michal 572 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Reprezentacja-Polski/989434-noty-po-korei-zielu-dowodca.html Cytuj
Butt 3 442 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Zielu najlepszy, Teo tragedia, oby to był jego ostatni występ w kadrze. Cytuj
Tokar 8 288 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Podobało mi się jak Teodorczyk w końcówce chciał wyprzedzać na podwójnej ciągłej, ale zapomniał że nie potrafi szybko biegać. Zieliński wreszcie zagrał tak, jak w Napoli. Bezproduktywnie miotał się po boisku odbijając się od rywali, aż w końcu piłka spadła mu pod nogi w tym miejscu, z którego zawsze trafia. Ugółem spaniała reprezentacja 1 Cytuj
Daffy 10 686 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Chorzow jak zwykle ziemia swiata polskiego futbolu Cytuj
schabek 5 348 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 No w ogole (pipi)a Grosicki strzela w towarzyskim przeciwko Korei a radosc jakby wygral zloto olimpijskie w biegu na 100m wyprzedzajac na samym koncu Ruska, Niemca i Bolta Cytuj
Kaczi 837 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 Godzinę temu, _M_ napisał: http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Reprezentacja-Polski/989434-noty-po-korei-zielu-dowodca.html Moge Cię nie lubić, ale tu się zggadzam Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 4 minuty temu, schabek napisał: No w ogole (pipi)a Grosicki strzela w towarzyskim przeciwko Korei a radosc jakby wygral zloto olimpijskie w biegu na 100m wyprzedzajac na samym koncu Ruska, Niemca i Bolta Je,bany pewnie liczy na kartę TOTW w fife. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 37 minut temu, schabek napisał: No w ogole (pipi)a Grosicki strzela w towarzyskim przeciwko Korei a radosc jakby wygral zloto olimpijskie w biegu na 100m wyprzedzajac na samym koncu Ruska, Niemca i Bolta Mógł się kurwa zbiczować, że jest Polakiem, ja pierdolę POLAKIEM, P O L A K I E M, jak można być Polakiem, jak można się cieszyć w ogóle z czegoś, trzeba jebać każdego i narzekać, narzekanie to jest sposób na życie! Cytuj
michal 572 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 (edytowane) zaczynam chwiac sie ze wscieklosci http://www.2x45.info/aktualnosci/54165/oceny-polakow-za-mecz-z-korea-poludniowa-najlepsi-zielinski-i-grosicki-najslabszy-kedziora/ Spoiler i Takiego spotkania potrzebował - było i efektywnie, i efektownie. Lewandowski z Grosickim odebrali mu dwie asysty, ale on dalej cieszył się grą. Aż nie do wiary, że zdobył dopiero pierwszą bramkę za kadencji Adama Nawałki, ale uczynił to w sposób wręcz perfekcyjny - i artystycznie, i pod kątem emocji. Chyba już nikt nie będzie kwestionował jego przydatności do reprezentacji. czy ja snie????? Edytowane 28 marca 2018 przez _M_ Cytuj
mcp 2 053 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 6 godzin temu, Rozi napisał: Mógł się kurwa zbiczować, że jest Polakiem, ja pierdolę POLAKIEM, P O L A K I E M, jak można być Polakiem, jak można się cieszyć w ogóle z czegoś, trzeba jebać każdego i narzekać, narzekanie to jest sposób na życie! Też cię to tak wkur.wiło, że po bramce stał na tym podeście jak jezus z rio de żanejro? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 a mogl sie wyyebac i sobie ten glupi ryj polamac Cytuj
ASX 14 738 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Brawo Zielu Najlepszy polski piłkarz, drugi Kazimierz Deyna mam pytanie jak wypadł Łukasz Teodorczyk? Cytuj
Daffy 10 686 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 przez bieznie widocznosc sredniawa ale akustycznie ten stadion rozpjerdala, hymn to byly ciary, narodowy o wiele gorszy jesli chodzi o akustyke Cytuj
krupek 15 504 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Przynajmniej do Lekkoatletyki coś mamy porządnego. Cytuj
Daffy 10 686 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 zuzel, lekkoatletyka i przede wszystkim koncerty - ponoc lekko 80tys pomiesci wtedy, a przy tej akustyce to beda ciary przy koncertach wczoraj niby tez pobili rekord polski w decybelach na reprezentacji - 106db bylo w jednym momencie do meczy....nawet jako rodowity chorzowianin....no stadiony typowo pilkarskie rozpiescily przez lata to ogladania boiska jak w teatrze, na prostych pewnie nie ma tragedii ale na lukach przez bieznie jest slabo (choc i tak stadion po remoncie ma na nowo wyprofilowane trybuny czyli probowali cos z tym zrobic) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 50 minut temu, Ficuś napisał: 106db bylo w jednym momencie O tyle to miało moje PS4 jak mierzyłem podczas grania w until dawn W ogole typowa polzga, wyłączyłem w 50 minucie mecz i poszedłem grać, patrze 75 min na livescorze, łoo nadal 2:0 no niesamowite a potem Za każdym je.banym razem Cytuj
kanabis 22 661 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Ok obiektywnie podsumujac trzeba przyznac na 90 minut gry dobre 20 minut. Od 25 minuty do 45. Nie jest zle. Dalej licze na medal. Jesli jeszcze nauczymy sie grac z pierwszej pilki i grac bez pilki to moze nawet zloto. Ale mysle ze rozgrywanie w obronie przez 5 minut od pazdana do pazdana na medal starczy. Cytuj
Matriks_1111 308 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Ale Pazdaninio to mi akurat zaimponował w tym meczu. Chłopak w końcu nauczył się grac prostopadłe piłki, a nie tylko zagrywa do tyłu, bądź do kolegów w obronie. Tego mi u niego np. brakowało w meczach reprezentacji na Euro. Ogólnie szału nie ma, cieszy że Zielu stara się być zastępstwem za Lewego, chociaż fakt faktem chłopak się trochę miota. Teo do odstrzału. Milik jak zwykle nie może znaleźć drogi do bramki. Cieszy za to dobra forma Rybusa, którego też na poprzedniej imprezie zabrakło i mam nadzieje, że teraz będzie miał swoje 5 minut Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Jezeli mamy zamiar grac trojka obroncow z wahadlowymi to na lewa strone idelnie nadaje sie Rybus. Kurzawa tez imo dobrze zaprezentowal sie w meczu z Nigeria no i lewa noga, a takich pilkarzy troche nam brakuje. Na prawa strone jest wiekszy wybor Piszczek/Bereszynski/Kedziora/Kuba. Cytuj
Matriks_1111 308 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Mimo wszystko stawiałbym na Piszczka/Kubę. Pozostały duet mi nie leży i Kędziora jest tutaj zdecydowanie najsłabszym ogniwem. Cytuj
schabek 5 348 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 11 godzin temu, Rozi napisał: Mógł się kurwa zbiczować, że jest Polakiem, ja pierdolę POLAKIEM, P O L A K I E M, jak można być Polakiem, jak można się cieszyć w ogóle z czegoś, trzeba jebać każdego i narzekać, narzekanie to jest sposób na życie! No w sumie nie kazdy w tej reprezentacji jest P O L A K I E M. A juz w ogole malo ktory jest pilkarzem. Cieszmy sie, swietujmy za(pipi)isci sa! A w czerwcu pierwszy bedziesz sciagal flage tyskiego z balkonu Kamiś 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 i co teras? koreańcy walkowera dostaną? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 A czy u Korancow wszyscy byli koreancami? Bo widzialem kilki chinczykow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi