Opublikowano 27 lipca 20231 r Kopaczom i pzpnowi trzeba pokazac fakensa brakiem zainteresowania meczem z wyspami i nie kupowaniem biletow na niego. Bo po katarze wiadomo juz ze i tych i tych tylko pinionszki motywuja.
Opublikowano 27 lipca 20231 r Biedni chłopcy, Santos chodzi smutny i nie buduje relacji xD to proponuje w takim razie zwolnić go i wziąć duet Grosickiego i Peszki, atmosfera na pewno będzie.
Opublikowano 27 lipca 20231 r Tylko najgorsze jest to, że trener od atmosfery i bliskich kontaktów też im nie pasował...
Opublikowano 28 lipca 20231 r Ta reprezentacja to taki kurwidołek, że autentycznie szkoda mi santosa. Widać, że to profesjonalista, a pzpn i te księżniczki na boisku to zwykłe kurestwo. Jak już santos odejdzie to przestańmy się kryć i niech ten lewandowski zostanie oficjalnie trenerem kadry i piłkarzykiem w jedym bo to on to gówno leje.
Opublikowano 28 lipca 20231 r Ale @PanKamil wiesz jaki to byłby bunt Januszów jakby lewy został trenejro
Opublikowano 28 lipca 20231 r 1 godzinę temu, Kaczi napisał: Ale @PanKamil wiesz jaki to byłby bunt Januszów jakby lewy został trenejro Mówię z przymrozeniem oka bo piłkarzyki zwalniają trenerów, a już były przypadki jak jhon Terry który wybierał skład i ustawiał taktykę w Chelsea.
Opublikowano 30 lipca 20231 r Senior Kolesia się wypowiedzial i w sumie lepiej juz jakby milczał Ze on tam Stasiaka w sumie nie zna, nic wielkiego się nie stalo i dajta nam pracować.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Bramkarze: Drągowski, Skorupski, Szczęsny Obrońcy: Bednarek, Bereszyński, Cash, Dawidowicz, Kędziora, Kiwior, Wieteska Pomocnicy: Benedyczak, Grosicki, J. Kamiński, Kozłowski, Krychowiak, Linetty, Slisz, Skóraś, D. Szymański, S. Szymański, Zalewski, Zieliński Napastnicy: Lewandowski, Milik, Świderski Krychowiak xD Grosicki xD
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Selekcjoner sięga po najcięższy kaliber, zapowiada się walka o punkty z Wyspami Owczymi.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Mógłby powołać Kownackiego. No ale chu tam, co mnie to obchodzi i tak tego nie mam zamiaru oglądać
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, Bartg napisał: Grosicki xD No w koncu W ogole szybko zlecialo, juz za tydzien mecz
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Glik wrócił do ekstraklasy, zagra parę meczy i pewnie na następne powołania też się załapie
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 42 minutes ago, Mejm said: No w koncu To chyba za poprzedni sezon, bo ten ma tragiczny póki co jak cała Pogoń.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Ja nawet nie wiem gdzie on gra. Ostatnio byl, chyba, na wyspach? W kazdym razie jego gra na sprint kojarzy mi sie z jako takimi sytuacjami bramkowymi. Bo atak pozycyjny naszej repry wcale.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 2 hours ago, Mejm said: Ja nawet nie wiem gdzie on gra. Ostatnio byl, chyba, na wyspach? W kazdym razie jego gra na sprint kojarzy mi sie z jako takimi sytuacjami bramkowymi. Bo atak pozycyjny naszej repry wcale. W poprzednim sezonie zdobył nagrodę za najlepszego pilkarza ekstraklasy
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 5 godzin temu, tlas napisał: beton jak skurwysyn, rozjebany szczęsny to dla atmosfery jedzie? Cytat Wojciech Szczęsny wraca do zdrowia! Jak donoszą włoskie media, bramkarz w czwartek weźmie udział w treningu Juventusu, a w niedzielę wystąpi w ligowym meczu z Empoli. Po ubiegłotygodniowej kontuzji nie ma już śladu.
Opublikowano 1 września 20231 r 21 godzin temu, Bartg napisał: W poprzednim sezonie zdobył nagrodę za najlepszego pilkarza ekstraklasy Co ten kabanoszek w takim razie odpier.dalal przy poprzednich powolaniach