Opublikowano 31 marca 20214 l Gdzie jest nasza ostateczna bron Kamil Grosicki. Mam nadzieje ze sie juz rozgrzewa, Tylko nie za mocno zeby staminy starczylo
Opublikowano 31 marca 20214 l Oczywiście w akcje był zamieszany Melek próbujący blokować jakąś kurwa capoeirą xd
Opublikowano 31 marca 20214 l Ale trzeba przyznac ze mozna na naszych liczyc zawsze jesli chodzi o NIE sprawienie niespodzianki
Opublikowano 31 marca 20214 l Teraz, Gregorius napisał: Niemcy - Macedonia 1:2 (85m) Jedyny pozytyw meczu Anglia-Polska
Opublikowano 31 marca 20214 l Wynik jak najbardziej sprawiedliwy, z taką grą nie zasłużyliśmy nawet na remis.
Opublikowano 31 marca 20214 l Ostatnia akcja, Reca zamiast na chaos podaje niecelnie do tyłu , kurtyna
Opublikowano 31 marca 20214 l No niby czlowiek wiedziol Mam tylko nadzieje ze o tej zwycieskiej porazce nie bedzie sie u nas pierdolilo przez nastepne 50 lat jak po zwycieskim remisie
Opublikowano 31 marca 20214 l Katastrofy nie było, zabrakło umiejętności ale nie walki. Grając tak w Budapeszcie zdobyliby pełną pulę. Zieliński wypierdalaj.
Opublikowano 31 marca 20214 l Augustyniak debiut pechowy albo totalny przypal a Reca pieknie zakonczyl mecz. Napisze o meczu tyle, w koncu zauwazylem potencjal w kadrze a wstydu nie bylo.
Opublikowano 31 marca 20214 l Ok w drugiej połowie coś tam nawet próbowali skleić choć miałem wrażenie że Anglikom też się średnio chciało biegać. Lewy bo coś tam z przodu pewnie wbił
Opublikowano 31 marca 20214 l Dobra ale to nie liga narodów, po 3 meczach mamy 4 pkty i jesteśmy za Wegrami i Albania