy te smuty na temat dopingu na stadionie to z powodu zamieszania z biletami? Cytuj
Tokar 8 266 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Cionek xD Panie Piscek, co tam się stao? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Duet z Legii dzis najlepszy, Kazachstan Mołdawia Dania hattrick Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Hajto już zdecydowanie pretensjonalno - rozkazujący ton, kocham Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 A borek mowil ze zielinski jest w takiej formie ze tylko spuscic go ze smyczy xD Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 A borek mowil ze zielinski jest w takiej formie ze tylko spuscic go ze smyczy xD No jak ma (pipi)a linettiego obok siebir i jednego glika za soba to faktycznie pogra Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Wielka trojca z Legii najpierw sie skompromitowala w pucharach, a teraz blaznia sie w reprezentacji xD Jak nawalka na druga nie wy(pipi)i maczynskiego a za niego wrzuci milika to mozna juz isc spac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi