Opublikowano 13 września 20231 r Koźmiński pisze, że już Santos już zwolniony. Komunikat ma być wydany niebawem.
Opublikowano 13 września 20231 r Media już też podają, że zwolniony. To się chłop napracował. Świat sportu mnie zadziwia, chłop nie zrobił kompletnie nic, a nawet jest gorzej niż było, a i tak dostanie gruby hajs. Dawać następnego.
Opublikowano 13 września 20231 r 2 hours ago, krupek said: Media już też podają, że zwolniony. To się chłop napracował. Świat sportu mnie zadziwia, chłop nie zrobił kompletnie nic, a nawet jest gorzej niż było, a i tak dostanie gruby hajs. Dawać następnego. Ale co w tym dziwnego? To tak jakbyś podpisał nie wiem kontrakt z korporacją na dowiezienie projektu, ale w 3/4 firma nie jest zadowolna, mimo że jest szansa go dowieźć i chce Cie wypierdolić. No to wiadomo, że jesteś zabezpieczony umową na ten wypadek. Pzpn w pigułce, trwa spotkanie i negocjacje z Szantuszem, a Kulesza dzwoni do dziennikarza meczyków przekazać info
Opublikowano 13 września 20231 r 31 minutes ago, Bartg said: Ale co w tym dziwnego? To tak jakbyś podpisał nie wiem kontrakt z korporacją na dowiezienie projektu, ale w 3/4 firma nie jest zadowolna, mimo że jest szansa go dowieźć i chce Cie wypierdolić. No to wiadomo, że jesteś zabezpieczony umową na ten wypadek. a co jeśli tego projektu jednak nie dowieziesz i nie zrealizujesz celu?
Opublikowano 13 września 20231 r 3 minutes ago, Czoperrr said: a co jeśli tego projektu jednak nie dowieziesz i nie zrealizujesz celu? No to wtedy kontrakt jest rozwiązany, zresztą podobno tak była skonstruowana umowa Szantusza, że przedłuży się jedynie w przypadku awansu na Euro. A że taki awans możemy zrobić w barażach dopiero w marcu, to Szantusz dobrze wiedział co robi podpisując taką, a nie inną umowę.
Opublikowano 13 września 20231 r To teraz pewnie Probierz, bo raczej Papszun ani Skorża się nie zgodzą. A eksperymentowanie z zagranicznymi chyba nie ma sensu na tym etapie. Chociaż w tym burdelu nic mnie już nie zaskoczy.
Opublikowano 13 września 20231 r Wolałbym Papszuna, ale on nie ma sztabu, zanim go skompletuje, zanim się dogadają. Pewnie będzie Probierz i przejdzie z całym sztabem z u21, a na jego miejsce wskoczy ktoś z pzpnu, już pisali kto, ale zapomniałem nazwiska.
Opublikowano 13 września 20231 r 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Tak czy siak będzie chujnia Nie można tego wykluczyć. Mistrzostwa w Niemczech, blisko, gra pół Europy i te łamagi mogą nie awansować.
Opublikowano 13 września 20231 r Spokojnie może być gorzej, np możemy nie przejść takich baraży: Tak będzie wyglądać ścieżka baraży o Euro 2024 z dywizji A wg statycznych wyliczeń "We Global Football": Polska - Estonia Walia - Ukraina/Islandia/Norwegia/Słowenia (losowanie) Finał: Polska - Estonia : Walia - Ukraina/Islandia/Norwegia/Słowenia
Opublikowano 13 września 20231 r Ciekawostka. Niemcy od 1926 roku mieli tylko 12 selekcjonerów. Polska tyłu zatrudnia w rok.
Opublikowano 13 września 20231 r Godzinę temu, Bartg napisał: Spokojnie może być gorzej, np możemy nie przejść takich baraży: Tak będzie wyglądać ścieżka baraży o Euro 2024 z dywizji A wg statycznych wyliczeń "We Global Football": Polska - Estonia Walia - Ukraina/Islandia/Norwegia/Słowenia (losowanie) Finał: Polska - Estonia : Walia - Ukraina/Islandia/Norwegia/Słowenia Patrząc na poziom gry i zaangażowanie to na tą chwilę nie ma szans żebyśmy przeszli takich przeciwników w barażach.
Opublikowano 13 września 20231 r 2 godziny temu, Czoperrr napisał: a co jeśli tego projektu jednak nie dowieziesz i nie zrealizujesz celu? To bardziej umowa starannego działania, niż o dzieło.
Opublikowano 13 września 20231 r Czuje w lewym jajku, że polski Klopp, czyli Probierzinho, tu nie może być normalnie.
Opublikowano 14 września 20231 r Zastanawia mnie czy jest drugi kraj, w którym na jutubie dzień w dzień produkują się spece nt. piłki nożnej. Mamy meczyki, kanał sportowy, weszło. Dzień w dzień robią spotkania, dyskusje, dywagacje, zatrudniają i zwalniają trenerów. Tak na szybko przeszukałem różne YouTube, szczególnie niemiecki gdzie wiadomo piłka jest na wyższym poziomie i czegoś takiego nie ma.