Opublikowano 15 listopada 20213 l ale padaka ja pierdole, lepiej zeby oni sie na ten mundial nie zalapali bo z taka gra znowu bedzie kompromitacja w grupie, dobrze ze baraze dwuetapowe to bedzie wpierdol jeszcze tej jesieni i zrobi sie miejsce jakiejs normalnej druzynie
Opublikowano 15 listopada 20213 l To zbliżenie na bezzębnego Janusza na trybunach Dawidowicz nie ogarnął, że przed podwyższeniem najpierw musi być touchdown.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Dobrze ze w barazach juz na nich nie trafimy. I na slowacje tez nie.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Ale nam zrobili z dupy wiatrak Edytowane 15 listopada 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 15 listopada 20213 l Za każdym razem piszę tutaj, że to zgraja nieudaczników i za każdy razem jestem jebany, że nie wspieram chłopaków. Dzisiaj dają kolejny popis i argument za tym by ich nie wspierać.
Opublikowano 15 listopada 20213 l 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Za każdym razem piszę tutaj, że to zgraja nieudaczników i za każdy razem jestem jebany, że nie wspieram chłopaków. Dzisiaj dają kolejny popis i argument za tym by ich nie wspierać. Mozesz spac spokojnie, Rozi chyba na urlopie.
Opublikowano 15 listopada 20213 l 6 minut temu, Mejm napisał: Ale wegrzy dzisiaj tez w rezerwowym skladzie, prawda? Prawda? w telewizorze powiedzieli, że brakowało im 6 podstawowych piłkarzy