Opublikowano 23 maja 20195 l mecz wygląda jak wygląda, bo i tak wygląda nasza liga, jest wolna, niedokładna, przypadkowa, taktyka jest traktowana po macoszemu... a i tak młodzi mają problem, żeby w niej grać. Ten mecz wygląda jakby nasi byli 3-4 lata młodsi. Kolumbia niewiele robi by ten mecz wygrać, po prostu jest mądrze ustawiona na boisku
Opublikowano 23 maja 20195 l 5 minut temu, ścierpła mi noga napisał: Ten mecz wygląda jakby nasi byli 3-4 lata młodsi Bardziej jakby to była reprezentacja kobieca
Opublikowano 23 maja 20195 l 2 minuty temu, Kosmos napisał: Football dwóch prędkości Lepiej bym chyba tego nie ujął. Według komentatora nasi są wyżsi a przegrywają głowy i są wolniejsi. Pressung Kolumbijczyków gubi nasza gre, gramy niedokładnie po ziemi i nie gramy lagi do przodu. Gdyby klasycznie nie bramkarz byłoby już 0:4 ....
Opublikowano 23 maja 20195 l No i z. Magiera na ławce to pierwsza ekipa by padalec grała . Winny trener
Opublikowano 23 maja 20195 l Ostatni moment dla chłaczków, żeby się zastanowili czy na pewno powinni zawodowo grać w piłkę.
Opublikowano 24 maja 20195 l No cóż, niby człowiek wiedział, ale jednak się łudził... Zagraliśmy kompromitująco, bez walki, bez żadnych umiejętności, bez niczego. Kolumbia się bawiła i generalnie przykro się na to patrzyło. Z Tahiti pewnie wygramy i podejrzewam, że to będzie na tyle, jeśli chodzi o jakiekolwiek zdobycze punktowe w tym turnieju. Szkoda, że na naszej ziemi były już organizowane trzy piłkarskie imprezy (Euro 2012, Euro U-21 i teraz MŚ U-20) i w żadnej z nich nasza kadra nie potrafiła przynieść kibicom jakiejkolwiek radości.
Opublikowano 24 maja 20195 l Najsmutniejsze jest to, że Ci grający zagranicą grali równie tragicznie, co Ci z polskiej ligi Lewandowski będzie musiał do 40 grać.
Opublikowano 24 maja 20195 l A te inne repry ktoś oglądał? Po nich też widać, że to tylko odpady z u21? Niby jadę na Japonia - Włochy i to chyba zły pomysł jest xd
Opublikowano 24 maja 20195 l Akurat mecz na który się wybierasz może być ciekawy, ja bym nie rezygnował
Opublikowano 24 maja 20195 l Jakby to było U14 to można wybaczyć, a tu dorosłe chłopiska i się okazuje, ze oni grać nie potrafią. Ja to się chyba za swego żywota dobrej drużyny nie doczekam.
Opublikowano 25 maja 20195 l Dziwią mnie glosy krytyki, w koncu gralismy z faworytem grypy .Bedzie tak jak w 74. W Niedziele wieszcze wynik 7:1 z Haiti. A co bylo dalej to juz doskonale wiecie. Edytowane 25 maja 20195 l przez Mędrzec poprawa
Opublikowano 26 maja 20195 l Serio ktoś będzie to oglądał jak w tym czasie jest finał MŚ w hokeju na lodzie? Nawet mi was nie żal Edytowane 26 maja 20195 l przez Yakubu