wujakamil 1 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Obraniak jest już obywatelem Polski http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Ludovi...,wiadomosc.html? oby obyło się bez jakiś jazd w fifa i będziemy mieli prawdziwe wzmocnienie kadry. Wkońcu ktoś z korzeniami polskimi a nie przereklamowani brazylijczycy. Kiedy to się skończy ? Się pytam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 6 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 I po meczu... 1:0 w dupę i to po bardzo słabym meczu w wykonaniu naszej repry. We wtorek chyba mecz z Irakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 Ja czekam, aż znajdziemy trenera który zna się na polskiej piłce. Jak widać sami scouci to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2009 dawno się tak nie uśmiałem oglądając mecz polaków. przegrali z czarnuchami w pięknym stylu. jakbym oglądał drużynę super patałachów ale bez pelerynek, szkoda. polska sama sobie szykuje mega wstyd ma euro 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 9 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2009 Dziś mecz Polska - Irak godzina 17:00 TVP 1 Skład Polski: Załuska - Rzeźniczak, Dudka, Żewłakow, Krzynówek - Peszko, Bandrowski, Trałka, Murawski, R. Lewandowski - Saganowski. Nie obiecam zwycięstwa, ale to, że zagrają z determinacją. Zobaczycie inną drużynę - Leo B. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 9 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2009 remis z potężnym Irakiem i to na poły rezerwowym składem, gratsy dla orłów Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 9 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2009 Można powiedzieć, że chłopaki mają tendencję zwyżkową. Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 12 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2009 (edytowane) Po zniesieniu limitu wieku, pojawiła się kolejna możliwość powołania obcokrajowca z polskimi korzeniami. Jest nim 22 letni lewy obrońca Werderu Brema - Sebastian Boenisch. Portale grzmią i trąbią o następcy Holendra na stanowisku reprezentacji polski. Działacze PZPN widzą Ryszarda Tarasiewicza, trenera Śląska Wrocław, który nie odniósł żadnych większych sukcesów (dwukrotny awans do Ekstraklasy i zajęcie 6 miejsca w niej). Wystarczy nie bluzgać i nie plamić zbytnio jadaczką na lewo i prawo, a w zamian można jak widać cieszyć się uznaniem i kandydaturą na trenera polskiej kadry. Edytowane 12 czerwca 2009 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 12 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2009 teoretycznie może być jak Engel, praktycznie bardziej jak Boniek. Nie było by dobrze, gdyby w PZPN znów wybierano trenera po znajomości i takiego który będzie cicho siedział. Zaczynam tęsknić za Listkiewiczem Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 12 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2009 Na Zczuba nowe "znajdź różnicę": Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 12 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2009 Hmmm... Ręcznik ! Cytuj Odnośnik do komentarza
przema 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2009 kolor ręcznika, no i ten po lewej niema kontraktu w feyenordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2009 (edytowane) Jeszcze jeden... http://futbolnet.pl/wiadomosci/moglby-grac...eal-i-barcelona .... i jeszcze jeden... http://sport.onet.pl/74327.2,1248703,1989880,wiadomosc.html Edytowane 15 czerwca 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 14 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2009 No gol Rogera niezły był... i koniec zalet tego meczu z Irakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 16 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) No kur.va dawać ich, wole takich Polaków niż Perejro, czy innych Olisabebe ;D edit: Bez kitu, troche pozbierać tych takich Polaków i nawet dobrą drużyne byśmy mieli, może u nas na Euro strzelimy ze dwie bramki Edytowane 16 czerwca 2009 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 17 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2009 Lato o Boenischu Powalczę o tego chłopaka. Trzeba tylko wybrać odpowiedni termin. Jak tylko zacznie się nowy sezon, to chętnie się z nim zobaczę. Lato zapowiada, że postara się, żeby Sebastian Boenisch grał dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2009 (edytowane) JA się niesamowicie cieszę,że nasza reprezentacja może się aż tak wzmocnić o nowe nazwiska.Nie rozumiem tych co się obrażają i porównują ich do Rogera i Olisadebe,to Ci dwaj nie powinni nigdy grać w polskiej reprezentacji bo nie mają nic wspólnego z Polską.Pozostali o których tak głośno jest w ostatnim czasie to ludzie urodzeni w Polsce,którzy z rodzicami wyjechali z naszego kraju w pogoni za lepszych życiem lub ludzie mający polskie korzenie-mama Polka itp.To tak jakby mieć pretensje do młodego Smolarka-chłopak praktycznie dnia w Polsce nie spędził nie licząc meczy i zgrupowań kadry. Załuska Wasilewski Żewłakow Boenisch Kasmirski M.Lewandowski Błaszczykowski Obraniak Smolarek Jelen Aquafreska ława:Fabiański,Garncarczyk,Roger,Brożek,Lewandowski Edytowane 17 czerwca 2009 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2009 O ile wiem Aquafresca wybrał Włochy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2009 Nie rozumiem tych co się obrażają i porównują ich do Rogera i Olisadebe, Ktoś tak mówi w ogóle? Przecież chyba każdy Polak cieszy się z takich Polaków z prawa krwi, jak ktoś mówi, że oni nie są Polakami to sam nim nie jest chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2009 Poczytaj sobie komentarze na onet,wp itp.bardzo wielu oburza się i porównuje ich do Rogera i Olisadebe uważając,że prawdziwy Polak to tylko taki mający jeden paszport.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 17 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2009 O ile wiem Aquafresca wybrał Włochy. Jego matka twierdzi, że jeszcze się nie zdecydował i jest szansa, że zagra dla Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2009 Nadziej matką głupich Fajnie by był jakiś napływ nowych, dobrze wyszkolonych zawodników, bo w Polszy gra prawie samo drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 Boże broń mnie przed oglądaniem meczów polskiej reprezentacji !!! Amen . Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 Kolejny - Laurent Koscielny , francuz polskiego pochodzenia. - Słyszałem o przypadku Ludovica Obraniaka, który też postawił na Polskę - mówi. - Francja jest wielkim piłkarskim krajem i konkurencja jest tu ogromna. Dlatego absolutnie nie chcę sobie zamykać żadnych drzwi, więc jeśli ktoś mnie zapyta, czy Polska mnie interesuje, to mówię "tak"! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2009 IMO troszkę ch.ujowe takie ściąganie "na chama" piłkarzy, których prababcia była Polką, a w Polsce spędzili 2h, lecąc w samolocie na mecz Pucharu UEFA na Ukrainę. Tacy z nich reprezentanci jak ze Szpakowskiego znawca piłki. Wolę oglądać tęgie baty w prawie każdym meczu, niż przyszywanych Polaków na boisku. Na początku jeszcze przymykałem na to oko, kiedy "spolonizowali" Rogera (wcześniej też były Olisadebe, ale za młody byłem, by się tym przejmować), ale teraz mnie to zaczyna strasznie denerwować. W końcu to ma być REPREZENTACJA POLSKI, a nie reprezentacja emigrantów. No, takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi