krupek 15 481 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 W dodatku, mamy najlepszych ekspertów. Hajto, Wawrzyniak... sama elita piłkarsko - intelektualna, która na boisku była większą beką niż Krychowiak. Najlepsze, że ludzie ich słuchają i udostępniają dalej xd Gorsi podludzie niż z sekty dzikiegotreneryzmu. Cytuj
BRY@N 1 485 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Wczoraj Wawrzyniak na TVP Sport mówił, że jak do niego dzwonił Nawałka po meczu ligowym pogadać co i jak to później na zgrupowaniu czuł się jak Messi. Także jak zwykle brakuje u nas tej słynnej atmosfery 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Od atmosfery to był peszkin, nie rozumem dlaczego go nie powołają. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 W Niemczech wydaje mi się, że takie rzeczy odbywają się nadal w telewizjach, a nie na jutubach. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 17 minut temu, BRY@N napisał: Wczoraj Wawrzyniak na TVP Sport mówił, że jak do niego dzwonił Nawałka po meczu ligowym pogadać co i jak to później na zgrupowaniu czuł się jak Messi. Czuł się jak Messi, a grał jak Wawrzyniak. Cytuj
Figuś 21 176 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Wracając do wyboru trenera, to sorry ale tu pewna róznica między selekcjonerem, a trenerem. Moim zdaniem Papszun nie nadaje się na trenera repry, on musi mieć piłkarzy jak w klubie non stop. W repce on przed meczem będzie miał te łamagi na 3-4 treningach raptem i dwa trzy msc przerwy po meczu. Imo tu by potrzeba była drugiego Leo wziąc. 2 minuty temu, krupek napisał: Czuł się jak Messi, a grał jak Wawrzyniak. jezu tej wyjebki za Smudy w meczu z raichem chyba mu nigdy nie wybaczę 1 Cytuj
kanabis 22 507 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 49 minut temu, krupek napisał: W dodatku, mamy najlepszych ekspertów. Hajto, Wawrzyniak... sama elita piłkarsko - intelektualna, która na boisku była większą beką niż Krychowiak. Najlepsze, że ludzie ich słuchają i udostępniają dalej xd Gorsi podludzie niż z sekty dzikiegotreneryzmu. Nie no Hajto to idiota ale nie mozna mu odmowic ze cos tam gral, szczegolnie za czasow shalke. No ale wawrzyniaki to xd Ja bym dal szanse w koncu Jankowi Tomaszewskiemu. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Jak ma być dalej disko polo to będzie Probierz, po koleżeńsku. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 No Hajto w kadrze gówno grał, a mądrzy się głównie o kadrze. Był trzonem obrony choćby na mundialu w Korei, a chyba nie muszę przypominać jak nam sito z niej zrobili. Cytuj
Mejm 15 328 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Tomaszewskiego geba mignela mi na jakiejs miniaturce. Patrze co za kanal - superexpress xD No naje.bane tych analiz, a to co wymienil Czoperrr to jest czubek gory lodowej i jedni z wiekszych graczy. Masa jest jednoosobowych kanalow jak Pol, Cwiakala. Kolton, footrol, futlove i wielu innych. Szczerze to mi sie juz nie chcialo 5 analizy/komentarza nawet Cwiakaly sluchac. No ale kazdy wie jak to dziala, jest afera wiec trzeba krecic bo to przeklada sie na ogladalnosc a to na odslony a to na kase. Juz nie wspomne jakim lolem jest promowanie kfc na kanalach zajmujacych sie sportem. 1 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Myślę że to odpowiedni czas by polski Ancelotti - Jerzy Engel otrzymał drugą szanse z kadrą. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Just now, Mejm said: . Juz nie wspomne jakim lolem jest promowanie kfc na kanalach zajmujacych sie sportem. I jeszcze to studio w barwach KFC u Ćwiąkały Brakuje, żeby wpierdalał skrzydełka w trakcie filmu. Tak jak mówisz promowanie tego gówna (imho KFC stało się absolutnie niejadalne poza jakimiś kanapkami z mielonym kurczakiem przerobionym 20x) w kontekście sportu to wyższy poziom abstrakcji. 1 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Kfc? Mnie to bukmacherka zawsze rozpierdala. Sts to są chyba nawet sponsorem kadry xd czekam na pierwsze NFT u naszych ekspertów Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 19 minut temu, Mejm napisał: Juz nie wspomne jakim lolem jest promowanie kfc na kanalach zajmujacych sie sportem. W latach '80 głównymi sponsorami w NBA byli Coca Cola, McDonalds i pety Winston Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 6 minutes ago, teddy said: Kfc? Mnie to bukmacherka zawsze rozpierdala. Sts to są chyba nawet sponsorem kadry xd czekam na pierwsze NFT u naszych ekspertów No to akurat trafiło u nas o dobre 10 lat za późno w legalnej formie, tak to wcześniej by się u nas sensowne pieniądze w piłce pojawiły i tak by nam Europa może nie odjechała. Przecież na bukmacherach cała światowa piłka stoi od lat, w Premier League to połowe klubów sponsorują. Cytuj
Mejm 15 328 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 3 minuty temu, krupek napisał: W latach '80 głównymi sponsorami w NBA byli Coca Cola, McDonalds i pety Winston Mi cale F1 z lat 80 kojarzy sie z marlboro. Dzisiaj na meczykach nba tez sie fast foody reklamuja, ale nie wiem jak smakuja to ciezko je.bac (oczywiscie kazdy podkresla ze swieze naturlane produkty). Natomiast kfc to jest najgorszy ff w polsce. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Jakby ludzie nie oglądali to by musieli poszukać innej roboty. Skoroo jest oglądalność to są sponsorzy i jakoś leci. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Najgorsze u tych ekspertow jest to, ze jeden pierdolnie jakas opinie a reszta powtarza do wyrzygania. Jakis czas temu ktos, nie pamietam kto dokladnie, powiedzial w jakims programie co jest wedlug nie go przyczyna ze szkolenie w polsce jest chujowe - otoz, jak dzieci trenuja to trener na nich krzyczy nie kiwaj tylko podaj xD I kurwa sie zaczelo, kazdy poldebil powtarzal to jak mantre, niektorzy to nawet zaczeli to dodawac ze tak bylo z jego synem na treningu, a reszta tylko mu potakuje i kreca glowami. To samo z tymi opiniami o Lewandowskim, jakies pierdolenie ze jak on skonczy kariere to bedzie koniec swiata i reprezentacja nic nie osiagnie. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 (edytowane) Kiedyś Probierz wystawil w ostatnim meczu kilku młodzieżowców i zaraz ktoś powiedział, że Michał Probierz stawia na młodych, a to bzdura, bo Probierz nie stawiał na młodych. Zaraz inni zaczęli powtarzać tą samą bzdurę. Edytowane 14 września 2023 przez adasiulko Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 7 godzin temu, BRY@N napisał: Wczoraj Wawrzyniak na TVP Sport mówił, że jak do niego dzwonił Nawałka po meczu ligowym pogadać co i jak to później na zgrupowaniu czuł się jak Messi. Także jak zwykle brakuje u nas tej słynnej atmosfery czyli po Euro Nawałce się skończyły minuty w orange bo było tylko gorzej? Ja bym jeszcze może tego Skorżę widział, ale Papszuny i Probierze to jest dla mnie jakieś sci-fi żeby brać ich poważnie do poważnej roboty, przy nich nawet Brzęczek źle nie wygląda Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Tu by tego nawet Pep nie dźwignął. Prime niektórych piłkarzy już minął a niektórzy zachowują się jak madonny. Trzeba zrobić tak jak Niemcy kilkanaście lat temu, postawić na młodych i konsekwentnie grać nimi. Wieczne czekanie na Ziela nic tu nie da. Czy zaklinanie rzeczywistości Bednarkiem ze to doświadczony kadrowicz, oczywiście dużo umie i widział ale na kadrę chyba ciut za mało…. Trzeba zacząć z nastawieniem ok jesteśmy nisko i raczej słabym underdogiem i traktować każdy mecz poważnie. Cytuj
Mejm 15 328 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Mam jakies uczucie dziwne, ze jak siatkarzom szlo na turniejach bardzo dobrze to pilkarzyki w tym czasie grali straszna sr.ake. Tak jest teraz ale wydaje mi sie jakby bylo juz wczesniej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Z tym, że jak siatkarzom idzie gorzej to zajmują po prostu miejsce poza podium, a piłkarzom jak idzie gorzej to przegrywają z pastuchami, albo grają rozpacz i generalnie, rzadko kiedy jest inaczej 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi