Opublikowano 31 marca 20214 l 2 minutes ago, Plugawy said: i kto tam wygrywa? Nie mam telewizji i nie obejrzę meczu Polacy wygrali już, bo nie klekneli przed meczem
Opublikowano 31 marca 20214 l Tak jak z wytesknieniem czekam zawsze tych marcowych meczy tak powiem wam, ze dzis juz mam dosc tej druzyny.
Opublikowano 31 marca 20214 l Ale nędza...nic nie grajom. Najlepsze momenty z pierwszej połowy to mem schabka i sędzia w nim.
Opublikowano 31 marca 20214 l Gramy gorzej niż Andora z nami. Zero zaskoczenia. A będzie tylko gorzej jak "starzy" odejdą. Wychowankowie pierwszych rund elimacji ligi europy czy tam mistrzów to troszkę nie ta liga.
Opublikowano 31 marca 20214 l Ja ogladam przez Hulu na ESPN bo nawet mi nie dziala normalnie na TVP Sport, nie moge odpalic meczu bo pewnie serwer przeciazony w dodatku jakosc slaba. Niemcy przegrywaja do przerwy z Macedonia a Wy piszecie ze u nas slabo xDD
Opublikowano 31 marca 20214 l Dawaj Sousa po przerwie Jóźwiaka, Płachete. Wyjeb te drewna pokroju Helika. Co masz do stracenia.
Opublikowano 31 marca 20214 l 5 minutes ago, Czoperrr said: Nic nie grają ale nie ma źle, Niemcy przegrywają z Macedonią Północną. A jak Niemcy przegrywają to od razu somsiad lepiej na duszy
Opublikowano 31 marca 20214 l różnica jest taka, że niemcy w drugiej połowie mogą strzelić dwie bramki, a dla kopaczy mecz skończył się w 19. minucie
Opublikowano 31 marca 20214 l Zmienilem jednak na TVP, na ESPN jest zbyt duza zenada sluchac komentatorow w tym meczu xD Nasz snajper Milik na boisku
Opublikowano 31 marca 20214 l 10 minutes ago, Bartg said: A jak Niemcy przegrywają to od razu somsiad lepiej na duszy Jestem volksdojczem więc cierpię dziś podwójnie.
Opublikowano 31 marca 20214 l No ale tak szczerze to anglia za wiele tez nie pokazala w pierwszej polowie. Spodziewalem sie ze bedzie deklasacja raczej jak wtedy przy 2:0 z wlochami a tutaj no sa lepsi ale to nie jakis poziom niebotyczny. Ale my jak to my, jak rywalowi nie wychodzi to trzeba sprokurowac jakis zjebany karny Czy Glik wlasnie strzelal z 60 metra?
Opublikowano 31 marca 20214 l Anglia nie musi gonić rekordu Gerda Müllera więc wywalone jajca, liczą się punkty