Opublikowano 31 marca 20214 l Ciężko się to ogląda, ale teraz 0:1 w plecy i nasi wreszcie muszą zacząć atakować, wiec jednak będzie meczycho. xd Edytowane 31 marca 20214 l przez Kmiot
Opublikowano 31 marca 20214 l Dobrze, że czasem można posłuchać Szpakowskiego i przypomnieć sobie jaki to jest debil xd
Opublikowano 31 marca 20214 l Helik juz chyba out po tym meczu, przynajmniej mam taka nadzieje. Bramka i tak wisiala w powietrzu
Opublikowano 31 marca 20214 l W dniu 31.03.2021 o 19:06, Yakubu napisał(a): Dobrze, że czasem można posłuchać Szpakowskiego i przypomnieć sobie jaki to jest debil xd Powinienes propsowac, pewnie duzo dzis uslyszymy o gladiatorze Lewandowskim.
Opublikowano 31 marca 20214 l Cholera, niech w koncu ta potezna Moskwa cos pokaze. Rybus i Krychowiak narazie slabo Edytowane 31 marca 20214 l przez Sven Froost
Opublikowano 31 marca 20214 l btw. oglądam online na tvp sport. Dwa miliardy rocznie, a te tępaki nawet 1080p nie potrafią ogarnąć xd Chuj ci w dziąsło Kurski.
Opublikowano 31 marca 20214 l Sterling jak jedzie naszych prawym analogiem, zaraz kolejny karny będzie
Opublikowano 31 marca 20214 l Ja ogladam normalnie w tv, dwa miliardy rocznie, a te tepaki nie potrafia Szpakowskiego ogarnac Ale Sterling rucha niemilosiernie nasza obrone bez pytania. Od nastepnej kolejki na swiecie beda kleczec za Glika, Helika i Bednarka
Opublikowano 31 marca 20214 l Ogólnie dobrze kminie, ze mieliśmy grac z kontry bez skrzydlowych z wahadlowymi, co zaliczaja asyste raz na 20 meczów? Wiadomo ogólnie Sousa top
Opublikowano 31 marca 20214 l Ladnie szczesny nam dupe uratowal. Troche to wyglada jak odroczony wyrok. Kwestia czasu. No ale przynajmniej nie kleknelismy na poczatku
Opublikowano 31 marca 20214 l W dniu 31.03.2021 o 19:22, dee napisał(a): "Staramy się wrócić do gry" Niezły wariat ten Szpaku. Nie bylo mnie 15min i mu uwierzylem