Ludwes 1 682 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 4 minuty temu, Rozi napisał: No ale faulu tam nie było. Wejscie od tylu to faul bez znaczenia, czy trafil w pilke, czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 Ciekawa interpretacja xd Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 No to jak Frosti tak już napisał to sprawa wyjaśniona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 (edytowane) Blaszczykowski powinien sie cieszyc, ze nie dostal drugiej zoltej kartki, bo powinien. Edytowane 7 września 2018 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 2 minuty temu, Ludwes napisał: Wejscie od tylu to faul bez znaczenia, czy trafil w pilke, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 września 2018 ty przed chwila napisales, ze Polakow sie dzisiaj spoko ogladalo, lol Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 Ja pier.dole jarac sie tym samym schematem od lat ta naiwnosc xD Super eliminacje -> Pompowanie balonika -> kompromitacja na turnieju-> Super eliminacje -> Pompowanie balonika -> kompromitacja na turnieju REPEAT WELCOME IN MATRIX No z malymi wyjatkami raz na 40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 No źle nie zagrali, czuć jakąś świeżość, bramka bardzo fajna, Lewandowski na eleganckim doświadczeniu to rozegrał. Sędzie nas wyru.chał, w dodatku niesłusznie odgwizdany faul w miejscu, gdzie sędziowie mają idealny przegląd pola z dwóch stron, no bakłażany straszne. Po stracie bramki oczywiście zagrali już gnój taki jak potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 A zle grali w eliminacjach do ostatnich mistrzostw albo euro? Albo zle grali w el przed korea? Ze tez ludzie dalej wierza, w sumie to smutne ze robia kibicom nadzieje i co dwa lata lub cztery zawsze czar pryska i male dzieci w koszulkach pazdana placza Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 nie widziałem w tym meczu niczego, czego bym nie widział, przez ostatnie kilka lat. Słabe rozegranie na własnej połowie, kuriozalne straty przy podaniach, idiotyczne zmiany ( przy 1-1 to już praktycznie 9 defensywnych piłkarzy było na boisku w naszej drużynie ). Piłkarze nie grający w klubie, dalej przeszkadzają reszcie drużyny. Pozytywnie Zieliński ( ale nie sądzę, by to był piłkarz który pociągnie więcej jak 2-3 dobre mecze w reprze w roku ), Bereszyński, lepsza forma fizyczna Lewego. Włosi słabi masakrycznie, w naszej grupie na MŚ nie wygrali by meczu. Życzę Brzęczkowi łatwej grupy eliminacyjnej do EURO. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 9 września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 Bedziemy pewnie w pierwszym koszyku wiec sila rzeczy nie powinna byc nadzwyczaj ciezka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Ja tam nadziei na nic sobie nie robię, mam ich w dupie. Pooglądać czasami można, ale już bez ekscytacji i optymizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 I tak gina mlodzencze idealy. Moje rowniez zdechly w okolicach 2007. Od tamtej pory lajcik i wyj.ebane + toczenie beki z patalachow na forumie. Poletzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 1 minutę temu, Mejm napisał: I tak gina mlodzencze idealy. Moje rowniez zdechly w okolicach 2007. Od tamtej pory lajcik i wyj.ebane + toczenie beki z patalachow na forumie. Poletzam. To i tak późno, ja w 2002 już stracilem nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Ja tam cały czas wierzę. Takie Danie, Chorwacje, Grecje itd. potrafiły osiągać sukcesy, więc dlaczego nam miałoby się kiedyś nie udać. Z resztą byliśmy o krok od medali na ME, więc no nie wiem skąd w was tak mało wiary. Chyba za bardzo nie ogarniacie sportu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 16 minut temu, Yakubu napisał: Chorwacje Zobacz jakich piłkarzy i gdzie grają Chorwaci a potem pogadamy Dania też nas wciąga dupom 17 minut temu, Yakubu napisał: Z resztą byliśmy o krok od medali na ME Raczej co najmniej dwa kroki przed Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 (edytowane) Wystarczyło wygrać karne z Portugalią i wracalibyśmy z Francji z medalami Edytowane 10 września 2018 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Godzinę temu, _Be_ napisał: Dania Ta dzisiejsza? No nie bardzo bym powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Jeżeli chodzi ci o śmieszki hiszki z tym że sparingi grali amatorzy to sytuacje zażegnano. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 (edytowane) W eliminacjach stracili do nas 5 punktów, więc chyba tacy za(pipi)iści nie są Poza tym miałem na myśli ME z 1992r xd Edytowane 10 września 2018 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 1 godzinę temu, Yakubu napisał: Wystarczyło wygrać karne z Portugalią i wracalibyśmy z Francji z medalami Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka. Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka. Gdyby to najczęstsze słowo polskie. Gdyby mama miała fiuta, to by była ojcem. No jak ktos lubi zyc marzeniami i mysli, ze doczeka czasow kiedy polska bedzie mistrzem swiata (a co najmniej europy) to jego. Ale ja juz za dlugo sie tym ekscytowalem zeby miec takie nadzieje. Mlody bylem i glupi, a teraz jestem starszy i powazaniejszy i lektury mam troche madrzejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 września 2018 W dniu 7.09.2018 o 18:27, schabek napisał: szejdj czy to byles ty? XDDD lol nie, beka z ciebie typie xdddddd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 września 2018 Kuba nie do zastąpienia w pierwszym składzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 821 Opublikowano 11 września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 września 2018 to jest jasny przekaz dla trenera klubowego Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 11 września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 września 2018 Milik zaczyna popisy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi