Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Jak wyjdziemy z Melekiem to na bank bedzie na 0.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
11 minut temu, Frostbite napisał:

Milik moze dostanie instrukcje od trenera zeby strzelal tylko po ziemi to szanse ze cos strzeli wzrosna. Jak bylaby formacja z trzema napastnikami - Lewandowskim, Milikiem i Piatkiem a wokol niej ulozony caly sklad to moglaby byc rewelacja

Jak sobie wyobrażam zrobienie w football managerze napadu piątek-milik-lewy i kliknięcie na nastawienie ofensywne, to widzę spokojne 2:0 w pizdę z mołdawią xd 

Zastanawia mnie 4-4-2 z Piątkiem i Lewym w napadzie. Taki trochę Real za czasów Raula i Morientesa, ale czasy z dwoma snajperami w jedenastce były tak dawno temu, że aż trudno mi sobie to wyobrazić. 

Opublikowano

Brzęczek potwierdził, że zagra Szczęsny "i jest to wybór na pierwsze półrocze". "Dla mnie obaj są numerem jeden". Ewidentnie Brzęczek nie czyta foruma i myśli, że w ogóle będzie pracować pół roku.

Co do reszty, powiedział, że rozważa 4-4-2 albo 4-2-3-1. Według "Przeglądu", prawdopodobne jest to pierwsze, z Klichem i Krychowiakiem na środku, Zielińskim i Grosickim na skrzydłach i najgorętszym pistoleiro świata na ławce.

Opublikowano

Brzęczek serio myśli, że jak nigdy nie ustawił Zielińskiego na skrzydle, to to wypali, bo w Napoli tak go ustawili ? Przecież w żadnym meczu tak nie graliśmy. Czemu mając niezłe pokolenie piłkarzy, nie postawi nikt w PZPN na sztab z zagranicy ?! Mam tylko nadzieje, że Piątek jest przewidziany na 30-35 minut, bo aż żal tego w jakiej jest formie nie wykorzystać. Nasza lewa strona będzie w defensywie miała ogromne dziury

Opublikowano

ten grosicki ja pier,doleeeeee xddd

Opublikowano

I jak tam Brzeczek? Zmalal, urus? Mam nadzieje ze po przerwie wejdzie friday i wyjasni sytuancje

Opublikowano

Kędziora jaka kupa w majtach, nieatakowany ale na wszelki wypadek dzida w kosmos :drwal:

Opublikowano

0-0 z najgroźniejszym rywalem w grupie nie pasuje? :[ 

Opublikowano

Krzysiu, czyń swoją powinność.

Opublikowano

Tradycyjne, w nogach turbo, w głowie slomo