Tokar 8 265 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Jedyny powód, dla którego Brzęczek mógł zostać zatrudniony, to wkurwienie zagranicznych dziennikarzy i komentatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Decyzja głupia w chuj, ale te zapytania w temacie kim jest Brzęczek XD Wkleiłbym emotkę z małpą, ale jej szczerze nienawidzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 No nic dziwnego sam kojarze go tylko z tego ze strzelil bramke anglii na wyjezdzie w uje,banym meczu miedzy innymi po jego bledzie i z tego ze byl kapitanem podczas afery koszulkowej kiedy to repra grala w czarnych koszulkach. No jakas gwiazda futbolu to on nie byl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 (edytowane) rozi pamięta, każdy mecz w karierze brzęczka widział Ch,uj że w jajach pływał jak grali na olimpiadzie w barcelonie a stary się jeszcze nie domyślał że będzie musiał zostac tatomatem Edytowane 12 lipca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Mocno odważna decyzja. Jestem zdziwiony i wydaje mi się, że to nie wypali, ale kto wie, ocenimy po powołaniach i generalnie pomyśle na reprezentację oraz samych meczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Odwazna? Raczej potwierdzajaca ze pzpn ma wyje,bane na kadre. Wazne aby koryto sie zgadzalo w rzadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Odważny to może być mój fiut w czasie stoickiego spokoju nad wodą. Bez kitu. Lato jakoś nie żałował na wyyebanie hajsu na leosia i sobie jakoś poradzili, potem wiadomo lipa się zrobiła, no ale spróbowali z zagraniczniakiem i fajna to kadencja za beenhakkera była. Mnie ciekawi kogo wybiorą na następną kadencję prezesa pzpn, beka będzie jak gianni złoży papiery na kandydata lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 (edytowane) 8 minut temu, Faka napisał: Odważny to może być mój fiut w czasie stoickiego spokoju nad wodą. Bez kitu. Lato jakoś nie żałował na wyyebanie hajsu na leosia i sobie jakoś poradzili, potem wiadomo lipa się zrobiła, no ale spróbowali z zagraniczniakiem i fajna to kadencja za beenhakkera była. Mnie ciekawi kogo wybiorą na następną kadencję prezesa pzpn, beka będzie jak gianni złoży papiery na kandydata lol. Hajto już był trenerem i mu nie pykło. Głupi by był, gdyby dalej chciał się pakować w piłkę. Jako redaktor xD jest na fali, wszędzie go pełno plus wakacje na Ibizie z Turbo Grosickim i Peszko. Tylko ta jego stara żona tam przeszkadza. Edytowane 12 lipca 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 24 minuty temu, kanabis napisał: Odwazna? Raczej potwierdzajaca ze pzpn ma wyje,bane na kadre. Wazne aby koryto sie zgadzalo w rzadzie Tego też się na ukryć. Inna sprawa, że wywalenie kupy hajsu wcale nie musiałoby przynieść rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
boston_luke 193 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 33 minuty temu, kanabis napisał: Odwazna? Raczej potwierdzajaca ze pzpn ma wyje,bane na kadre. Wazne aby koryto sie zgadzalo w rzadzie Pierwsza reakcje mialem taka sama, ale mimo wszystko go nie przekreslam. Gdy reprezentacje siatkowki bral Antiga, to tez wszyscy gadali, ze PZPS powariowal, a wlecialo Mistrzostwo Swiata. Gdy Kurek gwiazdorzyl to mial jajca go usadzic. Pilka nozna to oczywiscie troche inna liga, ale na razie jestem ciekawy jakie zmiany wprowadzi w reprezentacji. Musial Bonka jakas wizja do siebie przekonac. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Pewnie taka wizja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Mistrzostwa Świata dobitnie pokazały rozjazd między futbolem klubowym, a reprezentacyjnym. Dwa inne światy. W tym reprezentacyjnym Brzęczek wcale nie musi być na straconej pozycji, tak że spokojnie. Nie dramatyzować. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 1 godzinę temu, Faka napisał: Odważny to może być mój fiut w czasie stoickiego spokoju nad wodą. Bez kitu. Lato jakoś nie żałował na wyyebanie hajsu na leosia i sobie jakoś poradzili, potem wiadomo lipa się zrobiła, no ale spróbowali z zagraniczniakiem i fajna to kadencja za beenhakkera była. Mnie ciekawi kogo wybiorą na następną kadencję prezesa pzpn, beka będzie jak gianni złoży papiery na kandydata lol. Chyba Listkiewicz był wtedy Prezesem, Lato dał nam Dyzmę. Podobno Boniek namaszcza na następcę Marka Koźmińskiego, ale może być jeszcze jeden kandydat, ale nie byle jaki tylko mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 (edytowane) No za listkiewicza był leo, no poyebało mi się z tym, za lato to właśnie smuda był. Swoją drogą to smuda chyba też nieźle doił pzpn, nie? Edytowane 12 lipca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 tak trzeba żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 7 minut temu, Faka napisał: No za listkiewicza był leo, no poyebało mi się z tym, za lato to właśnie smuda był. Swoją drogą to smuda chyba też nieźle doił pzpn, nie? Ten debil sam zawsze powtarzał, że poniżej 50.000 nie zejdzie, co dotyczyło ligi. A w reprezentacji miał chyba ok. 100.000 miesięcznie, tak pisano w prasie w tamtych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 1 godzinę temu, boston_luke napisał: Pilka nozna to oczywiscie troche inna liga, ale na razie jestem ciekawy jakie zmiany wprowadzi w reprezentacji. Musial Bonka jakas wizja do siebie przekonac. jedyny motyw w sprawie Brzęczka, jaki mi do głowy przychodzi, to komunikat od bońka do lewandowskiego pod tytułem "kto tu rządzi", możliwe, że ma posprzątać burdel po nawałce i utemperować drewniaka, ale kapitana mu nie zabierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 5 godzin temu, Faka napisał: Odważny to może być mój fiut w czasie stoickiego spokoju nad wodą. Bez kitu. Lato jakoś nie żałował na wyyebanie hajsu na leosia i sobie jakoś poradzili, potem wiadomo lipa się zrobiła, no ale spróbowali z zagraniczniakiem i fajna to kadencja za beenhakkera była. Mnie ciekawi kogo wybiorą na następną kadencję prezesa pzpn, beka będzie jak gianni złoży papiery na kandydata lol. dość mocne notowania ma Czarek Kulesza prezes Jagielloni Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 9 godzin temu, ragus napisał: tak trzeba żyć Boniek jak ich wyjaśnił na treningu - co za złoto „jak się (pipi)a nie da, jak sie da” xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 (edytowane) 9 godzin temu, ragus napisał: tak trzeba żyć 5:10 pięknie Boniek ich wyjaśnił w karty Edytowane 13 lipca 2018 przez oni Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 10 godzin temu, ragus napisał: tak trzeba żyć Kurde mogli wziąc Pana Olafa, on zawsze blisko kadry, grał w reprezentacji artystów a to podobny poziom jest. Chyba, że nadal waży 150kg to miałby problem lekki z treningami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radnyns 60 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Wybór Brzęczka strasznie nijaki, w sumie to mogli wybrać każdego innego trenera z przeszłością w Ekstraklasie lub 1lidze. Brzęczek bez sukcesów tylko ostatnia runda z Wisłą P udana. Nie wiem co Bońkiem kierowało, tym bardziej że Pzpn ma mnóstwo kasy i śmiało mógł zakontraktować cenionego trenera. Jestem bardzo ciekawy powołań i pierwszego meczu. Mam nadzieję że Brzęczkowi nie chodzi po głowie przypadkiem powołanie swojego ulubieńca "drewnianego" Furmana. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Jak tak się patrzy na Olisadebe to on strasznie polski ryj miał, taki skromny, wiejski chłopak z Lubelszczyzny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Brzęczek zabiera do swojego sztabu Woźniaka z Widzewa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2018 Bardzo dobry ruch bonka. Z ta kadra, gdzie wiekszosc jest juz po 30 a beda pod 35 na nastepne ms, nic sie juz nie ugra i nie zrobi. Nowych, perspektywicznych brak. Po co wiec ladowac kase we wlocha i placic mu grube hajsy za brak awansu do dwoch kolejnych pilkarskich imprez? Cyk zatrudniamy jakiegos nonamea, placimy malo bo "no jeszcze nie ma sukcesow", odpadamy w eleminacjach do me i ms a potem sie zobaczy. Bo ja sie nie ludze, ze z tym co pokazali i z tym co jest w rezerwach przejdziemy cokolwiek wiecej niz moze reprezentacje oldboyow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi