Opublikowano 10 września 20231 r Ten mecz dobrze pokazuje że poprzednie słabe występy to nie był przypadek, tylko po prostu kadra zalicza drastyczny zjazd formy. Po szczytowych osiągnięciach z okolic 2016 już nie ma śladu i chyba długo nie wrócimy do tego poziomu.
Opublikowano 10 września 20231 r 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Dziwie się że Lewandowski nadal chce brać w tym udział. To mnie rozjebuje xD a czy on cokolwiek dobrego pokazuje prócz pierdolenia poza boiskiem?
Opublikowano 10 września 20231 r Ja tam z wyniku jestem zadowolony poniwaz powstana nowe odcinki dzieli nas pilka i inne jutubowe je.banki tej reprezentacji.
Opublikowano 10 września 20231 r Tak jak w zdrowym zespole ważna jest dobra atmosfera, tak u nas jest tak dobra imprezowa atmosfera, że aż patologiczna. Spotkania towarzyskie a nie zgrupowania. Rozwiązać to kółeczko towarzyskie, zostawić nielicznych, młodszych, którzy jeszcze tym nie przesiąknęli do reszty. Już przegrywamy, więc gorzej nie będzie. I chuj z tym, kto gra w jakim klubie za granicą.
Opublikowano 10 września 20231 r Po tej degrengoladzie chyba nie ma innego wyjścia niż santos i 3/4 obecnej kadry out.
Opublikowano 10 września 20231 r Just now, XM. said: To mnie rozjebuje xD a czy on cokolwiek dobrego pokazuje prócz pierdolenia poza boiskiem? No właśnie nie, dlatego lepiej jakby grał tylko w klubach i nie musiał słuchać tego pierdolenia a trochę czasu by też zaoszczędził. Ja nie jestem jego fanem odkąd opuścił Dortmund
Opublikowano 10 września 20231 r 1 minutę temu, XM. napisał: To mnie rozjebuje xD a czy on cokolwiek dobrego pokazuje prócz pierdolenia poza boiskiem? tak, to najlepszy zawodnik tej repry.
Opublikowano 10 września 20231 r 1 minutę temu, XM. napisał: To mnie rozjebuje xD a czy on cokolwiek dobrego pokazuje prócz pierdolenia poza boiskiem? Eee... nie?
Opublikowano 10 września 20231 r Przecież tam wszyscy to turbogamonie. Ten Grosicki walnął stratę i zobaczcie jak się przejął i biegł odzyskać piłkę…Lewandowski drugi mecz próbuje jakieś triki rodem z Orlika ale nie daje rady. Boże, co za żenada, im się nic nie chce. Żal patrzeć. Wiadomo że na lotnisku przyjdzie grupa jakiś tłumoków i będą krzyczeć, że nic się nie stało….
Opublikowano 10 września 20231 r Mołdawia przegrywając 2 do 0 z Polską potrafiła jeszcze wygrać 3 do 2 więc jest nadzieja
Opublikowano 10 września 20231 r Trenerem albanii tez jest jakis siwy bajerant i wszystko dziala. Moze czas przestac wmawiac sobie, ze to zawsze jest wina trenera. Sory, selekcjonera.
Opublikowano 10 września 20231 r 4 minuty temu, Shago napisał: młodych z Rakowa co wy kurwa z tym Rakowem jak tam jest wieża babel, a szkolenie młodzieży leży XD jedyne które cos produkują To Lech i Zagłębie Lubin które maja największą kasę z młodzieży
Opublikowano 10 września 20231 r w reprze jest jakiś nowotwór i musi to być PZPN. Ale tych wypierdków nikt nie zwolni. Bo kto może ich zwolnić? Te same wypierdki nie zwolnią samych siebie z wygodnych krzesełek. ten trener Albanii to też dobry trop - młody, dynamiczny chłopak, któremu zależy.
Opublikowano 10 września 20231 r 2 minuty temu, LeifErikson napisał: Ten mecz dobrze pokazuje że poprzednie słabe występy to nie był przypadek, tylko po prostu kadra zalicza drastyczny zjazd formy. Po szczytowych osiągnięciach z okolic 2016 już nie ma śladu i chyba długo nie wrócimy do tego poziomu. No taka prawda.Ciekawe czy wy prdolenie Santosza będzie zwykłą formalnością. Ba pytanie jeszcze jaką ma tam wpisaną odprawe w przypadku zwolnienia.Dawac papę Papszuna, dać mu wolną rękę na dłuższy czas i przedewszystkim wyjebac wszystkich karolków,kamilków, grzegorków itd.
Opublikowano 10 września 20231 r Jeszcze zatęsknicie za Brzęczykiem zwolnionym przez lewego i dziennikarzy
Opublikowano 10 września 20231 r 1 minutę temu, Mejm napisał: Trenerem albanii tez jest jakis siwy bajerant i wszystko dziala.
Opublikowano 10 września 20231 r Teraz, Figuś napisał: co wy kurwa z tym Rakowem jak tam jest wieża babel, a szkolenie młodzieży leży XD jedyne które cos produkują To Lech i Zagłębie Lubin które maja największą kasę z młodzieży Nie ważne, każdy Polak tam grający będzie i tak miał więcej ambicji i chęci jak te miernoty na boisku teraz.
Opublikowano 10 września 20231 r 1 minutę temu, Figaro napisał: ten trener Albanii to też dobry trop - młody, dynamiczny chłopak, któremu zależy. 50 - letni młody dynamiczny
Opublikowano 10 września 20231 r Santosza trzeba pożegnać bo nie ma wogóle chemii z nim. Ale śmieszy mnie zrzucanie wszystkiego na trenera. To piłkarze są na boisku i to nie jakieś młokosy tylko doświadczeni ludzie którzy grali ze sobą kilkanaście/kilkadziesiąt razy. Ale oni pewnie pochowają głowy w piasek albo będą pierdolić że nie wiedzieli co mają grać. Zwykłe paruwy i tyle
Opublikowano 10 września 20231 r 2 minutes ago, Czoperrr said: Jeszcze zatęsknicie za Brzęczykiem zwolnionym przez lewego i dziennikarzy Patrząc teraz to piękne czasy byly, laliśmy regularnie sredniakow i specyficzny styl gry za Brzęczka czasem pozwalal walczyć z lepszymi. No ale my zawsze chcieliśmy grać jak Brazylia nie wiedząc czemu.
Opublikowano 10 września 20231 r 2 minuty temu, Figaro napisał: w reprze jest jakiś nowotwór i musi to być PZPN. Ale tych wypierdków nikt nie zwolni. Bo kto może ich zwolnić? Te same wypierdki nie zwolnią samych siebie z wygodnych krzesełek. ten trener Albanii to też dobry trop - młody, dynamiczny chłopak, któremu zależy. To że Lewy jest najlepszym piłkarzem zgoda. Ale też jest kapitanem i po części ma spory wpływ na repre niestety ale działa na nią destrukcyjnie.
Opublikowano 10 września 20231 r Figaro jak na wywrotowca przystalo, za ch.ujowa gre kadry zaczal juz obwiniac korpo i jego struktury.