Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeszcze jeden, niech będzie 6-1.

Kurwa nawet strzału nie umiemy oddać w drugiej połowie :nosacz3:

Opublikowano

oni juz chca do domu xD

ale dobrze ze sa te rozgrywki i mozna pograc z klasowym przeciwnikiem, przynajmniej pokazuja Polakom miejsce w szeregu i moze skonczy sie to fantazjowanie ekspertow i dziennikarzy o wykorzystywaniu tzw. najlepszego pilkarza swiata

Opublikowano
21 minut temu, bartiz napisał:

Nawet E.Hazard który nie istnieje w Realu dziś błyszczał i kładł nasza obronę w każdej akcji xD no dużo farta w tym meczu i cieszmy się że nie ma z 5-1

Długo się nie nacieszyli :nosacz3:

Opublikowano

Buksa skonsternowany, przecież w MLS w takich sytuacjach nikt nie doskakiwał.

Opublikowano

brawo Belgowie, spoko grali w drugiej połowie, a u nas trzymam kciuki, że wyciągniemy dobre wnioski, ale pewnych technicznych umiejętności nie przeskoczymy

Opublikowano

Początek, można rzec, optymistyczny a w drugiej połowie „zmęczeni” Belgowie wyebali nam 5 goli, na stojąco przy pełnym chilloucie….

Opublikowano

Najmniejszy wymiar kary, stawiam ze z Wojtkiem albo Grabarom w bramce by bylo z 8-9. W sobotę z Holandia pewnie bez Lewego, Zielińskiego Glika. 

Opublikowano

Jezu, nie oglądałem meczu, tylko sprawdzałem wynik co jakiś czas. Po przerwie spojrzałem dopiero na zakończenie i trochę się zdziwiłem xd

Opublikowano

To chyba czas na wyciągnięcie naszej tajnej broni.

Spoiler

IMG_20220608_224719.thumb.jpg.af54488371401c5d22756841cf2ccb0d.jpg

Opublikowano
3 minutes ago, Figuś said:

zaraz starują

będzie oglądane rano w pracy, pewnie powiedzą, że Czesio spoko a liga narodów nie ma znaczenia.

Opublikowano

Figaro jak probuje grzecznie komplementowac belgow bo znowu wyszlo, ze lewackie zyczeniowe myslenie gow.no ma wspolnego z rzeczywistoscia, w ktorej polska druzyna w pilke nozna to niepoukladna zbieranina typow bez podstawowych umiejetnosci technicznych. :kekw: 

3 minuty temu, Figuś napisał:

zaraz starują

A ch.uj z nimi. Poczytam komentarze pod filmikiem jutro i znow pewnie stanooski "wyje.bane na te lige narodow" bedzie w ten sposob bronil kolegi. Szkoda nabijac im wejscia. Tfu.

Opublikowano

przegraliśmy 6-1 to już teksty że w końcu balonik pękł, że nie będzie pompowania w gazetach i że bardzo dobrze

a gdybyśmy wygrali 6-1, to byłoby dokładnie to samo, ale odwrotnie - teksty mejmozowe typu "OHO, TERAZ SIE ZACZNJIE POMPOWANIE ,ZOBACZYCIE W NASTEPNYM MECZU, BALONIK PĘKNIE, NIE CIESZCIE SIĘ PROSZĘ, BŁAGAM WAS!!111"