Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ano ;/

Ale to w końcu jakieśtam jego marzenie [bo na fuchę w bundeslidze, to on raczej szans nie ma].

• Odpowiedzi 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Leo Benhaker to nie Dżepetto, drewna nie ożywi. Co oni odpier....li w Mariborze to jakaś parodia, jakby ten mecz oddali bez żadnej walki to wyglądało jak ten cyrk oglądałem ale teraz to sie nie liczy, teraz tylko przygotowania do EURO 2012. A tak poaz tym to ja bym stawiał na Smude i nikogo innego. TYLKO SMUDA! :D

Edytowane przez Merson
  • Minusik 1
Opublikowano

W sumie powinni zacząć się ze słoweńcami bić - ostro i kontuzjować, wywalczyć cztery kartki czerwone i na to samo by wyszło, a chociaż fajnie by się oglądało i duma by rozrywała serca. W końcu prawie jak wojna by to wyglądało.

Opublikowano (edytowane)

Ile prawdy jest w tym że Lato i Majewski to dobrzy kumple z jakiejś tam szkoły?

Wątpię, Lato jest starszy od Majewskiego o 6 lat (choć w sumie Grzesiu mógł kiblować ;)), ich koneksje opierają się raczej na wspólnej grze w Reprezentacji.

Edytowane przez stoodio
Opublikowano

Do PZPN wpłynęło zgłoszenie byłego mistrza świata Lothara Matthaeusa, który chciałby pracować z polską kadrą - dowiedział się Sport.pl. Związek mówi "nie". Przyszła też oferta innej sławy - o wiele atrakcyjniejszej od Niemca.

sport.pl

więcej tutaj

Opublikowano

Ktoś CHCE z nami pracować? Ej, no kurcze więc pewnie oni myślą, że mamy potencjał jednak... Niech no (pipi)a ten Lato nie będzie takim głąbem i przyjmie jakiegoś z zagramanicy!

Opublikowano

Ja dzisiaj się dowiedziałem o akcji "koniecpzpn", kto jest zainteresowany niech wpisze sobie na google. Mi osobiście inicjatywa się podoba, bo to co się dzieje w polskiej piłce już przestało być śmieszne.

Według gazety, jednym z głównych przeciwników zatrudnienia "Franza" jest Antoni Piechniczek. - Nie będzie mu po drodze ze Smudą. Trener Zagłębia Lubin nie dałby sobie w kaszę dmuchać, a ludzie z PZPN nie mają zamiaru się z nikim użerać, tak jak ostatnio z Beenhakkerem. Wolą wygodnego kandydata, którego łatwo da się postawić do pionu, podatnego na ich sugestie. Dlatego będą ciągnąć za uszy Majewskiego - powiedział w Fakcie anonimowo jeden z działaczy.
Opublikowano

http://www.koniecpzpn.pl/

Lud przemówił ;]

Ja dzisiaj się dowiedziałem o akcji "koniecpzpn", kto jest zainteresowany niech wpisze sobie na google. Mi osobiście inicjatywa się podoba, bo to co się dzieje w polskiej piłce już przestało być śmieszne.

JEST JESZCZE KONIECPZPN.PL!

Bosz, weźcie poczytajcie inne tematy i posty chociaż z ich ostatnich stron. : (

Poza tym to nie jest temat do tego, bo to o meczach i ogólnie dyskusja się przeniosła do tematu odpowiedniego czyli o reprze ogólnie.

A on topic to:

Polska wygra te dwa mecze i jeszcze się fuksem dostaniemy na "miszczostwa" z Majewskim by znowu się upokorzyć. : )

...not!

Opublikowano

Żyd to powinien być szefem PZPN by zarabiać dlań hajs, ale trenować? Jednego możemy być pewni, że szybko się reprezentanci wzbogacą bo dostaną dobrą szkołę jak zdobywać kasę - ba! Może zaczną grać w takich klubach jak Real czy Barca? Bo przecież pewnie podstaw marketingu ich też nauczy! ; )

A tak serio to wydaję się być dobrym kandydatem.

Ale i tak uważam, że lepszym byłby prezesem. A nawet prezydentem naszego kraju (załatał by nam dziurę budżetową w ciągu roku, oni to mają we krwi).

I nie mówcie, że jak ktoś z Izraela to nie musi być Żydem! Bo to nie prawda jest!

;)

Opublikowano

Jak donosi wybiórcza , znamy kolejne dwa nazwiska zagranicznych szkoleniowców ,którzy chcą objąć stanowisko selekcjonera reprezentacji.

Są to Javier Clemente i Javier Aquirre.

clemente_3.jpg

Javier Clemente ostatnio pracował w pierwszoligowej Murcii, w eliminacjach Euro 2008 prowadził reprezentację Serbii, która dwa razy zremisowała z Polską. Na ME nie pojechała i Hiszpan został zwolniony. Ostatnim sukcesem w jego karierze jest mistrzostwo z Athletic Bilbao zdobyte 25 lat temu.

javier-aguirre.jpg

Javier Aguirre, który kilka miesięcy temu przejął po Svenie-Goranie Erikssonie reprezentację Meksyku. Miał ratować drużynę, która traciła szanse awansu na mundial. Na razie spisuje się świetnie - z 13 meczów Meksyk przegrał tylko jedno, po drodze wygrał Złoty Puchar CONCACAF, zapewnił sobie udział w barażach o MŚ, a do bezpośredniego awansu potrzebuje zwycięstwa w spotkaniu z przedostatnim w grupie Salwadorem. Wcześniej Aguirre przez trzy lata prowadził Atletico Madryt. Zajął czwarte miejsce w lidze, najwyższe od 1996 r., gdy zespół z Madrytu zdobywał mistrzostwo. Grał też z klubem w Lidze Mistrzów.

Ten drugi wydaje się być ciekawym kandydatem.

Opublikowano (edytowane)

Ten pierwszy wydaje się byc nieciekawym kandydatem . Ten drugi jest za dobry dla nas i to aż dziwne że chce prowadzić biało czerwonych .

Edytowane przez zajman
Opublikowano

"Stefan Majewski został selekcjonerem piłkarskiej reprezentacji Polski. Polski Związek Piłki Nożnej ogłosił, że obecny trener kadry U-23 będzie prowadzić seniorską drużynę w dwóch najbliższych meczach eliminacji mistrzostw świata."

Taaaa, jest szansa, że oba mecze dostaną ostro w dupsko i Majewski od razu poleci :D

Opublikowano

Wydaje mi się , że nawet jak znowu na zgrupowaniu kadry sobie pochleją i oba mecze obskoczą, to i tak Majewski zostanie przez dłuższy czas na posadce.

Opublikowano

Jak nigdy będę marzył o tym, żeby Polacy zagrali średnio fajnie, bo Majewskiego na ławce nie zdzierżę. Z tego co czytam w necie to proponowali posadkę i Piechniczkowi, i Engelowi... Zgroza, panowie, zgroza...

Opublikowano

wydaję mi się, że nie ma szans żeby jakiś dziad w stylu majewski, engel czy piechniczek był trenerem dłużej niż kilka miesięcy.

jest sponsor, który ma swoje wymagania i myślę, że z Polaków to tylko w grę wchodzi trójka: Skorża, Kasperczak, Smuda.

żaden zagraniczny trener nie wytrzyma u nas całego okresu do euro, więc może lepiej żeby teraz wzięli np Franka czy Henia, a na ostatni rok kogoś z klasą, bo nie wiem po co płacić grube miliony w okresie gdzie nie będziemy przez 2.5 roku grali o pkt.

ciekawe jak podejdzie nowy trener do selekcji, majewski już zapowiedział, że rewolucji nie będzie, ale jak odpadniemy to chyba będą musieli coś zmienić.

kilku starszych powinni zostawić. tych co grają w klubach np: Żewłakow, Lewandowski czy nawet (o zgrozo) Kosowski.