Opublikowano 23 czerwca 20186 l no jeden z najlepszych polskich dziennikarzy sportowych w Polsce. Odnosnie meczu z Kolumbia Szczęsny - Bereszyński, Bednarek, Pazdan, Jędrzejczyk, Rybus - Góralski, Krychowiak, Kownacki - Zieliński - Lewandowski Ogolnie zmiany na plus, tylko wadza w oczy jeszcze krychowiak i zielinski ale to sa swiete krowy w reprezentacji prowadzonej przez Nawalke. Ich status obnizy sie dopiero wraz z odejsciem Nawalki. 23:24 bardzo czuly punkt ;] Podejrzewam, ze Teo bedzie dostawal wiecej szans gdy zmieni sie trener. Edytowane 23 czerwca 20186 l przez _M_
Opublikowano 23 czerwca 20186 l jeden komentarz rozwala: ''Mądry facet , a na wachadle bedzie sie z Piszczem uzupełniac , jazda z (pipi)ami !''
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Michal jaki polaczek , juz przeje,bali z senegalem juz Nawalka out xD I znowu co roku nowy trener xD
Opublikowano 23 czerwca 20186 l No Nawałka popełnił błąd z tym ustawieniem na Senegal, ale wy(pipi)ywać go po jednym meczu? Ja tam bym go zostawił nawet jakbyśmy wszystkie.trzy mecze prze(pipi)ali. Jak nie on to kto? Teodorczyk?
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Mało ekspertów w studiu mundialowym? Każdy wie najlepiej to pewnie elegancko poprowadzą drużynę.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 24 minuty temu, Yakubu napisał: No Nawałka popełnił błąd z tym ustawieniem na Senegal, ale wy(pipi)ywać go po jednym meczu? Ja tam bym go zostawił nawet jakbyśmy wszystkie.trzy mecze prze(pipi)ali. Jak nie on to kto? Teodorczyk? Edytowane 23 czerwca 20186 l przez _M_
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 7 godzin temu, c0ŕ napisał: Stano jak tam pięknie ora posłusznego korposzczura Wiśniowskiego Widać jak na dłoni różnicę w klasie. Kowal i Stanowski to prymitywy. Jeden nic nie osiągnął to swoją frustrację wylewa na łamach portalu który kasę zarabia na reklamie nielegalnych portali bukmacherskich.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Ja rozumiem pisać w taki sposób tu na forum, ale być dziennikarzem sportowym i publicznie prezentować poziom rynsztoku? To ja już wolę Szpakowskiego i... nawet Babiarza Edytowane 23 czerwca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 8 godzin temu, c0ŕ napisał: Stano jak tam pięknie ora posłusznego korposzczura Wiśniowskiego Przecież to wiesniak , tak samo jak te jego studio z którego mozna sie tylko pośmiać .
Opublikowano 23 czerwca 20186 l nawet mejm nie przypominaj, wzdrygam się na samą myśl Dobrze że jutro niedziela z handlem, bo stacje benzynowe mogłyby nie wytrzymać tego oblężenia januszy po piwo albo coś mocniejszego do meczyku
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 6 minut temu, _Be_ napisał: Będzie można nagotowac bigosu po meczu Lepsza będzie
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: Będzie można nagotowac bigosu po meczu Jak zwykle masz zyebay mozg