Opublikowano 11 czerwca 20222 l Krychowiak jaki to dzban xd Zolta kartka z belgia w 12min Zolta kartka z holandia w 16min
Opublikowano 11 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Figaro napisał: Mejm, spokojnie, nie martw się, jeszcze przegramy! Nie zes.raj sie. Godzinę temu, Bartg napisał: Zwłaszcza, że Betoniarek był chyba najgorszy z Belgią Ale nie widzialem powtorki, sluszna ta kartka?
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Faul taktyczny lekko pokopal go od tyłu, raczej zasluzona Grzesiu zejdź...
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Moze sam sie sfaulowal na łeb. Moze on ma cos ze wzrokiem bo nie chce mi sie wierzyc ze on tak swiadomie majac zolta kartke kopie po nogach tych holendrow
Opublikowano 11 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Figaro napisał: jakaś szansa że Lewy wejdzie w tym meczu? Jak ma wejsc jak nie jest nawet wsrod rezerwowych. Robole z holandii robia dobra oprawe xDD
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Ciekawe co na to ci co ostatnio mowili ze real wygral z liverpoolem niezasluzenie
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Dobrze ze Piątek w 44 minucie dotknął piłki, bo myślałem ze go nie ma na boisku.
Opublikowano 11 czerwca 20222 l Zdjac go. Po co ma sie nudzic tam z przodu. Powinnismy zagrac jak hiszpania, bez nominalnego napastnika. A jak holandia strzeli to wtedy sie pomysli. Mam nadzieje ze to czytasz Czeslaw
Opublikowano 11 czerwca 20222 l wyszedłem worek ze śmieciami wyrzucić do kosza przy 0:1 wracam 1:2 XD O spalony XD