szejdj 2 804 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Nie ekspert bo ja nei wiem kim jest ten Brzęczyk, ale ocenianie jego potencjału jako selekcjoner na podstawie krótkiej kariery trenera w klubach 1 ligii to świadczy tylko o syndromie nosacza. Ale nosacze nie wiedzą, że są nosaczami niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Nie no, można byłoby nawet (pipi)aszka wziąć i teoretycznie każdy powinien trzymać ryj do pierwszego meczu, ale jednak wiele wskazywałoby na to, że to może nie wypalić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 52 minuty temu, szejdj napisał: Nie ekspert bo ja nei wiem kim jest ten Brzęczyk, ale ocenianie jego potencjału jako selekcjoner na podstawie krótkiej kariery trenera w klubach 1 ligii to świadczy tylko o syndromie nosacza. Ale nosacze nie wiedzą, że są nosaczami niestety. Mnie ciekawi na jakiej podstawie jego potencjał jako selekcjoner ocenił Boniek, może wiesz szejdj? Bo mnie się zdaje, że jedynym kryterium było by wziął jak najmniej pieniędzy. Dlaczego? Zabezpieczają budżet na kolejne 10 lat by było na inwestycje/przetrwanie/spodziewają się niczego w wynikach? Nikt nie wie co z tego Brzęczka wyjdzie ale teoretycznie przy czekających w blokach startowych Biliciu, Czerczesowie, Nawałce, makaronach itp owy Brzęczek dopiero jedzie PKSem na stadion. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Myślę, że hajs był głównym czynnikiem dla którego nie przyszedł żaden zagraniczny trener, bo PZPN już Nawałce płacił "grosze". Kolejnymi czynnikami była na pewno wieloletnia znajomość, wiedza Brzęczyka i pewnie czymś musiał Bońka przekonać, pomysłem na drużynę, na rozwiązanie obecnych problemów, na najbliższe mecze w lidze narodów. Wątpienie w Brzęczyka to wątpienie Bońka a Zibi przecież wie co robi. Takie samo gadanie było o Nawałce, że nic nie osiągnie, że trzeba kogoś zza granicy itd. Poza januszami z forum czy z idiotów piszących komentarze na portalach to nikt nie mówi nic złego o Brzęczyku. Czy to piłkarze, czy dziennikarze czy inni fachowcy. Ale co oni mogą wiedzieć, jak Borek czy inny Stanowski chce się czegoś dowiedzieć o piłce to powinien założyć konto na FPE, bo tutaj są fachowcy. O jezu, a jakie będzie gadanie jak przegramy z Włochami i Portugalią we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 W dniu 13.07.2018 o 11:23, c0ŕ napisał: nie wierzę w tę sztuczną gadkę o fryzurach i lokowanie hedenszolders przez pół filmiku, nie wierzę mati jak ty mi teraz podpadłeś co to k,urwa ma być xDDD pół odcinka o zdrowej skórze na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 No wyszlo padacznie w ch.uj. Lecialo w tle i niebardzo rejestrowalem to co oni tam gadaja ale te fragmenty o zdrowej skorze to byly takie kontrasty jakby nagle ktorys wtracil "ej a ta od mejkapu to dobrze sie rucha?". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 (edytowane) 48 minut temu, szejdj napisał: O jezu, a jakie będzie gadanie jak przegramy z Włochami i Portugalią we wrześniu. Faworytami nie są więc nie ma co oczekiwać cudów, zależy jeszcze jak serio to wszyscy potraktują, ale, że nasi gigantami nie są to powinni zapier.dalać by zwiększyć szansę awansu na euro. No chyba, że ktoś wierzy, że jesteśmy 5 czy tam 8 drużyną świata, a na mundialu mieliśmy peszka to po bęckach może być lament, że znów wpier.dul. Ja tam się cieszę na spotkania z Włochami. Edytowane 14 lipca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Też się cieszę, nie śledzę tego, ale mam nadzieję, że cała kadra dostała ostry opie,rdol w social mediach za swój występ na mundialu. Żaden nie posypał głowy popiołem tylko wrzucają zdjęcia z wakacji i z imprez. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Boniek mówił, że to uczciwy i porządny ten Brzęczek. Ja jestem uczciwy i takich gamoni to unikałbym jak ognia, no ale co tam ja wiem, Janusz sportu jestem. http://pilkarskamafia.blogspot.com/2018/07/skazany-za-ustawianie-meczow-trenerem-w.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 We wloszech jest taka presja na odkupienie win, ze przejada sie po nas jak walec po goracym asfalcie. Nie rozumiem natomiast czemu nie mozna wykazywac zwatpienia w kadre i w to, ze jakis trener random poustawia wszystko do pionu w 2 miesiace. Ok, mozna zamknac temat i otworzyc po ostatnim gwizdku w meczu z wlochami "bo nie oceniajmy przed wynikami" tylko jaki to ma sens? Po fakcie to juz nie bedzie zadnej dyskusji bo z faktami sie nie duskutuje. Dj ale jaki wplyw social media maja na tych typow? xD Chyba raczej zaden. Tzn. swoja postawa pokazali, ze to mentalnie jest pozna podstawowka. Jak jest ok to foteczki, filmiki a jak jest zle to nie ma nikomu geby otworzyc albo kuriozalne wypowiedz k a p i t a n a, ze bylo w sumie dobrze. Nie widze tutaj materialu do lepienia na lige narodow. Stad obstawiam, ze 4 lata to jedynie faza eliminacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 W dniu 13.07.2018 o 19:28, Wojtas1986 napisał: Ugra coś , to bedą orly brzeczka i kurła super trener. Taki Guardiola czy Zidan tez imponującego Cv trenerskiego nie mieli a z biegu dostali do prowadzenia tuzy zeby nie powiedzieć samograje i od razu geniusze taktyki i blablabla. No stary, odważne porównać Pepa i Zinedine do Jurka Brzęczka oraz Raków Częstochowa do Barcelony B i juniorów Realu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 Lol z tego co pamietam to oni albo prowadzili kadry juniorow ,b czy byli asystentami kadry a. Porownywac to do brzeczka ktory jest nikim xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 14 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2018 No to pisze Guardiola Barcelona B, a Zizu Real Madryt Castilla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 17 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2018 Szambo wybiło. Jakiś włoski random wylewa w mediach gorzkie żale, że już był selekcjonerem Polski, a został zdradzony o świcie. https://sport.tvp.pl/38075282/wloski-trener-to-ja-mialem-byc-selekcjonerem-reprezentacji-polski Jedyny sukces w karierze to wprowadzenie albańców na Euro. To ja już wolę Brzęczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 23 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2018 Z trwającej konferencji Brzęczka Cytat Jerzy Brzęczek: Nasz sztandarowym ustawieniem będzie 4-2-3-1. Cytat Zbigniew Boniek: Kiedy Jurek przedstawił mi kandydaturę Andrzeja Woźniaka to miałem pewne obawy, ale Jurek przedstawił mi dokładnie sytuację i uważam, że Andrzej poniósł już konsekwencje swojej decyzji. Dlatego klepnąłem tą jego kandydaturę. Jerzy Brzęczek poinformował o składzie swojego sztabu. Znalazł się w nim m.in. skazany za korupcję Andrzej Woźniak, który będzie pełnił rolę trenera bramkarzy. Cytat Jerzy Brzęczek: W żadnym momencie nie myślałem nad zmianą kapitana. Robert Lewandowski pozostanie kapitanem reprezentacji. Cytat Jerzy Brzęczek: Zdajemy sobie sprawę jaka jest sytuacja między mną, a Kubą Błaszczykowskim, ale umiem oddzielić sprawy rodzinne od zawodowych. Wujek no weź powołaj mje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Piszczek zakończył karierę w reprezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Niby szkoda, ale akurat nie mogę oprzeć się wrażeniu, że z naszych reprezentacyjnych gwiazd to Piszczek kręcił się zazwyczaj koło czołówki tych, którzy nie do końca potrafili wykorzystać swój potencjał z klubu. A tu coś zawalił, a tu kogoś nie pokrył, a tu nie trzymał linii spalonego, zaś w ofensywie też nie szalał jak w Dortmundzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 według mnie z kadry nie powinno się rezygnować, jeśli dalej gra się w klubie. Jedyny kto może zrezygnować, to trener z powoływania Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 Czyli co, Rybus i Jędrzejczyk po bokach i najlepiej wahadła? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2018 jakie wahadła? brzęczek będzie grał czterema obrońcami Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 http://www.sport.pl/pilka/7,65037,23771056,jerzy-brzeczek-nie-zgadza-sie-z-bonkiem-nawalka-i-lewandowskim.html#MT_2Zdjecia Kolejna złota myśl nowego selekcjonera. W skrócie: na mundialu graliśmy z jakością ale czegoś zabrakło tylko niewiadomo czego. Coś czuję, że nadchodzą piękne czasy polskiej piłki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 Polska w pierwszym po mundialu rankingu FIFA spadła na 18 miejsce, a niemiaszki na 15 z pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2018 Bramkarze: Łukasz Fabiański (West Ham Unites), Łukasz Skorupski (Bologna FC), Wojciech Szczęsny (Juventus) Obrońcy: Jan Bednarek (Southampton FC), Bartosz Bereszyński (Sampdoria Genua), Adam Dźwigała (Wisła Płock), Kamil Glik (AS Monaco), Marcin Kamiński (Fortuna Duesseldorf), Tomasz Kędziora (Dynamo Kijów), Rafał Pietrzak (Wisła Kraków), Arkadiusz Reca (Atalanta Bergamo), Maciej Rybus (Lokomotiw Moskwa) Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (VfL Wolfsburg), Przemysław Frankowski (Jagiellonia Białystok), Maciej Makuszewski (Lech Poznań), Jacek Góralski (Łudogorec Razgrad), Damian Kądzior (Dinamo Zagrzeb), Damian Szymański (Wisła Płock), Mateusz Klich (Leeds United), Grzegorz Krychowiak (Lokomotiw Moskwa), Rafał Kurzawa (Amiens SC), Karol Linetty (Sampdoria Genua), Taras Romanczuk (Jagiellonia Białystok), Piotr Zieliński (SSC Napoli) Napastnicy: Robert Lewandowski (Bayern Monachium), Arkadiusz Milik (SSC Napoli), Krzysztof Piątek (Genoa CFC) Na szczescie nie ma turbodebila. Ale Damian Szymanski i Adam Dzwigala xD No naprawde, Brzekol wie jak poprawic humor. Szkoda ze mojego starego jeszcze nie powolal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi