Opublikowano 21 czerwca 20231 r 4 minuty temu, kanabis napisał: 40 milionowy kraj w ktorym pilka nozna to sport narodowy Sportem narodowym to jest wlasnie kombinatorstwo.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Jestem za tym, żeby te spierdolińskie piłkarzyki w ogóle nie wychodzili z grupy, nie zasługują na te me. Frajery i ciućmoki.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r To jeszcze footrol na deser i przerwa od tych patalachow do wrzesnia.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Ze strony Szantusza liczę przede wszystkim na odebranie opaski kapitana Robercikowi, za chuj się do tego nie nadaje, pokazywał wielokrotnie, a już wczoraj najbardziej. Machanie łapami, sfochowana mina po bramkach Mołdawii, a po meczu do wywiadu wychodzą Bednarek i Zieliński. Chuj najwyżej się obrazi i skończy karierę reprezentacyjną. Druga sprawa, że za chuj nie wiem też, kto miałby tym kapitanem zostać patrząc po wczorajszym meczu
Opublikowano 21 czerwca 20231 r W tej drużynie nikt nie ma zadatków na bycie kapitanem, no może Szczęsny.
Opublikowano 21 czerwca 20231 r Obraz nędzy i rozpaczy. Nie wiem, jak po pierwszej połowie można było tak żenująco zagrać w drugiej. Cóż... Nie ma w naszej kadrze woli walki, nikomu nie chce się biegać, wziąć odpowiedzialności. Każdy ma wywalone na barwy narodowe i to jest smutne. Mamy piłkarzy, ale nie ma drużyny, nie ma mentalu. Nie wiem, w jaki sposób to zmienić. Mam nadzieję, że ten mecz będzie jak spotkanie z Finlandią za Beenhakera - czystki. Podziękujmy niektórym definitywnie, budujmy na młodych, którym się będzie chciało. Dość mam Bednarka, wiecznie przepraszającego Zielińskiego czy sfochowanego Lewandowskiego. I zatrudnijmy tu jakiegoś psychologa, bo bez niego chyba nie wyjdzie nic.
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Pierwszy polecieć powinien Bednarek. Fajnie, że był na tyle głupi, żeby w wywiadzie potwierdzić to, co każdy podejrzewał, ale nie wyobrażam sobie, żeby po takim beztroskim stwierdzeniu typ sobie dalej grał w kadrze. Nie zmienia faktu, że użył liczby mnogiej, bo to i tak oznacza, że on też był wśród tej grupy, która uznała, że druga połowa zagra się sama i myślał w jej trakcie o wakacjach. Wszystkich wyjebać się nie da, ale kogoś trzeba ukrzyżować dla przykładu
Opublikowano 22 czerwca 20231 r Zmiencie nazwe tematu na Reperentacja polski do czasu az zaczna odnosic jakies sukcesy.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Wszyscy mamy ten sam problem - repeeentacja nie potrafi grać w piłkę.
Opublikowano 23 czerwca 20231 r Żeby ci nasi piłkarze byli tak na boisku wyszczekani, jak są w mediach społecznościowych...
Opublikowano 24 czerwca 20231 r Trener tej kadrze nie jest potrzebny tylko dobrze przepracowane zgrupowanie w zakładzie psychiatrycznym
Opublikowano 20 lipca 20231 r Uczciwa cena, żeby zobaczyć pierwszą w historii porażkę z Wyspami Owczymi.
Opublikowano 20 lipca 20231 r 4 minutes ago, krupek said: Uczciwa cena, żeby zobaczyć pierwszą w historii porażkę z Wyspami Owczymi. Mam tylko nadzieję, że ile tam osób nie przyjdzie to zaintonują ZIZU ZIZU ZAJ
Opublikowano 20 lipca 20231 r 16 minutes ago, Bartg said: Mam tylko nadzieję, że ile tam osób nie przyjdzie to zaintonują ZIZU ZIZU ZAJ jeszcze ta akcja z Krychowiakiem i lekarzem repry
Opublikowano 23 lipca 20231 r 2 hours ago, Figuś said: Szantoszu podobno spierdala do Arabii Saudyjskiej XD Kolejny portugalski Vasco da gama po Sousie? Zero wniosków po zatrudnieniu siwego bajeranta.
Opublikowano 23 lipca 20231 r Może będzie jak w siatkówce, że będzie trenerem kadry i jednocześnie jakiegoś klubu. A tak na poważnie wcale bym nie miał żalu, zobaczył polskie bagno i podjął jedyną racjonalną decyzję.
Opublikowano 23 lipca 20231 r No to teraz bedziemy patrzec jak upada mit Papszuna, ktorego okrzyknieto genialnym trenerem bo wygral jedno mistrzostwo Polski xD