Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Zawsze wiedzialem, ze ta kadra ma potencjal na misia. :sonkassie:

Opublikowano

Oczywiście, że niech janusze przepraszają Roberta. Na Jego garbie był każdy awans na turnieje i nigdy nie odmawiał gry. A dzisiaj jak janusze w jednym programie radiowym mieszali go z błotem i sonda była z wynikiem, że 87 procent orzekło, że ma iść na reprezentacyjną emeryturę, po raz kolejny uświadomiłem sobie, w jakim zje.banym kraju żyje. Ten sam narod domagał się, by Dyzma był trenerem kadry przed Euro 2012. Jak zwykle Lewy musiał ratować resztę tych patałachów.

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Co :leo: ale rozumiesz różnicie między słabym zespołem jak Polska, a amatorami na etacie  od poniedziałku do piątku? 

Ale czego się spodziewasz po takim meczu w sytuacji w której nasz zespół teraz jest? Gol co 5 minut, co drugi przewrotką, strzały z płomieniem jak w Fifie 2002? :) Typowe bicie głową w mur mamy, trzy punkty zainkasowane, mecz do zapomnienia. Albania teraz jest ważna, nie ma co bić piany.

Opublikowano

Nie wiem jak ktoś rozumny może go bronić.

Opublikowano

Ależ piękna siatka założona :tokar: Gramy jak w końcówce meczu z Japonią w 2018

Opublikowano
2 minuty temu, [InSaNe] napisał:

Oczywiście, że niech janusze przepraszają Roberta. Na Jego garbie był każdy awans na turnieje i nigdy nie odmawiał gry. A dzisiaj jak janusze w jednym programie radiowym mieszali go z błotem i sonda była z wynikiem, że 87 procent orzekło, że ma iść na reprezentacyjną emeryturę, po raz kolejny uświadomiłem sobie, w jakim zje.banym kraju żyje. Ten sam narod domagał się, by Dyzma był trenerem kadry przed Euro 2012.

typowe polskie podejście i polska mentalność. 

Opublikowano
1 minutę temu, LeifErikson napisał:

Ale czego się spodziewasz po takim meczu w sytuacji w której nasz zespół teraz jest? Gol co 5 minut, co drugi przewrotką, strzały z płomieniem jak w Fifie 2002? :) Typowe bicie głową w mur mamy, trzy punkty zainkasowane, mecz do zapomnienia. Albania teraz jest ważna, nie ma co bić piany.

Po wstydzie z Mołdawią, to gole powinny padać co 4 minuty. 

Opublikowano

Wynik lepszy niż gra, to oczywiście martwi przed niedziela.

Wiadomo też, ze coraz rzadsze sa pogromy typu 10:0 w Europie. Np Dania wygrywa tylko 3:0  z San Marino. 

Opublikowano

Przepraszac Grosickiego.

Opublikowano

mówcie co chcecie, ale grosik to grosik, mało umiejętności, ale zazwyczaj duże serce na boisku

Opublikowano
17 minut temu, Figaro napisał:

typowe polskie podejście i polska mentalność. 

Zawsze sobie znajdą kozła ofiarnego, nie tam, gdzie powinni. Na wszystkim się kur.wa znają :D Ten Lewandowski, to w ogóle nie powinien dla polaczków wypruwać sobie żył, a jednak to robił i robi. 

Typy chu.ja grają i to jest skandal. Ale będzie tak - wszystkie mecze do końca wygrają i na pewno awansują, bo nie da się nie awansować. Potem na Euro znowu chu.ja zagrają, nie wychodząc z grupy, grając prymitywną piłkę.

Ale janusze znowu będą w ekstazie przed imprezą, znowu będą sobie ryje malować w barwy narodowe, znowu balonik nadmuchany. Potem znowu będą wieszać psy i pomstować, szydząc z każdego.  I tak w kółko Macieju. Zawsze jest tak samo.

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano
7 minut temu, [InSaNe] napisał:

Zawsze sobie znajdą kozła ofiarnego, nie tam, gdzie powinni. Na wszystkim się kur.wa znają :D Ten Lewandowski, to w ogóle nie powinien dla polaczków wypruwać sobie żył, a jednak to robił i robi. 

Typy chu.ja grają i to jest skandal. Ale będzie tak - wszystkie mecze do końca wygrają i na pewno awansują, bo nie da się nie awansować. Potem na Euro znowu chu.ja zagrają, nie wychodząc z grupy, grając prymitywną piłkę.

Ale janusze znowu będą w ekstazie przed imprezą, znowu będą sobie ryje malować w barwy narodowe, znowu balonik nadmuchany. I tak w kółko Macieju. Zawsze jest tak samo.

Nie będą. Tylko dzieciaki wierzą w ten projekt. 

Ja mam wyjebane czy pojadą na euro czy też nie. A wierz mi, że od lat oglądałem wszystkie mecze reprezentacji i byłem wiernym kibicem. 

Pisałem już o tym, ale nadzieja naszej reprezentacji, leży w rękach Anglików, Niemców oraz Holendrów i ich szkółek. Zobaczycie, że za kilka lat, to dzieci polskich emigrantów będą tworzyć trzon naszej kadry. 

Opublikowano
38 minut temu, Bartg napisał:

Wygrywamy z Albania i cyk mamy lidera :banderas:

FB_IMG_1694120115965.jpg

Przegrywamy i cyk Mołdawia wyprzedza nas po raz drugi xd No chyba, że Farerzy ich pojadą.

3 miejsce zostanie imo i baraże z jakimiś potęgami :cool:

Opublikowano

Grzegorz Krychowiak: Cieszy mnie, że kibice doceniają moją grę, moją walkę dla reprezentacji i chcę dawać jeszcze więcej tej reprezentacji, jeśli będzie taka potrzeba.

Opublikowano
8 minutes ago, ginn said:

Całą kawkę poświęciłem na wyszukanie tej akcji i dupa. Poratujcie...

Ciekawe czy pzpn kazał zablokować :mevek:proszę