Cedric 1 313 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 10 minut temu, schabek napisał: Cieszy mnie brak turbodebila, dziwi brak Szymanskiego. A w tym Kozlowskim ewidentnie po prostu Sousa sie zakochal chyba. Te wszystkie Plachety, Swierczoki czy Piatowskie nikogo, i tak nie powachaja murawy, realna szanse na granie ma moze 15 kopaczy Akurat Piątkowski to może w pierwszym składzie wyjść. A Płachetę jako zmiennika to widzę bardziej niż Frankowskiego. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 maja 2021 Opublikowano 17 maja 2021 7 minut temu, golab napisał: linetty wrócił do kadry to może pogra za plecami zielinskiego wraz z krychowiakiem po co aż czterech bramkarzy? na wypadek, że szczęsny znowu złapie czerwo w pierwszym meczu? Majecki nie jedzie na euro tylko na zgrupowanie 1 minutę temu, Cedric napisał: Akurat Piątkowski to może w pierwszym składzie wyjść. A Płachetę jako zmiennika to widzę bardziej niż Frankowskiego. Nie wiem jakie bedzie ustawienie, imo jedynie przy 3 z tylu ma jakies szanse ale ja go tam widze jako ostatni wybor na srodek. Plachete tez srednio widze, na wahadlo/skrzydlo moze wejsc zawsze Puchacz czy Rybus. Jedyny pewniak na skrzydlo to Jozwiak. No ale zobaczymy co Sousa wymysli, juz samo powolanie Kozlowskiego to dla mnie niezla fantazja wiec moze i Piatkowski z Placheta w pierwszym xd Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 18 maja 2021 Opublikowano 18 maja 2021 Powołania bez większych zaskoczeń, może jedynie szkoda Szymańskiego, choć z drugiej strony w kadrze też niczego wielkiego nie pokazywał. Brak Grosickiego zrozumiały, jego wyjazd za taki sezon byłby plaskaczem w twarz dla pozostałych. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 21 maja 2021 Opublikowano 21 maja 2021 Ciekawe jest to ze bedzie duzo bylych pilkarzy Lecha Poznan, moze Sousa to jakos wykorzysta. W dodatku moze jakos ogarnie nasza trojke napadziorow, jakos ich poustawia na boisku albo zmieni im zadania Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Kacper Przybyłko strzela jak szalony i może jako zmiennik by się sprawdził. Na tego Kownackiego patrzeć nie mogę a czy świderski to taki kozak? No nie wiem. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 24 maja 2021 Opublikowano 24 maja 2021 Kownacki to skończy jak talenty Furman i Wolski czy inny Żyro, Jach w polskiej ektraklapie przykładów można wymieniać dużo.…. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 25 maja 2021 Opublikowano 25 maja 2021 Wychodzi na to, że najbardziej popularnym piłkarzem w Polsce jest Grosicki - co chwila kolejni piłkarze czy inne Borki wypowiadają się w tym samym tonie. Dzisiaj Sławek "0.5" Peszko Quote Sławomir Peszko: – Ja byłbym za tym, żeby Kamil jechał. Dlatego, że wiem, jak jest w drużynie, w szatni przed meczem. „Grosik” potrafi coś powiedzieć motywacyjnego zaraz po „Lewym”, po meczu tak samo. Ale jeżeli to nie jest potrzebne trenerowi, trzeba mu zaufać. Bierze za to odpowiedzialność, a za niego prezes Boniek. Pamiętamy, w jakich okolicznościach zmienił selekcjonera. Chociaż i tak najdalej pojechał Mati B. - że nikt Grosickiemu nie przekazał jak ma trenować, żeby być gotowym na ew. powołanie awaryjne!!! A, że nikt mu nic nie przekazał, to Grosik poleciał z Borucem na wakacje do Dubaju Tam na pewno będzie gotowy. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 25 maja 2021 Opublikowano 25 maja 2021 Grosicki to parodia i bezczelny roszczeniowiec. Zero grania i jeszcze pretensje ma. Gdyby zmienił klub to pewnie byłoby inaczej no ale się nie chciało. Ciekawe czy podobna dramat dramat Ramos w espani. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 25 maja 2021 Opublikowano 25 maja 2021 6 godzin temu, Bartg napisał: Wychodzi na to, że najbardziej popularnym piłkarzem w Polsce jest Grosicki - co chwila kolejni piłkarze czy inne Borki wypowiadają się w tym samym tonie. Dzisiaj Sławek "0.5" Peszko Chociaż i tak najdalej pojechał Mati B. - że nikt Grosickiemu nie przekazał jak ma trenować, żeby być gotowym na ew. powołanie awaryjne!!! A, że nikt mu nic nie przekazał, to Grosik poleciał z Borucem na wakacje do Dubaju Tam na pewno będzie gotowy. Skoro wziął ze sobą bramkarza, to najwidoczniej ma zamiar potrenować strzały na bramkę Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 25 maja 2021 Opublikowano 25 maja 2021 (edytowane) Strzaly i to kilka w jednym rzedzie po kolei co najwyzej Edytowane 25 maja 2021 przez Sven Froost Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 26 maja 2021 Opublikowano 26 maja 2021 Jaki jest kierunkowy do Dubaju? Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 26 maja 2021 Opublikowano 26 maja 2021 Jeszcze bedzie tak ze na murawie bedzie tylko jeden napastnik Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 Dzisiaj meczyk z Rosją, nawet nie wiedziałem. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 Ale bieda no dobrze, niech zostawi armaty na mecz z Islandia bo pierwszy raz od dawna rusze dupe na repre Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 i pięknie, bij bolszewika ! 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 Fabianski to ten bramkarz Górnika Łęczna? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 Czy to juz moment zeby wpuscic Roberta Lewandowskiego? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 Widzialem kazdy mecz Puchacza w tym sezonie. Brac go na euro to naprawde trzeba miec niezla fantazje Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 7 minutes ago, schabek said: Widzialem kazdy mecz Puchacza w tym sezonie. Brac go na euro to naprawde trzeba miec niezla fantazje Jeszcze Borek minute przed golem fantazjowal, ze przy kontuzji Rybusa to szansa dla Puchacza na lewą obrone xD Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 1 czerwca 2021 Opublikowano 1 czerwca 2021 Słabiutko. Przy takiej grze gol dla Rosji to tylko kwestia czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi