Opublikowano 2 lutego 20223 l Wyglada juz jak Peszko jr. tylko prosze, powiedzcie mi ze to nie jego konto bo to przegiecie https://instagram.com/kozi_6?utm_medium=copy_link
Opublikowano 28 lutego 20223 l Gdyby ktos nie sledzil obecnych wydarzen to mecz z Rosja zostal odwolany
Opublikowano 28 lutego 20223 l Nie odwołali meczu, tylko zawiesili reprezentację Rosji i rosyjskie kluby z FIFA i UEFA. Bo wiesz... rosyjskie wojsko morduje Ukraińców. Pytanie jest czy dadzą nam walkower czy dolosują następnego przeciwnika z eliminacji. Edytowane 28 lutego 20223 l przez Shankor
Opublikowano 28 lutego 20223 l Chciałem trochę podpuścić przepalony mózg frostiego działający na internet explorerze poznawczym świat. Nie no, walkower to tam bylaby lipa. Powinno dać kolejną drużynę, która była po Rosji w eliminacjach i jedziemy. W sensie, z barażami jedziemy, bo na mundial to pewnie nie.
Opublikowano 1 marca 20223 l Teoretycznie Rosja przegra walkowerem wszystkie meczew grupie i następna drużyna z tabeli wejdzie (Słowacja?), ale jakby pewnie to najmniej ważne.
Opublikowano 3 marca 20223 l Cytat - FIFA nie rozważa innego scenariusza niż wolny los dla reprezentacji Polski w barażach o mistrzostwa świata - informuje portal "Meczyki.pl". A to oznacza, że najprawdopodobniej zagramy od razu w finale. Ze zwycięzcą meczu Szwecja - Czechy No ciekawe czy by sobie ogarneli jakis towarzyski meczyk i zobaczylibysmy co Czesiek da rade ogarnac.
Opublikowano 3 marca 20223 l Tymczasem Matty Cash laduje bardzo ladna bramke, taki prawy obronca nam sie przyda. Pierwsza akcja z filmiku:
Opublikowano 7 marca 20223 l to kurwa jebana łysa z fifa Jakby tak zarządzili, ni chuja bym na naszym miejscu nie poleciał nawet na neutralny teren grać
Opublikowano 7 marca 20223 l No tak, oni jakieś tam zapowiadali sankcje na rusków, a ostatecznie nic do PZPN nie wpłynęło podobno.
Opublikowano 8 marca 20223 l No całe szczęście, bo już myślałem, że Fifa będzie się motać i serio przesunie ten mecz. Przydałoby się jakiś sparing zagrać przed decydującym spotkaniem.
Opublikowano 10 marca 20223 l Jasne ze jest, widziales ostatnio forme Piatka i Milika? Nie wspominajac o Lewandowskim
Opublikowano 10 marca 20223 l Tak to cieszy, ale jednocześnie pamiętajmy, że nasi z ligi kacapów nie grają i nie zagrają ani minuty do barażu.
Opublikowano 11 marca 20223 l 16 hours ago, Sven Froost said: Moze to i dobrze ze nie zagra Krychowiak? Z jednej strony tak, ale z drugiej jak gramy mecz bez niego i wchodzi za niego jakiś nie wiem Linetty, Klich, Góralski to się okazuje, że jednak ten Krycha nie taki zły. Bardziej szkoda Sebastiana Szymańskiego.