Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale jestescie pewni, ze jakies mecze beda w c+? Bo Szpaku u Pola mowil "wszystkie mecze w tvp", co nie wyklucza ze gdzies indziej ale mi nic nie wiadomo.

Opublikowano

]

2 minuty temu, Mejm napisał:

Ale jestescie pewni, ze jakies mecze beda w c+? Bo Szpaku u Pola mowil "wszystkie mecze w tvp", co nie wyklucza ze gdzies indziej ale mi nic nie wiadomo.

nie, pieniazki poszly od publicznej. To nie ekstraklasa by sie dzielic. Za duzo jest tu do stracenia.

Opublikowano

będzie 12 meczów (8 w grupie, jeden z 1/8, jeden ćwierćfinał, jeden półfinał i finał) na canal plus w 4k, nie będą to mecze Polaków ale te lepsze w fazie grupowej jak np. Portugalia - Hiszpania, Anglia - Belgia czy Argentyna - Chorwacja

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Przebijcie sobie gwoździem bębenki w uszach, polecam.

Kurwa, co za dziady jebane. 4:0? Z Litwą? Boże co za beka! Nawałka mógł wpuścić matki piłkarzy, może lepiej zagrałyby od tych patałachów. A widzieliście, jak się kurwa potknął Bereszyński w 56 minucie? Co za błazen. Pięknie balonik pęknie!

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Rozi zajarany relacja kurewek z tvpis.

Ahhh jakby jeszcze w przerwie puscili macierewicza mowiacego jaka silna armie buduje to by dopiero bylo widowisko.

Wracajac do meczu to ladnie pograli. Nie bede zlosliwy wiec nie powiem ze pograli z polamatorami.

• Plusik 1
Opublikowano

Aaaa i prosze o wystapienie ekspertow ktorzy bronili powolania Peszki. Gosc od zadan specjalnych nie dostal ani minuty.

Kiedy zacznie realizowac te zadanie specjalne? Na final go szykuja? :pawel:

Opublikowano

Czułem jedynie zapiekanki za 11 zł, a słyszałem naje,banego janusza który co 5 minut krzyczał KARUZELAAAAAA, a potem kręcił szalikiem. 

Ale ogólnie oglądało się zaje,biscie, jak ktoś będzie miał okazję obejrzeć mecz na narodowym to niech nawet się nie zastanawia.

12 minut temu, Tokar napisał:

Nie mów, że nie poczułeś tego narodowego uniesienia

Opublikowano

no jakoś poszło. Było trochę świeżej, ale na plus to, że może nie jest tak źle i nie zagramy 11-13, tylko 15-16 piłkarzami. Jarają się Góralskim... hmm według mnie on jest do czerwonej kartki w pierwszym meczu w pierwszej połowie. Cionek/Bednarek, na Senegal może wystarczy. Krychowiak niezłe podania, ale miejsca miał tyle co na treningu. Bereszyński fajnie walczy, trochę się za bardzo gubi. Teo ładny udział w akcji bramkowej ale nic ponad to. Rybus raz zachwyci, raz się zamota. Lewy wiadomo, na luzie, a jednak ( jak ktoś o nim mówi, że drewno, to niech weźmie sznur i się powiesi ), Milik kiedyś trafi... się 3 kolanem w więzadło. Na dziś... Fabiański do bramki. Nawałka trochę namieszał w głowach rywali, dziennikarzy i kibiców, żodyn nie wie czy wyjdziemy 1-3-7 czy 4-5-1