Opublikowano 10 czerwca 20195 l 3 minuty temu, kanabis napisał: Jezu wyje.bac w koncu tego grosika z kadry. Ani mi sie wazcie.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Oczami wyobraźni widzę reklamę playa, w której Grosicki podchodzi do lady i pyta czy są jakieś dopalacze
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Czyli to na takie sytuacje jest trzymany grosik w kadrze. Ok moze byc
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 9 minut temu, kanabis napisał: Jezu wyje.bac w koncu tego grosika z kadry. Co tam krzyczysz ?!
Opublikowano 10 czerwca 20195 l XD No jak sie posle pare chu.jow na grosika to i wezmie sie do roboty
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Nie pamiętam już kiedy po raz ostatni mi się dobrze patrzylo na naszą kadrę
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Szybko poszło, myślałem że będzie do 90 minuty wynik na styku, a tu już mecz ustawiony.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Oho, teraz to Izrael potrafi grac w pilka wiec pokonujemy SILNEGO PRZECIWNIKA xD Jezu ten kometarz na tvp do zaorania.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Teraz, Sep napisał: Szybko poszło, myślałem że będzie do 90 minuty wynik na styku, a tu już mecz ustawiony. No co ty ciśniemy dalej
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Czyli co? To chyba mozna juz znowu oficjalnie. Jestesmy jednym z faworytow euro