Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, krótkie pytanko, o której te mecze dzisiaj się zaczynają? Ja tego nie oglądam, ale mam kilka spraw i nie wiem czy się uporam, jak większość już o tej godzinie x będzie oglądała mecze i piła piwo. 

O której te mecze?

• Odpowiedzi 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piszesz o tej śmiesznej drużynie, która na ostatnim Euro skompromitowała się odpadając po przegranej 3:1 z... Walią? :yao: To już chyba nawet Anglia dalej zajdzie.

Opublikowano
7 godzin temu, grzybiarz napisał:

Witam, krótkie pytanko, o której te mecze dzisiaj się zaczynają? Ja tego nie oglądam, ale mam kilka spraw i nie wiem czy się uporam, jak większość już o tej godzinie x będzie oglądała mecze i piła piwo. 

O której te mecze?

Grzybiarz, ale Google teraz jest takie sprytne, że wystarczy, że wpiszesz "mundial" i masz najbliższą rozpiskę z godzinami, nawet nie trzeba nic klikać.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kaczi napisał:

no niby tak ale popatrz jaką oni mają pakę, nie wiem jakim cudem nie maja mistrza europy, ale grajków mają na pewno lepszych niż nasza repra 

Przecież nazwiska nie wygrywają turnieju. W premier League mogą być świetni w drużynie narodowej już nie. 

Z resztą Belgia hrrrrrrytfu to w większości farbowane lisy z Afryki i uj wie skąd jeszcze. Na pewno mają wyebane w drużynę narodową. Liczy się hajs i Aston Martin pod domem w UK. Yebać ich. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano
5 minut temu, Kaczi napisał:

no niby tak ale popatrz jaką oni mają pakę, nie wiem jakim cudem nie maja mistrza europy, ale grajków mają na pewno lepszych niż nasza repra 

jakby na tym polegał sport, to już dawno by ktoś machnął symulację w excelu i nie trzeba by się zjeżdżać na miesięczny ambaras 

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

Przecież nazwiska nie wygrywają turnieju. W premier League mogą być świetni w drużynie narodowej już nie. 

Z resztą Belgia hrrrrrrytfu to w większości farbowane lisy z Afryki i uj wie skąd jeszcze. Na pewno mają wyebane w drużynę narodową. Liczy się hajs i Aston Martin pod domem w UK. Yebać ich. 

1 minutę temu, maciucha napisał:

jakby na tym polegał sport, to już dawno by ktoś machnął symulację w excelu i nie trzeba by się zjeżdżać na miesięczny ambaras 

wszystko to prawda, ale może ujmę inaczej moją myśl. Wydaje mi się że mamy większe szanse z Angolami niż z Belgią,  i chciałbym abyśmy trafili na Anglików

Opublikowano
19 minut temu, Kaczi napisał:

co roku ta sama gadka, JAKA PAKE MA TA BELGIA a potem kompromitacja w pierwszym ważnym meczu

Opublikowano

No Belgia męczy bułę ale coś tam zawsze wejdzie. Pograją na Hazarda i cyk. To samo Argentyna na Messiego i wymęczone 1:0 i wicemistrz

Opublikowano

Belgia? To ta drużyna która przegrała na euro z pasterzami wypasającymi owce w przerwie od grania w nogę? Wielkie nazwiska a jak do tej pory nic nie ugrali, druga Anglia, trafią na jakiś klasowy zespól i balonik pęknie , ewentualnie znowu na czarnego konia i narazie

Opublikowano
1 godzinę temu, selene napisał:

Grzybiarz, ale Google teraz jest takie sprytne, że wystarczy, że wpiszesz "mundial" i masz najbliższą rozpiskę z godzinami, nawet nie trzeba nic klikać.

Faktycznie, działa.

Nie chciałem wpisywać w google "o której mecze", a wolałem tu spytać, bo nie wiedziałem że taki bajer wprowadzili.

Opublikowano
1 minutę temu, mersi napisał:

Belgia? To ta drużyna która przegrała na euro z pasterzami wypasającymi owce w przerwie od grania w nogę? 

to nie ta

Opublikowano
13 godzin temu, grzybiarz napisał:

Nie chciałem wpisywać w google "o której mecze", a wolałem tu spytać, bo nie wiedziałem że taki bajer wprowadzili.

Po wpisaniu "o której mecze" pierwszy otrzymany wynik to:

Terminarz MŚ 2018. Kiedy io której mecze mundialu 2018? - Gol24

Więc to nie był taki głupi pomysł. W przyszłości podążaj za głosem intuicji. Don't think, feel :lapka: