Opublikowano 25 września 20222 l 50 minut temu, Tokar napisał: Co nie zmienia faktu, że to Walia będzie musiała prowadzić otwartą grę. Tylko do momentu uzyskania prowadzenia, przez następne 80 minut będą mogli się bronić.
Opublikowano 25 września 20222 l Z tego co czytałem to od kibiców leciały teksty, że jeżdżą za nimi i się muszą za nich wstydzić
Opublikowano 25 września 20222 l 3:1 dla Walii, Gareth Bale się w Cardiff odpali Tym bardziej, że tak dziurawej obrony to nie mieliśmy od lat xd Edytowane 25 września 20222 l przez Szermac
Opublikowano 25 września 20222 l „Gramy u siebie” podczas hymnu Walii odspiewane przez husarie na trybunach oderwana od wyspiarskich zmywakow i czlowiek juz wie zeby trzymac kciuki za gospodarzy
Opublikowano 25 września 20222 l Odechciewa mi się patrzeć już na to po 9 minutach jak oni na stojaka znowu xd
Opublikowano 25 września 20222 l 1 minute ago, Tokar said: Żurkowski madżik tacz Widac pierwszy raz w życiu byl tak blisko bramki
Opublikowano 25 września 20222 l Walia to niewygodny przeciwnik. Poczekajmy na wygodnego typu San Marino i Andora.
Opublikowano 25 września 20222 l ostatnie 10 minut lepsze, ale ta walia jest pełna wigoru i agresywności
Opublikowano 25 września 20222 l Glil pora zejsc ze sceny, szybkosc i zwrotnosc nigdy nie byly atutem, ale teraz...
Opublikowano 25 września 20222 l Chcialem napisac ze powinnismy grac na czas ale patrze ze dluzsza wymiana podan naszych na wlasnej polowie jest grozniejsza dla polski niz walia przy pilce i budowaniu ataku xd
Opublikowano 25 września 20222 l Krychowiak combo strata+faul+kartka ja bym go już ściągnął bo zaraz będzie czerwona
Opublikowano 25 września 20222 l No krychowiak chyba jeszcze łape podnosil ze spalony po tym wyrzucie z autu do bale xd Ehh ta akcja bramkarza walii. Az sie testoviron z pomaranczą przypomnial. Nie dla polaka
Opublikowano 25 września 20222 l Jest dobrze Panowie. Można to śmiało powiedzieć, trzecie miejsce w grupie na MŚ jest jak najbardziej w naszym zasięgu