Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

no jeden z najlepszych polskich dziennikarzy sportowych w Polsce.

Odnosnie meczu z Kolumbia 

Szczęsny - Bereszyński, Bednarek, Pazdan, Jędrzejczyk, Rybus - Góralski, Krychowiak, Kownacki - Zieliński - Lewandowski

Ogolnie zmiany na plus, tylko wadza w oczy jeszcze krychowiak i zielinski ale to sa swiete krowy w reprezentacji prowadzonej przez Nawalke. Ich status obnizy sie dopiero wraz z odejsciem Nawalki.

23:24 bardzo czuly punkt ;] Podejrzewam, ze Teo bedzie dostawal wiecej szans gdy zmieni sie trener. 

Edytowane przez _M_
Opublikowano

No Nawałka popełnił błąd z tym ustawieniem na Senegal, ale wy(pipi)ywać go po jednym meczu? Ja tam bym go zostawił nawet jakbyśmy wszystkie.trzy mecze prze(pipi)ali. Jak nie on to kto? Teodorczyk?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Yakubu napisał:

No Nawałka popełnił błąd z tym ustawieniem na Senegal, ale wy(pipi)ywać go po jednym meczu? Ja tam bym go zostawił nawet jakbyśmy wszystkie.trzy mecze prze(pipi)ali. Jak nie on to kto? Teodorczyk?

:ermm:

Edytowane przez _M_
Opublikowano
7 godzin temu, c0ŕ napisał:

Stano jak tam pięknie ora posłusznego korposzczura Wiśniowskiego :notbad:

Widać jak na dłoni różnicę w klasie. Kowal i Stanowski to prymitywy. Jeden nic nie osiągnął to swoją frustrację wylewa na łamach portalu który kasę zarabia na reklamie nielegalnych portali bukmacherskich. 

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Ja rozumiem pisać w taki sposób tu na forum, ale być dziennikarzem sportowym i publicznie prezentować poziom rynsztoku? To ja już wolę Szpakowskiego i... nawet Babiarza

Edytowane przez Yakubu
  • Plusik 1
Opublikowano
8 godzin temu, c0ŕ napisał:

Stano jak tam pięknie ora posłusznego korposzczura Wiśniowskiego :notbad:

Przecież to wiesniak , tak samo jak te jego studio z którego mozna sie tylko pośmiać .

• Plusik 2
Opublikowano

nawet mejm nie przypominaj, wzdrygam się na samą myśl 

Dobrze że jutro niedziela z handlem, bo stacje benzynowe mogłyby nie wytrzymać tego oblężenia januszy po piwo albo coś mocniejszego do meczyku