Opublikowano 22 czerwca 20195 l Zamiast jechać popatrzeć na fajerwerki podczas wiankòw krakowskich to wybrałem tą katorgę
Opublikowano 22 czerwca 20195 l To nie jest jakieś wielkie rozczarowanie,albo niespodzianka, Ogladamy pilke nozna, wiemy co to sa młodzi Hiszpanie, co to sa młodzi Włosi itd. I doskonale wiemy, ze w pojedynczych spotkaniach , owszem , możesz ich pokonać super defensywa, organizacja gry , itd. Ale niestety na 97/100 meczy dostaniesz porostu okrutny w(pipi) bo to nie jest twój poziom. I to niestety jest kolejny przyklad ,ze w nastepnych 10-ciu latach bedziemy poprosu w dupie europy Roznica umiejetnosci , jest poprostu wiecej niz widoczna. ROzgrywanie pilki , stwarzanie sytuacji, szanowanie pilki , technika, pozycja wszystko. Jak ktos oglada te mecze, to widzi roznice klasy. To samo bylo z Włochami. Ich porazka nie zmienila faktu ze poprostu byli duzo lepsi niz my. I poprostu maja duzo duzo wiecej umiejetnosci.
Opublikowano 23 czerwca 20195 l 10 godzin temu, Welna napisał: I to niestety jest kolejny przyklad ,ze w nastepnych 10-ciu latach bedziemy poprosu w dupie europy No już niekoniecznie, bo jednak reprezentacja seniorów to raczej taka zlepka ludzi, przeważnie z zagranicznych klubów. Oni siłą rzeczy dzielą się wiedzą, którą stamtąd wynoszą. Przecież nasza obecna reprezentacja nie wyrosła na sukcesie młodzików. Nie byłbym pesymistą, acz oczywiście dostrzegam różnice w podejściu i systematyczności, na wielką korzyść zagranicznych potęg. Przez co musimy liczyć raczej na indywidualny geniusz, którego weźmie zagraniczny klub i nauczy czegoś więcej...
Opublikowano 23 czerwca 20195 l jak to tam Borek mówił: Bielik na już do pierwszego składu w pierwszej reprezentacji... no chyba jeszcze nie, może jak zacznie grać w jakimś klubie z pierwszej ligi w danych kraju. No 2x się udało wygrać z mocniejszymi piłkarsko, 1x nie. Tym razem zabrakło wszystkiego, siły, szczęścia, taktyki, umiejętności.
Opublikowano 5 września 20195 l E w ogóle to Polska wraca dzisiaj do grania o stawkę. Jakby ktoś zapomniał (ja zapomniałem), to Polska jest w zupełnie komfortowej sytuacji z kompletem punktów w chyba najnudniejszej grupie ze wszystkich i wydaje się niemożliwe już teraz, żeby nie awansowała na Euro, mimo że nie ma jeszcze półmetka. Wojciech Szczęsny powiedział słynne zdania: "najlepszy bramkarz na świecie siedział u mnie na ławce w Romie, a najlepszy bramkarz w historii jest rezerwowym w Juventusie. Podsumowując, wychodzi na to, że jestem najlepszy na świecie i najlepszy w historii" (...) "jeśli Fabiański posadzi mnie na ławie, to pomyśli, że jest najlepszy w historii". Teraz już wiemy, że pewnie tak pomyśli. Brzęczek potwierdził, że Fabiański będzie bronił w kadrze w meczach jesiennych. Po udanym 4-0 z Izraelem, raczej Brzęczek nie zamierza zmieniać ustawienia z tamtego meczu. Trenowane jest 4-4-2, z Piątkiem i Lewandowskim. Zmieni się chyba tylko kontuzjowany Glik, którego zastąpić powinien Pazdan. Wielokrotnie komentowany Grzegorz Krychowiak ma teraz 29 lat, wygląda jak drwal i na tle niektórych rywali w Rosji wymiata jak jakiś Zidane. Drybling, podania na 50 metrów, rajdy... Może wystarczyło pójść do śmieszniejszej ligi, by znowu się odnaleźć. Jest jednym z wyróżniających się na boisku, no i walnął już kilka ciekawych goli w tym sezonie. Ten strzał lewą nogą to lekki szok, toż to gol roku: Ale i tak mój ulubieniec to ta PETARDA ZZA POLA KARNEGO PO RAJDZIE PRZEZ PÓŁ BOISKA Z POTRÓJNĄ SZMATĄ (nogi, ręce, nogi). Coś niesamowitego. Strzał kompletnie nie do obrony. Oglądałem ten gol chyba sto razy, aż do momentu jak bramkarz krzyczy "Bljać!!!", to jest za dobre. Edytowane 6 września 20195 l przez ogqozo
Opublikowano 6 września 20195 l zawsze mam obawy, gdy nasza reprezentacja jest faworytem, ma na koncie sporo punktów w jakiejkolwiek dyscyplinie. Wtedy przychodzą mecze, które chcą wygrywać na stojąco i oby nie przytrafiło się to jutro. Ogólnie zapowiada się fajny dzień dla kibica sportu: Koszykówka, siatkówka piłka nożna edit: a jednak siatka dopiero jutro, ech. Edytowane 6 września 20195 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 6 września 20195 l Lewandowski wrócił do starych nawyków , rzucać się na murawę jakby mu łeb urwało .
Opublikowano 6 września 20195 l No, juz myslalem ze caly narod sie na basket przerzucil xd zielinski super poziom poki co, taki nie za wysoki
Opublikowano 6 września 20195 l Zamiast grać w Gears oglądam tych patalachow Brzdęczka Czy oni chociaż raz nie mogą przytrzymać tej piłki tylko za każdym robić wrzutke pod pole karne?
Opublikowano 6 września 20195 l I znów Pazdan kiedy ludzie zrozumieją że ten gościu już nie powinien mieć miejsca w kadrze. Na szczęście jest Fabiański