Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, kanabis napisał:

40 milionowy kraj w ktorym pilka nozna to sport narodowy

Sportem narodowym to jest wlasnie kombinatorstwo.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jestem za tym, żeby te spierdolińskie piłkarzyki w ogóle nie wychodzili z grupy, nie zasługują na te me. Frajery i ciućmoki. 

Opublikowano

Cwiakala wjechal, jest ogladane.

Opublikowano

To jeszcze footrol na deser i przerwa od tych patalachow do wrzesnia.

Opublikowano

Ze strony Szantusza liczę przede wszystkim na odebranie opaski kapitana Robercikowi, za chuj się do tego nie nadaje, pokazywał wielokrotnie, a już wczoraj najbardziej. Machanie łapami, sfochowana mina po bramkach Mołdawii, a po meczu do wywiadu wychodzą Bednarek i Zieliński. Chuj najwyżej się obrazi i skończy karierę reprezentacyjną. Druga sprawa, że za chuj nie wiem też, kto miałby tym kapitanem zostać patrząc po wczorajszym meczu :reggie:

Opublikowano

Ciekawe, czy Bednarek dotarł już na upragnione wakacje.

Opublikowano

Obraz nędzy i rozpaczy. Nie wiem, jak po pierwszej połowie można było tak żenująco zagrać w drugiej. Cóż... Nie ma w naszej kadrze woli walki, nikomu nie chce się biegać, wziąć odpowiedzialności. Każdy ma wywalone na barwy narodowe i to jest smutne. Mamy piłkarzy, ale nie ma drużyny, nie ma mentalu. Nie wiem, w jaki sposób to zmienić. Mam nadzieję, że ten mecz będzie jak spotkanie z Finlandią za Beenhakera - czystki. Podziękujmy niektórym definitywnie, budujmy na młodych, którym się będzie chciało. Dość mam Bednarka, wiecznie przepraszającego Zielińskiego czy sfochowanego Lewandowskiego. I zatrudnijmy tu jakiegoś psychologa, bo bez niego chyba nie wyjdzie nic. 

Opublikowano

Pierwszy polecieć powinien Bednarek. Fajnie, że był na tyle głupi, żeby w wywiadzie potwierdzić to, co każdy podejrzewał, ale nie wyobrażam sobie, żeby po takim beztroskim stwierdzeniu typ sobie dalej grał w kadrze. Nie zmienia faktu, że użył liczby mnogiej, bo to i tak oznacza, że on też był wśród tej grupy, która uznała, że druga połowa zagra się sama i myślał w jej trakcie o wakacjach. Wszystkich wyjebać się nie da, ale kogoś trzeba ukrzyżować dla przykładu :cool:

Opublikowano

Zmiencie nazwe tematu na Reperentacja polski do czasu az zaczna odnosic jakies sukcesy.

Opublikowano

No i wszystko w temacie.

Opublikowano

image.jpeg.8aea2be60b48bb9e4ed59dfc932d92e2.jpeg

Żeby ci nasi piłkarze byli tak na boisku wyszczekani, jak są w mediach społecznościowych... 

Opublikowano

Trener tej kadrze nie jest potrzebny tylko dobrze przepracowane zgrupowanie w zakładzie psychiatrycznym

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Uczciwa cena, żeby zobaczyć pierwszą w historii porażkę z Wyspami Owczymi.

Opublikowano
4 minutes ago, krupek said:

Uczciwa cena, żeby zobaczyć pierwszą w historii porażkę z Wyspami Owczymi.

Mam tylko nadzieję, że ile tam osób nie przyjdzie to zaintonują ZIZU ZIZU ZAJ

Opublikowano
16 minutes ago, Bartg said:

Mam tylko nadzieję, że ile tam osób nie przyjdzie to zaintonują ZIZU ZIZU ZAJ

jeszcze ta akcja z Krychowiakiem i lekarzem repry :sadkek:

Opublikowano
2 hours ago, Figuś said:

Szantoszu podobno spierdala do Arabii Saudyjskiej XD

Kolejny portugalski Vasco da gama po Sousie? Zero wniosków po zatrudnieniu siwego bajeranta.

Opublikowano

Może będzie jak w siatkówce, że będzie trenerem kadry i jednocześnie jakiegoś klubu. :pawel:

A tak na poważnie wcale bym nie miał żalu, zobaczył polskie bagno i podjął jedyną racjonalną decyzję. 

Opublikowano

No to teraz bedziemy patrzec jak upada mit Papszuna, ktorego okrzyknieto genialnym trenerem bo wygral jedno mistrzostwo Polski xD