Opublikowano 20 marca 20196 l 11 minut temu, Frostbite napisał: Milik moze dostanie instrukcje od trenera zeby strzelal tylko po ziemi to szanse ze cos strzeli wzrosna. Jak bylaby formacja z trzema napastnikami - Lewandowskim, Milikiem i Piatkiem a wokol niej ulozony caly sklad to moglaby byc rewelacja Jak sobie wyobrażam zrobienie w football managerze napadu piątek-milik-lewy i kliknięcie na nastawienie ofensywne, to widzę spokojne 2:0 w pizdę z mołdawią xd Zastanawia mnie 4-4-2 z Piątkiem i Lewym w napadzie. Taki trochę Real za czasów Raula i Morientesa, ale czasy z dwoma snajperami w jedenastce były tak dawno temu, że aż trudno mi sobie to wyobrazić.
Opublikowano 20 marca 20196 l Brzęczek potwierdził, że zagra Szczęsny "i jest to wybór na pierwsze półrocze". "Dla mnie obaj są numerem jeden". Ewidentnie Brzęczek nie czyta foruma i myśli, że w ogóle będzie pracować pół roku. Co do reszty, powiedział, że rozważa 4-4-2 albo 4-2-3-1. Według "Przeglądu", prawdopodobne jest to pierwsze, z Klichem i Krychowiakiem na środku, Zielińskim i Grosickim na skrzydłach i najgorętszym pistoleiro świata na ławce.
Opublikowano 21 marca 20196 l Brzęczek serio myśli, że jak nigdy nie ustawił Zielińskiego na skrzydle, to to wypali, bo w Napoli tak go ustawili ? Przecież w żadnym meczu tak nie graliśmy. Czemu mając niezłe pokolenie piłkarzy, nie postawi nikt w PZPN na sztab z zagranicy ?! Mam tylko nadzieje, że Piątek jest przewidziany na 30-35 minut, bo aż żal tego w jakiej jest formie nie wykorzystać. Nasza lewa strona będzie w defensywie miała ogromne dziury
Opublikowano 21 marca 20196 l Uwielbiam to nasze wycofywanie piłki z środka do obrońców . Takie to taktyczne i inteligentne
Opublikowano 21 marca 20196 l I jak tam Brzeczek? Zmalal, urus? Mam nadzieje ze po przerwie wejdzie friday i wyjasni sytuancje
Opublikowano 21 marca 20196 l Kędziora jaka kupa w majtach, nieatakowany ale na wszelki wypadek dzida w kosmos
Opublikowano 21 marca 20196 l Krychowiak, dlaczego mnie to nie dziwi . Ten to tylko łapami potrafi machać