Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Argentyna Arabia Saudyjska Meksyk Polska No i jak tam Panowie? Pompujemy balonik?
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Człowieku, jest temat o mundialu. Tam już mamy wszystko rozpracowane.
Opublikowano 2 kwietnia 20223 l 22 godziny temu, _D23 napisał: Angole jak zwykle najsłabszą grupę losują. A my ostatnie 4 imprezy to same grupy smierci xD
Opublikowano 17 maja 20222 l Pestka, Pestką ale kto to ten Kiwior? I ja się pytam ( dla beki ), dlaczego nie ma powołania dla Karola Angielskiego?!
Opublikowano 20 maja 20222 l Gabriel Slonina ostatecznie wybiera jednak reprezentację USA. Decyzja moim zdaniem zrozumiała i ładnie PR-owo wyjaśniona.
Opublikowano 21 maja 20222 l Też bym wybrał kadrę, w której się nie pije Tyskie w szatni i nie pisze twittów o wódzie
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Wczoraj słyszałem, że 'wychodzimy najmocniejszym składem, ale nie zabraknie niespodzianek'.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Z całej wypowiedzi wynika, że ma wyjść w miarę podstawowa jedenastka, ale szybko nastąpi 5 zmian, w tym na nowych graczy. Z tego co słyszę to plan Michniewicza jest taki, żeby pokonać Walię (jako zdecydowanie największa szansa na utrzymanie), a potem na treningach oglądać graczy i na tej podstawie wybrać przemeblowane składy na Belgię i Holandię, gdzie będzie chyba więcej testów na Mundial niż starania się wygrać.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Z tego co wiem to ostatnia trójka się rehabilituje fizycznie. Zdrowy jest Szczęsny, tutaj faktycznie decyzja o rezerwowym. Może na zasadzie, że jednak z Belgią czy Holandią to bramkarz będzie miał więcej do roboty, niż z Walią, którą media prezentują niemal jako ekipę grającą dziś kompletny sparing juniorami. A na przestrzeni zgrupowania ma się pojawić na boisku każdy powołany bramkarz.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Walijski ręcznik nie wie, że jak PAN ROBERT strzela, to się piłkę odprowadza wzrokiem, a nie rzuca
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Podanie p e n e t r u j ą c e Ale na razie MOTM Timo Roochatch, który nie może się zdecydować czy bardziej nie potrafi bronić czy atakować. Union pewnie gorączkowo szuka paragonu zanim minie gwarancja.