krupek 15 475 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Pewnie rzeczy chyba się nigdy nie zmienią. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Nic nowego, Euro 2016 i nasza obrona to był jakiś błąd w Matrixie. Od tamtego czasu musimy bazować na tym, że strzelimy te 3-4 gole to może uda się 3:2 wygrać, ale bez robiących chaos skrzydłowych to nie pierdniemy nawet, bo inaczej grać nie umiemy. Do tego Glik jest chyba już za górką jeśli chodzi o grę w obronie, a Bednarek nie przypadkowo praktycznie nie gra w Southampton mimo słabej formy kolegów z obrony. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Może po prostu nie tworzyć ustawienia w oparciu o skrzydłowych? Albo powołać Mierzejewskiego w końcu kurwa. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 tak Mierzejewski przyjedzie z Chin i poprawi grę reprezentacji, oczywiście Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Bankowo nie pogorszy Zatrudnić Sarriego, ustawienie w środku Zielu-Krycha-Mierzej i jazda z koorwami. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 17 minut temu, Rozi napisał: Może po prostu nie tworzyć ustawienia w oparciu o skrzydłowych? Albo powołać Mierzejewskiego w końcu kurwa. no probuja robic ustawienia bez oparcia w klasycznych skrzydlowych - nawalka zaczal grubo jeszcze przed rosja i widzisz jaki byl skutek, teraz znowu probuje cos kombinowac brzeczek - wczoraj np nie bylo ani jednego skrzydlowego w wyjsciowym skladzie granie srodkiem nigdy nam nie wychodzilo - jestesmy zbyt ciency taktycznie i przede wszystkim technicznie by grac ustawieniem gdzie trzeba zdominowac srodek pola (probowali kiedys tak za szymkowiaka), kazda lepsza druzyna nas zajedzie w srodku (pokazal to mundial), od lat jedyne co potrafimy to grac ustawieniami z klasycznymi skrzydlowymi robiacymi wiatr, nawalka odkryl dodatkowo lek na raka (czego nie potrafil np smuda) i do lewego dal drugiego napastnika i tyle zreszta cokolwiek ktokolwiek nie wymysli w srodku i w przodzie i tak sie rozyebie o obrone - ona jest dramatyczna, patologiczna, nie mamy obecnie materialu ludzkiego by w tej formacji zrobic ogarniety monolit Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 jak się ma przed sobą człapiącego krychowiaka bez krzty formy, to nawet maldini z nestą w szczycie formy nic nie poradzą Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 24 minuty temu, ścierpła mi noga napisał: tak Mierzejewski przyjedzie z Chin i poprawi grę reprezentacji, oczywiście Nie kurwa, Mierzejewski pojawiający się w takich zestawieniach w ogóle nie poprawi jakości gry, lepsze są pionki z Wisły Płock, tak jest. Gdzie tam Paulinho i Oscarowi do Kurzawy, czy Szymańskiego, viva la Jurek. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 tez uwazam ze mierzejewski powiniem byc sprawdzony, wiadomo, ze nie jest perspektywiczny ale tez ilez mozna czekac az zielinski wreszcie wypali w kadrze Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 A to Zieliński nie był przypadkiem najlepszym Polakiem na boisku? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 no niesamowite - kazdy zagral na 1/10, jeden na 2/10, najlepszy Polak na boisku, cofam slowa, ze nigdy nie wypalil w kadrze Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 A ok, to go wyrzućmy ze składu xdd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 A kto tak napisał? Gość nie ma psychiki po prostu i się spala na meczach kadry. Cytuj
yab 572 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 29 minut temu, Ficuś napisał: tez uwazam ze mierzejewski powiniem byc sprawdzony, wiadomo, ze nie jest perspektywiczny ale tez ilez mozna czekac az zielinski wreszcie wypali w kadrze Jestem tego samego zdania. Odkąd pamiętam to czekamy aż zaskoczy Zieliński. No litości Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Zieliński najlepszy? Ja go widziałem z piłką tylko na swojej połowie jak oddawał ją do Glika, który następnie oddawał Fabiańskiemu, który potem wybijał przed siebie. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 (edytowane) Zieliński nie wypali w kadrze, bo nie wypala też w klubie. Ja tam wiem, że jak 24 latek jest super talentem i dobrze gra, to nie wskakuje na karuzele rotacji tylko ciśnie 50 meczów w sezonie. A kto by nie był trenerem Zielińskiego, to wrzuca go na rotacje, bo doskonale wie, że ten piłkarz nie da rady zagrać kilku meczy z rzędu na wysokim poziomie. W jednym meczu zagra dobrze w kadrze w drugim źle i tyle. A sprawdzanie Mierzejewskiego to jest śmiech na sali. Doskonale wiemy jak gra w piłkę, bywał w kadrze, uważał że treningi Nawałki są głupie. No to jak są głupie, to ma 11 kolejki w Chinach i niech tam zostanie. Polecimy w dół z kadrą niestety bo mamy problem na kilku pozycjach i lekiem na to nie jest Mierzejewski. Problem to jest, że minęło od meczu Polska - Czechy na śląskim 10 lat, a bramkę strzela Błaszczykowski nie grający w klubie i nie ma go na kogo zamienić z graczy 20-25 letnich Edytowane 12 października 2018 przez ścierpła mi noga 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Wszystko wróciło do normy. Liga słaba jak zawsze, za granicą nie grają wcale albo mało no i są tego efekty Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Ale mile byly te cztery lata, nie powiem, czekalo sie na takie czasy od dziecka Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 A myslalem, ze lata 90 juz nie wroca Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 października 2018 Opublikowano 14 października 2018 Szymański z Goralskim w srodku pola, ide do żabki po zapasy większe... Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 14 października 2018 Opublikowano 14 października 2018 A dokladnie slynne trio GLS Goralski Linetty Szymanski. Szykuje sie wielki wieczor. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 14 października 2018 Opublikowano 14 października 2018 Nie zapominajmy o Recy. Zapowiada się n o w a j a k o ś ć Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 14 października 2018 Opublikowano 14 października 2018 To szykuje się kolejny wpiedol, tym razem od makaronów Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 14 października 2018 Opublikowano 14 października 2018 Dziś w radio słyszałem jak eksperci mówili, że jak przegramy to spadniemy do niższej dywizji, a tam już są średniaki. Czy przypadkiem tam nie jest nasze miejsce? Nie wiem skąd, takie przeświadczenie, że my jesteśmy jakąś elitą futbolową. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 14 października 2018 Opublikowano 14 października 2018 Witam państwa z forumowego studia i zapraszam na komentarze największych ekspertów w całym internecie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi