Mejm 15 296 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Milik nic sie nie zmienia, jak ladowal po trybuny tak nadal laduje. A krzysztofiak gra? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Krycha niech wraca bo ten Mączyński to jest jakieś nieporozumienie, obłęd w oczach. No a Linnety to niech w lidze szóstek gra z Yakubu a nie w MŚ. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Makuszewski wyglada lepiej niż Linetty Zieliński Błaszczykowski i Grosicki razem wzięty. Niewiem na ile wpływ na skład ma rada drużyny i Boniek ale w każdej kolejnej reprezentacji to wygląda jak sabotaż. Ma grać sitwa która coś tam ugrała a jak ktoś ma słabą formę to kij tam. Tak się rozwalało ręczną siatkówkę tak rozwalili teraz tak rozwalają repre z euro Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 To tylko pokazuje jaka szansę mieliśmy rok temu na euro. Teraz to jest zenada. Cytuj
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Mój dziadek Brunon zawsze mówił, że Polacy nie potrafią grać w piłkę, a to, że był taki okres, że parę razy im wyszło to przypadek. To był bardzo mądry człowiek :D Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Beka byla ale teraz to juz wstyd jak sam s(pipi)esyn xd Biedaki z Danii pojechali z 5 druzyna swiata jak z guwnem a rozi jeszcze kilka godzin temu zacieral rece na 3 miejsce xD 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Ale jak tu nie szanować Eriksena, jezu, jeden z moich ulubionych piłkarzy w Premier League. Aż się dziwię że Barcelona po niego nie poszła jak już wiedzieli że nie kupią Coutinho. 1 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) W sumie fakt, jak można takie kolesiostwo uprawiać, że gra ten sam skład który ostatnio zagrał najlepszy mecz Polski w XXI wieku. Widać, że... (wyciągnij notes na każdą porażkę) za dużo zarabiają, zagłaskani, coś tam, nie mamy szkolenia pękł balonik trener za miękki ich trzeba za jaja itd. Edytowane 1 września 2017 przez ogqozo 1 2 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 No to jeszcze jadna bramka na uczczenie tej 5ej pozycji xD Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Wróciła stara, znana, kapuściana reprezentacja xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 U nas w Niemczech lepiej grają. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Wróciła stara, znana, kapuściana reprezentacja xD ty to jednak głąb jesteś, w którym temacie byś nie napisał to pier,dolisz od rzeczy Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 No fakt, jak można takie kolesiostwo uprawiać, że gra ten sam skład który ostatnio zagrał najlepszy mecz Polski w XXI wieku. Widać, że... (wyciągnij notes na każdą porażkę) za dużo zarabiają, zagłaskani, coś tam, nie mamy szkolenia pękł balonik itd. no kolesiostwo, bo patrząc na formę takich ludzi jak Pazdan, Jędrzejczyk, Mączyński, Błaszczykowski to trzeba być albo Smudą, albo głupcem by wystawić ich na tak ciężkie spotkanie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 przegraliśmy i ch,uj, jak wy oczekujecie ze reprezentacja bedzie zawsze wygrywac to moze pora sie zbadac 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 No fakt, jak można takie kolesiostwo uprawiać, że gra ten sam skład który ostatnio zagrał najlepszy mecz Polski w XXI wieku. Widać, że... (wyciągnij notes na każdą porażkę) za dużo zarabiają, zagłaskani, coś tam, nie mamy szkolenia pękł balonik itd. 2006 rok byl 11 lat temu. Grali w nim z obecnego skladu kuba i ... nikt wiecej. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 przegraliśmy i ch,uj, jak wy oczekujecie ze reprezentacja bedzie zawsze wygrywac to moze pora sie zbadacCo innego przegrac a co innego byc ogrywanym jak trampkarze. Pierwszy celny strzal na bramke w 80 minucie, serio bedziesz tego bronil? 3 Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 przegraliśmy i ch,uj, jak wy oczekujecie ze reprezentacja bedzie zawsze wygrywac to moze pora sie zbadac Nawalka miej honor i podaj sie do dymisji 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 nie bronie, przej,ebali jak najgorsze patałachy, widzimy sie w poniedzialek Cytuj
Ore 188 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 You've only scored four You've only scored four How shit must you be You've only scored four Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 (edytowane) Fani mają zawsze tę przewagę nad trenerem, że ich zdecydowanie lepszy skład gra w wyobraźni, co zazwyczaj pomaga wygrywać każdy mecz znacznie lepiej niż ci, co grają w realu. Ja np. wiem że jakby Teodorczyk zagrał w obronie to by Polska wygrała 8-0, ech no Nawałka debil wolał przegrać 0-4 zamiast tego :/ No moron nie wie jak ja, że lepiej wystawiać tych dobrych zamiast tych złych, gdyby tylko czytał forum i mądre wypowiedzi a nie pie'rdolenie gupków, mecz byłby uratowany... Powinienem ja być trenerem, ale wiadomo, z tym kolesiostwem mnie nie zatrudnią. No to będą porażki. Dania to samo przerabiała rok temu, jak z Google Translate, generalnie wszyscy w piłce mają tendencję do bycia głupimi i leniwymi. Edytowane 1 września 2017 przez ogqozo 1 2 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Grosicki wczoraj w nocy odliczał minuty ile czasu mu zostało do transferu, bekowo to wygląda teraz po takim meczu w jego wykonaniu Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 przegraliśmy i ch,uj, jak wy oczekujecie ze reprezentacja bedzie zawsze wygrywac to moze pora sie zbadac wygrywać NIE, walczyć TAK 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi