Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

36349f9d4186806107f2d49a5efb

Też miałbym problem z poznaniem tego plastusia xD 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dzień bez  t u r b o r e k l a m y  dniem straconym :gool:

Opublikowano

2018 a sa ludzie ktorzy dalej sie dziwia ze pilkarze biora prawie wszystkie reaklamy jak leci, szczegolnie przed mundialem.

Co nastepne was zszokuje, wlosy na zel, rozowe korki czy tatuaze? No ale ok, w LOLU pewnie zycie inaczej wygladalo

Opublikowano

Mocny zawodnik wkracza do gry

Nie wiem co się odjebało, że w kombi na wokalu jest karol wojtyła

Opublikowano

przecież to dla nich 2-3 dni roboty a hajs wpada, nie ma się co dziwić. To my się tylko musimy męczyć bo przez 2 miesiące będziemy ich oglądać wszędzie.

Opublikowano
3 godziny temu, Kalel napisał:

Ja (pipi)e, toż to jakaś farsa. Jak bardzo można być zadłużonym?

Messi czy Ronaldo nie robią takich spotów? Sportowa apka, Nike czy woda mineralna to bez znaczenia. Dzisiaj jest ich 5 minut, więc trzeba nabić kieszeń. 

Opublikowano

No Ronaldo i Messi wykłócający się o Grosika w Żabce? Potencjał komiczny jak kabaret Rak. 

Opublikowano
40 minut temu, Kalel napisał:

No Ronaldo i Messi wykłócający się o Grosika w Żabce? Potencjał komiczny jak kabaret Rak. 

Chodzi mi o coś takiego. Większość sportowców chałturzy przy okazji większych imprez.  Wczoraj się urodziłeś? 

Opublikowano

tu bardziej beka nie z samego czynu reklamy, a z tego że Grosicki jest troglodytą i hazardzistą, kumpluje się z Hajto i pozuje do zdjęć ze Szpilką, wyzywa ludzi w necie od ciot, fajnie się to komponuje z reklamowaniem jakichś kur.wa Mant wspólnie ze Sławomirem czy energetyków w Żabce, polskość aż się wylewa z tego

to już ten Krychowiak był dużo bardziej wyjściowy xD

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Nie bo forumowicze za 500k euro dnia by nie poświęcili zeby pachy sobie zpsikac czy pare chipsów zjeść . Pyerdolicie jak potłuczeni .

Opublikowano

Tak żabka mu zapłaciła 500k euro xD

Opublikowano

Pisałem o Messim czy innym RL , to cześć ich pracy a wynagrodzenie za to tak samo zreszta jak ich pensje w klubach sa abstrakcyjne .

Opublikowano

Lewandowski przez całą karierę nie zagrał w tylu reklamach, co Grosicki przed tymi mistrzostwami xd

Opublikowano
2 godziny temu, Wojtas1986 napisał:

Pisałem o Messim czy innym RL , to cześć ich pracy a wynagrodzenie za to tak samo zreszta jak ich pensje w klubach sa abstrakcyjne .

A czy my mówimy o Messim? Ogar Wojtas jprdl

Opublikowano

Boze ale Polactwo. Bol dup o co, ze kase dostaje za 1 dzien wieksza niz wy pewno za 3 lata? 

Ze reklamy sa choojowe? No jak 99 proc reklam. Ech rakowa dyskusja

Jedyne co bywa srednio etyczne to sportowcy reklamujacy fast foody czy cole, no ale takie czasy

Opublikowano

no bartoszek to największy polaczek na forumku to się nie powinieneś dziwić

Opublikowano

ach te liski farbowane

Opublikowano

Witam. Energia. Na zdrowie. Turbo.

Opublikowano

jest coś pięknego w tym jak januszowa,  jak polska jest ta reprezentacja 

Wspaniale że jest w niej miejsce dla takich kopaczy pijących energole na balkonie 

Edytowane przez oni