Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie jest nasza ostateczna bron Kamil Grosicki. Mam nadzieje ze sie juz rozgrzewa,

Tylko nie za mocno zeby staminy starczylo 

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

GLORIA VICTIS FOOTBALL IS COMMING HOME OFFICE

Opublikowano

Oczywiście w akcje był zamieszany Melek próbujący blokować jakąś kurwa capoeirą xd

Opublikowano

A zaczelo sie od Glika :reggie:

Opublikowano

Ale trzeba przyznac ze mozna na naszych liczyc zawsze jesli chodzi o NIE sprawienie niespodzianki

Opublikowano
Teraz, Gregorius napisał:

Niemcy - Macedonia 1:2:D (85m)

Jedyny pozytyw meczu Anglia-Polska

Opublikowano

Wynik jak najbardziej sprawiedliwy, z taką grą nie zasłużyliśmy nawet na remis.

Opublikowano

No niby czlowiek wiedziol

Mam tylko nadzieje ze o tej zwycieskiej porazce nie bedzie sie u nas pierdolilo przez nastepne 50 lat jak po zwycieskim remisie

Opublikowano

Katastrofy nie było,  zabrakło umiejętności ale nie walki. Grając tak w Budapeszcie zdobyliby pełną pulę. Zieliński wypierdalaj.

Opublikowano

Augustyniak debiut pechowy albo totalny przypal a Reca pieknie zakonczyl mecz. Napisze o meczu tyle, w koncu zauwazylem potencjal w kadrze a wstydu nie bylo. 

Opublikowano

Ok w drugiej połowie coś tam nawet próbowali skleić choć miałem wrażenie że Anglikom też się średnio chciało biegać. Lewy bo coś tam z przodu pewnie wbił :)

Opublikowano

Dobra ale to nie liga narodów, po 3 meczach mamy 4 pkty i jesteśmy za Wegrami i Albania :reggie: