Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli Glik faktycznie się wyłączył z turnieju, to dawać Bednarka na środek obrony. Jeśli ma być przyszłością tej kadry niech zdobywa doświadczenie na takim turnieju, a możeeeeeeeee się okażę odkryciem.

Spoiler

Taaa ale pewnie Cionka wstawi :ragus:

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Bednarek jest w formie ostatnio. Będzie wymiatał z Pazdanem w duecie.

Opublikowano

Jak ktos pisze że nasza obrona jest beznadziejna to mnie smiech ogarnia .

Grając 3-5-2

Glik Pazdan Bednarek i rybus piszczek jako wahadłowi + Krychowiak w formie i w defensywie mamy mega mocny monolit.

Cionek tez jest bardzo solidnym grajkiem który gra wszystko w serie A

Bereszyńskim interesują się topowe kluby ligi włoskiej.

Jędrzejczyk tak sobie z formą ale może zagrać wszędzie w def.

Jak Glik wróci to o def jestem spokojny gorzej z pomocą ...

Opublikowano

No grając z Contowskim 8-1-1 to nie sztuka mieć monolit w defensywie. :yao:

Opublikowano

Lol przecież w momencie ataku jest 3-5-2 a w obronie 5-4-1

Rybus i Piszczek to jak skrzydłowi a jest jeszcze Zielu Grosik Milik Lewy 

Jak by opanowali ten system to petarda .

Opublikowano

Kur wa czlowiek czeka na pierwszy mundial polszy od 12 lat i co? I peszko jedzie. Nawalka potrafi (pipi)c cala przyjemnosc.

Aha, mam pod reka statystyke ile ten niby 'gosc od zadan specjalnych co nigdy nie zawiodl' zagral minut na euro, w kwalifikacjach do mś2018 oraz jak mu poszlo w minionym sezonie ekstraklapy wiec jak ktos chce go bronic to radze zamykac morde.

comment_rIBOBCaN4aaXu8wl2rJnLdYZyu3e4BYk

Opublikowano
Godzinę temu, Schranz1985 napisał:

Lol przecież w momencie ataku jest 3-5-2 a w obronie 5-4-1

Rybus i Piszczek to jak skrzydłowi a jest jeszcze Zielu Grosik Milik Lewy 

Jak by opanowali ten system to petarda .

No Rybus to taki very solic winger, że strzelił w tej ruskiej drużynie jedną bramkę przez cały sezon i nie dołożył żadnej asysty. Kolarov to on nie jest, delikatnie mówiąc. 

Opublikowano

Linetty Milik Zielinski nie maja odpowiednich cyferek w tym sezonie. Zreszta ten mundial moze okazac sie szansa dla rezerwowych. Gwiazdy pierwszego planu polskich mediow znow dadza ciala.

Opublikowano

_m_ ale jest taka wewnętrzna satysfakcja że Teo jedzie nie? 

Opublikowano

Cionek -> Kamiński

Peszko -> Żurkowski

Teodorczyk -> ósmy obrońca

tak bym to widział

Opublikowano
2 minuty temu, c0ŕ napisał:

_m_ ale jest taka wewnętrzna satysfakcja że Teo jedzie nie? 

to byla oczywista oczywistosc ze pojedzie. Satysfakcja to bedzie jak wyrzuci ze skladu repry Milika.

Opublikowano
5 godzin temu, krupek napisał:

Co do Peszki to nie ma co przeżywać, to duch zespołu

Prawdziwy, jak to się mówi, team  s p i r i t

qYW44R.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4 godziny temu, Tokar napisał:

Prawdziwy, jak to się mówi, team  s p i r i t

qYW44R.gif

Doslownie

comment_l7f6P5x5DZHOtF4YCXtqHRnqy46Uot77

Opublikowano

a ja się Nawałce z tym Peszko nie dziwię. To jest zawodnik, który ma wejść w 87 minucie i nie strzelić sobie samobója. Już widzę, jak ta młodzież z ekstraklapy wchodzi i jest tak zrelaksowana, że na jeden zamach bierze Mane, czy innego Jamesa. Jak oni nawet w LE nigdy nie grali. To są zawodnicy na Ligę Narodów, nie na mundial. Peszko też nie jest piłkarzem na mundial, ale czy pojedzie on, kangur z Australii, czy 19 latek z ekstraklasy to jest jeden kij. 

ps. czekanie na Glika przy takiej kontuzji do ostatniego dnia przed meczem jest bezsensu. Głupota z przewrotkami zdarza się, uciekł mu jedyny mundial w życiu. Ale nie ma sensu się łudzić, że będzie w 100 % zdrowy na pierwszy mecz, a nie mamy tylu zmienników by ryzykować. Egzamin dojrzałości dla Bednarka, będzie ogromna presja, być może wyjdziemy jednak 3-5-2

Edytowane przez ścierpła mi noga

Opublikowano

Ale jaka głupota, przewrotka w siatkonodze to normalka, równie dobrze mógł skręcić staw kolanowy przy wyskoku do główki.

Opublikowano

Sławek, mamy to, możesz już przestać.

Opublikowano

ciekaw jestem jak obnizy sie pulap zainteresowania polska reprezentacja gdy nie uda sie wyjsc z grupy. Nagle 5 mln januszy przestanie podbijac ogladalnosc telewizji ktorej dni sa juz praktycznie policzone a polscy pilkarze znow przestana sie ''cieszyc gra'' i beda obijac sie o 50 miejsce w rankingu fifa bo lewandowski juz nie ma pary na powazne granie.

Opublikowano

Z Glikiem to mega kapa się zrobiła. Ch.....wo jak mało co. Trudno. Trza jakoś wyjść z tej sytuacji. Wierzę, że chłopaki dadzą radę.
Kamila strasznie szkoda. Mega dramat musi facet teraz przechodzić...

Opublikowano

No ch.ujowo, bo pierwszy skład mamy całkiem w porządku, tyle, że zmienników za bardzo nie ma, a Glik był mocnym punktem obrony.

Opublikowano
13 godzin temu, _M_ napisał:

ciekaw jestem jak obnizy sie pulap zainteresowania polska reprezentacja gdy nie uda sie wyjsc z grupy. Nagle 5 mln januszy przestanie podbijac ogladalnosc 

będziesz tego dobrym wyznacznikiem