Opublikowano 1 czerwca 20186 l Też miałbym problem z poznaniem tego plastusia xD Edytowane 1 czerwca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 2 czerwca 20186 l 2018 a sa ludzie ktorzy dalej sie dziwia ze pilkarze biora prawie wszystkie reaklamy jak leci, szczegolnie przed mundialem. Co nastepne was zszokuje, wlosy na zel, rozowe korki czy tatuaze? No ale ok, w LOLU pewnie zycie inaczej wygladalo
Opublikowano 2 czerwca 20186 l Mocny zawodnik wkracza do gry Nie wiem co się odjebało, że w kombi na wokalu jest karol wojtyła
Opublikowano 2 czerwca 20186 l przecież to dla nich 2-3 dni roboty a hajs wpada, nie ma się co dziwić. To my się tylko musimy męczyć bo przez 2 miesiące będziemy ich oglądać wszędzie.
Opublikowano 2 czerwca 20186 l 3 godziny temu, Kalel napisał: Ja (pipi)e, toż to jakaś farsa. Jak bardzo można być zadłużonym? Messi czy Ronaldo nie robią takich spotów? Sportowa apka, Nike czy woda mineralna to bez znaczenia. Dzisiaj jest ich 5 minut, więc trzeba nabić kieszeń.
Opublikowano 2 czerwca 20186 l No Ronaldo i Messi wykłócający się o Grosika w Żabce? Potencjał komiczny jak kabaret Rak.
Opublikowano 2 czerwca 20186 l 40 minut temu, Kalel napisał: No Ronaldo i Messi wykłócający się o Grosika w Żabce? Potencjał komiczny jak kabaret Rak. Chodzi mi o coś takiego. Większość sportowców chałturzy przy okazji większych imprez. Wczoraj się urodziłeś?
Opublikowano 2 czerwca 20186 l tu bardziej beka nie z samego czynu reklamy, a z tego że Grosicki jest troglodytą i hazardzistą, kumpluje się z Hajto i pozuje do zdjęć ze Szpilką, wyzywa ludzi w necie od ciot, fajnie się to komponuje z reklamowaniem jakichś kur.wa Mant wspólnie ze Sławomirem czy energetyków w Żabce, polskość aż się wylewa z tego to już ten Krychowiak był dużo bardziej wyjściowy xD Edytowane 2 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 2 czerwca 20186 l Nie bo forumowicze za 500k euro dnia by nie poświęcili zeby pachy sobie zpsikac czy pare chipsów zjeść . Pyerdolicie jak potłuczeni .
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Pisałem o Messim czy innym RL , to cześć ich pracy a wynagrodzenie za to tak samo zreszta jak ich pensje w klubach sa abstrakcyjne .
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Lewandowski przez całą karierę nie zagrał w tylu reklamach, co Grosicki przed tymi mistrzostwami xd
Opublikowano 3 czerwca 20186 l 2 godziny temu, Wojtas1986 napisał: Pisałem o Messim czy innym RL , to cześć ich pracy a wynagrodzenie za to tak samo zreszta jak ich pensje w klubach sa abstrakcyjne . A czy my mówimy o Messim? Ogar Wojtas jprdl
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Boze ale Polactwo. Bol dup o co, ze kase dostaje za 1 dzien wieksza niz wy pewno za 3 lata? Ze reklamy sa choojowe? No jak 99 proc reklam. Ech rakowa dyskusja Jedyne co bywa srednio etyczne to sportowcy reklamujacy fast foody czy cole, no ale takie czasy
Opublikowano 3 czerwca 20186 l no bartoszek to największy polaczek na forumku to się nie powinieneś dziwić
Opublikowano 3 czerwca 20186 l jest coś pięknego w tym jak januszowa, jak polska jest ta reprezentacja Wspaniale że jest w niej miejsce dla takich kopaczy pijących energole na balkonie Edytowane 3 czerwca 20186 l przez oni