Opublikowano 10 czerwca 20195 l No ja nie widziałem, pewnie yebane antysemityzm by posądzili qwy żydowskie XD Edytowane 10 czerwca 20195 l przez Faka
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Piątunio jak ma dobrych partnerów i świetnego trenera na ławce, to strzela na zawołanie. Oby udało mu się latem odejść z Milanu
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 1 minutę temu, Faka napisał: No ja nie widziałem, pewnie yebane antysemityzm by posądzili qwy żydowskie XD o jezu zamknij mordę pajacu, ty chyba oddychasz wieczną frustracją
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Pis u władzy i od razu Izrael na kolanach. Plan Jarosława zaczyna wchodzić w finalną fazę
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Od jutra w gazetach reprezentacja znow na poziomie euro 2016 a Macedonia wypadkiem przy pracy.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l https://giant.gfycat.com/ImaginativeDirectIlladopsis.webm Bramka Pio jak coś.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Nie było pistoletów ? Czyżby bal się że jakaś gwiazda TVN oskarży go ze strzela do Żydów
Opublikowano 10 czerwca 20195 l no coś Brzęczek chyba ich lepiej ustawił bo nagle zaczeli sobie wychodzić na pozycję i celnie do siebie podawać, chyba suwaki inaczej poustawiał
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Tutaj to Zieliński nieźle imponuje, a wiadomo jakie wcześniej mecze robił, raz dobrze, raz źle.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 1 minutę temu, szejdj napisał: no coś Brzęczek chyba ich lepiej ustawił bo nagle zaczeli sobie wychodzić na pozycję i celnie do siebie podawać, chyba suwaki inaczej poustawiał Pewnie oglądał WESZŁO i spisał wszystko na kartce