Opublikowano 10 września 20231 r Składzik też prima sort. Dwóch środkowych i trzech prawych obrońców, do tego trzech pomocników do środka, jeden skrzydłowy i napadzior. Pan Brzęczek pewnie inaczej by to ustawił, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 10 września 20231 r Just now, Yakubu said: Składzik też prima sort. Dwóch środkowych i trzech prawych obrońców, do tego trzech pomocników do środka, jeden skrzydłowy i dwóch napadziorów. Pan Brzęczek pewnie inaczej by to ustawił, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja tam drugiego napastnika nie widzę
Opublikowano 10 września 20231 r Jest szansa, że albańskie dzikusy nam walkowera sprezentują. Jak im gola strzelimy to stadion podpalą.
Opublikowano 10 września 20231 r Bednarek zamiast stac pod drzwiami lewego ogladal chyba dzisiaj rugby bo obalenie prawie idealne.
Opublikowano 10 września 20231 r Czy ja dobrze widziałem, że polski hymn śpiewało z kartki jakichś dwóch albanskich gwiazdorów, którzy później śpiewali też swój albanski hymn?
Opublikowano 10 września 20231 r 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Już zaczyna się narzekanie na stan murawy no a co w tym złego? nawet na transmisji to widać xd
Opublikowano 10 września 20231 r No yy ten gang z Albanii ma taka samo wiec nie ma co kombinować. Jest to co jest