Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

To niezły remix mazurka na początek :ragus:

Opublikowano

Składzik też prima sort. Dwóch środkowych i trzech prawych obrońców, do tego trzech pomocników do środka, jeden skrzydłowy i napadzior. Pan Brzęczek pewnie inaczej by to ustawił, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano
Just now, Yakubu said:

Składzik też prima sort. Dwóch środkowych i trzech prawych obrońców, do tego trzech pomocników do środka, jeden skrzydłowy i dwóch napadziorów. Pan Brzęczek pewnie inaczej by to ustawił, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ja tam drugiego napastnika nie widzę 

Opublikowano

Swiderski mi gdzieś mignął jak kątem oka zerknalem 

Opublikowano

Jest szansa, że albańskie dzikusy nam walkowera sprezentują. Jak im gola strzelimy to stadion podpalą.

Opublikowano

Bednarek zamiast stac pod drzwiami lewego ogladal chyba dzisiaj rugby bo obalenie prawie idealne.

Opublikowano

Czy ja dobrze widziałem, że polski hymn śpiewało z kartki jakichś dwóch albanskich gwiazdorów, którzy później śpiewali też swój albanski hymn? :kekw:

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Już zaczyna się narzekanie na stan murawy 

no a co w tym złego? nawet na transmisji to widać xd

Opublikowano

Nie ma tak łatwo :kekw:

Opublikowano

No coś długo te linie w 4D rysują.